Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 84550 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #75 on: March 10, 2015, 11:48:11 AM »
Ooooo, bodo imeli še sosedje nekaj od fržole.  ;D

Fržolno simfonijo  :P ;D

Fržolet v Pr-duru za trobento in orkester.  :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #76 on: March 10, 2015, 01:37:09 PM »

Fržolet v Pr-duru za trobento in orkester.  :laugh:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #77 on: March 10, 2015, 03:28:50 PM »
Moj novi avto bo (je) črn, dobim ga danes ali jutri. Avto, ki ga zdaj vozim in bo najbrž ostal pri hiši, je pa temno siv. Bi znala biti jaz.
Upam na dober seks.  :D Križanka mi je pa že od nekdaj preprosta.

Žal bi znala biti jaz tudi tretja. Ne morem ven iz začaranega kroga mračnih misli in občutkov. Ne vem, če bom ravno prdnila. A lahko kihnem?  :D No mogoče bom šla v garderobo stvar uredit, potem jo pa pičila pred vhod.

Hvala, Andres.  :-* :-*

Ne smeš kihnit.   V trgovini pojdi tja kjer so čistila, saj le tam je prostor ki po praških diši. Torej prdni in je.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #78 on: March 10, 2015, 03:30:41 PM »
Hvala Andres. Prvo sporočilo bi bilo lahko zame

Ko sem napisal, sem tudi nate pomislil in je možno, da si ti prava.  Ni pa to pogojeno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #79 on: March 10, 2015, 03:37:56 PM »
Moj novi avto bo (je) črn, dobim ga danes ali jutri. Avto, ki ga zdaj vozim in bo najbrž ostal pri hiši, je pa temno siv. Bi znala biti jaz.

Žal bi znala biti jaz tudi tretja. Ne morem ven iz začaranega kroga mračnih misli in občutkov. Ne vem, če bom ravno prdnila. A lahko kihnem?  :D No mogoče bom šla v garderobo stvar uredit, potem jo pa pičila pred vhod.

Ne smeš kihnit.   V trgovini pojdi tja kjer so čistila, saj le tam je prostor ki po praških diši. Torej prdni in je.

Andres

:laugh: :laugh: Andres, si me nasmejal.
Sej res, zakaj bi človek kompliciral. Simpl kot... hja... kaj drugega kot pasulj.  :laugh:
Jutri se bom z novim, črnim avtom odpeljala npr. v Interspar, se zgužvala med čistila  in prdnila kot počen auspuh od tastarega, prodanega avta.
In jo mahnila pred vhod.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #80 on: March 10, 2015, 03:39:08 PM »
Ti kar daj.  Me zanima kakšno bo sporočilo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #81 on: March 10, 2015, 03:41:34 PM »

Moi. Danes pa ni bilo nič intimnega. Škoda.  :)   

Andres

ja, pa je  :P prdanje :laugh:
(pa sem tudi jaz "svoje" dobila" 8))

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #82 on: March 10, 2015, 03:42:57 PM »

Moi. Danes pa ni bilo nič intimnega. Škoda.  :)   

Andres

ja, pa je  :P prdanje :laugh:
(pa sem tudi jaz "svoje" dobila" 8))

Ah prdanje pa res ni intimno, no.  :P

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #83 on: March 10, 2015, 03:45:09 PM »
Joj. Obdala me je misel, da si ti Moi kot ena roza ovca na forumu.    Ali pa imaš kje Venero hudo poudarjeno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #84 on: March 10, 2015, 04:29:42 PM »
Tudi moj avto je črn :)Križanke mi niso bile nikoli problem :)
Večino otroštva sem preživela pri teti, ki mi je bila kot stara mama.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #85 on: March 10, 2015, 06:00:28 PM »
roza barva mi je res vsec, ovca-mislim da-nisem(ce mi je pa kaj vsec, mi je pa vsec narest/misliti ravno kontra kot vsi ostali)
rojstne karte nena znam brat, tako da o (ne)podarjeni Veneri tezko kaj recem, v svoj bran(pa saj vem, da se mi ni treba branit) pa vendarle povem, da se mi zdijo prdanje, podiranje kupckov, kakanje,seksanje ipd. cisto normalna stvar ;D
(svojega mulca sem ze naucila, da ob prdcu ali pa rigecu rece: kar je za ven, mora ven :laugh:)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #86 on: March 26, 2015, 10:30:59 PM »

Andres

Od tega je že kar nekaj časa preteklo, jaz pa naloge še nisem opravila.
Ali je še čas, da izvedem svoj izpuh spoznanja?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #87 on: March 26, 2015, 10:54:19 PM »

Še ena je, ki bi naj imela srečo.  Ta v drugačnem pomenu. Spoznala bo osebo, ki ji bo odprla nov svet.  Ne vem kakšen svet, vendar gre za njo osebno.  Lahko, da bo to dober seks, kakršnega do sedaj ni poznala, lahko pa da bo v debati prišla beseda in ko bo to naša članica povezala vse to, ji bo križanka postala preprosta.   Ta ženska ima sedaj ali je imela predzadnji avto črne barve, oziroma zelo temnega. 

Andres

Ja.  8)
Oseba je sicer že od prej, ampak jo spoznavam v "novi luči", svet ima pa tak, da ti ... hmmm... glavo odpre.
Niso še izumili besede, ki bi opisala ta pojav, tako da mi bo križanka ostala preprosta.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #88 on: March 26, 2015, 11:29:45 PM »

Še ena je, ki bi naj imela srečo.  Ta v drugačnem pomenu. Spoznala bo osebo, ki ji bo odprla nov svet.  Ne vem kakšen svet, vendar gre za njo osebno.  Lahko, da bo to dober seks, kakršnega do sedaj ni poznala, lahko pa da bo v debati prišla beseda in ko bo to naša članica povezala vse to, ji bo križanka postala preprosta.   Ta ženska ima sedaj ali je imela predzadnji avto črne barve, oziroma zelo temnega. 

Andres

Ja.  8)
Oseba je sicer že od prej, ampak jo spoznavam v "novi luči", svet ima pa tak, da ti ... hmmm... glavo odpre.
Niso še izumili besede, ki bi opisala ta pojav, tako da mi bo križanka ostala preprosta.

Vse še pride Pika. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #89 on: March 30, 2015, 03:53:43 AM »
Danes bo imela sporočilo samo ena. Ah, te stvari so čisto odvisne. Kakor se mi dvigne pač. :)

Tista, ki si je pofarbala lase in je imela prej blond, ali ne čisto blond, zdaj pa je temnejša. Toda ne črna ima neko žensko, ki ji želi slabo.  To je isto kot čarovnica v starih časih. vsa neka lepa je in hinavska, slini se, dobro govori, toda herpesa ima kolikor hočeš.   Škoda, ker ti za to žensko niti ne več kakšna je v resnici njena prava narava. Le pomislila si že, da  mogoče ji pa le ni za verjeti. In res ji ni.  Predvsem bi ti ta ženska desca prevzela in manipulirala če ji poveš preveč tvojih osebnih stvari.  Torej moraš lagati  Prepoznala jo boš tako da te bo povabila na njen sedež. To pomeni, da bo to v njen avto, k njej domov, ali v lokal kamor redno hodi.  Ti se le odzovi, le če boš pamteješa od nje.  Na tvojem mestu bi jaz šel tja, vendar s pozornostjo kaj je na stvari in kam taco moli.    Toda resnično opozarjam, da se privat tvojhih stvari nič ne govori pri tej ženski.  V 24 urah bodo vedele še tri druge. 

Ena, ki je kot otrok batine dobila, najbrž od očeta ima zdaj sranje v zvezi.  Mogoče on sploh ni nič kriv ampak je to oče.  Sicer pa jaz nisem razsodnik in ne morem in nočem posegati v partnerstvo ali batine.    Zate ali za vaju bi bilo idealno če bi se malo umaknila iz domačega okolja, torej gresta nekam zase.  Ravno tako bi bilo fino da staršev pred in po tem ne obiskujeta čisto nič.

V vmesnem času se lahko zgodi da vama poči guma.  Toda leva zadnja je potrebna pregleda. Temeljitega. 
Če vama ta odmik ne bo pomagal je eden od vaju že bolan. in je to rešlivo zelo težko, ker vedno ta bolani blokira nek napredek, kar je naravnost stavek iz Biokibernetike. 

Ena je bila v torek precej potrebna. Ker je od takrat minilo že šest ni, se je v vmesnem času že potešila.  Čudno, morda je bilo to celo v avtu. A naj bo. No ta ima srečo in bi ji priporočal, če igra kaj na srečo.   Lahko celo da en listek od lota za izpolniti mami ali sestri.  Sicer pa jo doleti tudi drugačna sreča, ne le tista na lotu.   

Upam, da se najdete tu notri.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858