Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 84522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Sporočilo za tebe. 4. del
« on: December 08, 2014, 06:37:52 AM »
Tale sporočila nikoli niso bila tedenska, kaj šele vsakdanja praksa. Pridejo ko pač pridejo in tako so ta prišla danes katera odpiram  tu, v 4. delu.

Imam na čutu, da bo ena dobila na lotu, na srečkah, skratka neka sreča jo bo obsijala.  Ta ženska je temnih las in je imela ali ima bradavico pod bradavico.  Ne vem točno za katero bradavico gre, na joških ali kje drugje, skratka prepoznala se bo po bradavici pod bradavico. Če ima hemeroid in pod njim še enega ravno tako drži.   
Kaj mora narediti?   Od prvega križišča ko bo zavila levo naj si izpiše registracijske številke prvih treh avtomobilov rdeče barve.  Črke naj zloži skupaj in mogoče z mešanjem celo dobi lokacije.  To ni obvezno. Številke, ki ji bodo ostale so pomoč pri igranju na sreču.   Doda naj številko 47 in 22 ter to je to.

Če je sama doma na  ulici s številko 47 in 22   ozirom z odibitkom petnajst kar je  32 ali 7 naj preprosto to vse prepusti svoji sestri, ki jo vidi pogosto, ali tisti prijateljici, ki jo ima kot za setro in jo ravno tako vidi pogosto   Veliko sreče želim.

Moški, ki je pri nas bo imel srečo, če bo cel teden jedel hrano, ki vsebuje papriko. Po sedmih dneh te hrane naj spije pivo, oziroma če je abstinent  naj spije nekaj drugega gaziranega. Ko bo rignil naj počaka na tretjo žensko osbeo, ki bo prišla mimo.  No, tu se splača probat.  Je pa tudi nekaj s stavbo kjer ta ženska dela.  Mislim, da bi imel on v tem poslopju več poslovnega napredka kot pa ona.

Ženska, ki se je sporekla s starejšo žensko, verjetno mamo, ali pač eno babnico ima pri tej ženski pravzaprav veliko sporočilo. Nemudoma naj se pobota in ob prvem pogovoru ji bo ona med besedami razrkila tisto kar je naša članica čakala deset deset le.     Ne vem za kaj gre, zato pač se spomnite če ste se kaj kregale v teh zadnjih dneh. Termin je največ od včeraj in do dveh tedno v preteklost.

Tista ki ima rada rože, a ji nekako uspeva samo ena ima oboževalca. Ta si ga doma na roke meče revček, zato bo naredilo medvedjo uslugo temu moškemu  če se vsaj malo pogovarja z njim.  Ne mu dati nobenega upanja, ker lahko je tudi posesiven in morebiti celo nevaren. Ima brke in enake barve torej rjave tudi reklc, ali jakno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #1 on: December 08, 2014, 06:58:24 AM »
Nic zame  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #2 on: December 08, 2014, 07:14:10 AM »
Zanimiva sporočila :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #3 on: December 08, 2014, 07:18:59 AM »
Zame tudi nič. Imam pa sicer "nežno" nadležnega oboževalca, ki pa nima brkov. Sem ga enkrat že dala na hladno, a še ni skapiral  :P

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #4 on: December 08, 2014, 08:16:06 AM »
Zame tudi zgleda nič.
Kot Rena... tudi jaz sem bila pozorna na oboževalca, mi je zadnjič rožo prinesel in take so tudi edine, ki pri meni uspevajo, dokler imajo vodo. Tip nima brkov, nosi pa rjave jakne. Ni nič nevaren, ga že dalj časa poznam, ima pa upanje, zato je postal malo nestrpen. Hm.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: December 08, 2014, 09:40:19 AM »
Zame tudi nič.  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #6 on: December 08, 2014, 09:44:15 AM »
Andres a so ta sporočila izključno za forum, če prepoznam osebo izven foruma v teh vrsticah? Mi je zdaj kapnilo. Ker sem ravno kolegici razlagala, da mi je ta njen oboževalec malo scary in da se jaz ne bi z njim sploh nič menila.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #7 on: December 08, 2014, 11:20:25 AM »
Uuuu, loto!
Aja....bradavice pod bradavico....mnjeh...
:)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #8 on: December 08, 2014, 11:35:28 AM »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Opal

• Mojster
« Reply #9 on: December 08, 2014, 11:40:01 AM »

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #10 on: December 08, 2014, 01:12:26 PM »
Tudi zame nič ...
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #11 on: December 08, 2014, 03:22:52 PM »
Andres a so ta sporočila izključno za forum, če prepoznam osebo izven foruma v teh vrsticah? Mi je zdaj kapnilo. Ker sem ravno kolegici razlagala, da mi je ta njen oboževalec malo scary in da se jaz ne bi z njim sploh nič menila.

So izključno za forum Jane. Ampak tudi za tiste, ki sem pridejo pogledat in berejeo, kot seveda za vse vas aktivne. Lahko pa kljub vsemu opozoriš tisto žensko za katero misliš, da ji paše.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #12 on: December 08, 2014, 04:11:27 PM »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm