Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 87644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #165 on: May 12, 2015, 03:59:01 PM »
Sasa. Vsaka enkrat na vrsto pride. Ti si že in še boš.
Jane. Le sprejmi pomoč, če si ta prava iz četrtega sporočila.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #166 on: May 12, 2015, 04:04:23 PM »
Sasa. Vsaka enkrat na vrsto pride. Ti si že in še boš.
Jane. Le sprejmi pomoč, če si ta prava iz četrtega sporočila.

Andres

Itak.  ;)
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #167 on: May 12, 2015, 04:49:57 PM »

Hmmmmm
...slaba vest me ne daje. Prva torej odpade.
Joške si ( podzavestno) prešlatam skoraj vsak dan. Tako da tudi ta najbrž odpade.
Jokam ( hvalabogu za enkrat) ne...imam pa zato velik zagon! Sam pa mi noben ne pomaga oz. mi pomaga tolko kolko sama prosim ( brez kakšne ponudbe) :laugh:
...pa drugič  :laugh:
« Last Edit: May 12, 2015, 04:52:08 PM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #168 on: May 12, 2015, 09:37:15 PM »
Gloria.  Tokrat res nisi med njimi. Včasih je itak bolje da ni nobena med njimi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #169 on: May 13, 2015, 01:39:57 PM »
Teh guilt tripov imam kar nekaj... Lahko bi bila tudi jaz v končni fazi.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #170 on: May 13, 2015, 06:29:53 PM »
Gloria.  Tokrat res nisi med njimi. Včasih je itak bolje da ni nobena med njimi.

Andres

a "sporocila za tebe" se ne nanasajo samo na clane foruma!? al sem spet kaj pomesala oz. narobe razumela :o ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #171 on: May 13, 2015, 10:37:04 PM »

Andres

a "sporocila za tebe" se ne nanasajo samo na clane foruma!? al sem spet kaj pomesala oz. narobe razumela :o ;D

Moi. Samo za člane foruma.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #172 on: May 30, 2015, 04:30:56 AM »
Moi je zadnič vprašala če so sporočila namenjena samo za člane foruma.  Naslednje sporočilo bo namenjeno ženski, ki je krvno, ali drugače povezana z eno od naših članic.  Torej. Gre za mamo, teto, sestro, sodelavko, prijateljico ali kaj drugega.

Ta ženska že celo življenje trpi. Najprej so jo v prepad porinile okoliščine, še prej v otrošvu pomanjkanje, kasneje v letih parjenja je bilo malo mira, nakar je tudi zbolela. Ko je že mislila da se je vsega rešila je imela nekaj let brezskrbnosti nakar jo je počilo čisto iz druge strani.
Škoda, saj zna ta ženska tudi poslušati, le prave informacije ki so koristne za njo ji na ušesa ne pridejo.  Njej se bo spet ponovilo tisto kar je doživela med devetim do  dvajsetim letom.   To lahko prepreči če posluša sebi najbližje. Predhodno pa, če jo katera med vami najde, priporočam, da ji tole v boldu  kar natiska in da za prebrati. 

Draga gospa, katere teta, mama ali stara mama je bilo ime Marija.  Žal mi je ker so vam moški vse od očeta, moža in na koncu še doktorja prizadeli toliko bolečin, tako psihičnih kot fizičnih. Vem, nekatere ne izginejo nikoli, niste pa prestari za dober remont, saj nenazadnje predvidevam, da ste celo mlajša kot moja mama.  Vaša molitev je v svojem času celo pomagala, vendar vedno znova ste bili na ledu.  Kajpak je to del usode, drugemu delu pa bi se dalo izogniti.  Prosim vas lepo gospa,  poslušajte svoje bližnje in tudi svojo najboljšo prijateljico, saj vsi ti ljudje, vam želijo vse prej kot slabo.
Istočasno vam priporočam več smeha.   Če imate doma splet vpišite v Youtube Anita nabrita. V nasprotnem je tale video za vas. 

Naša članica, ki jo matra mehur naj neha že čaje kuhat.  Preprosto naj se poščije po tem ko bo pojedla namiksano rdečo peso in korenje.   Mislim, da problem sploh ni v mehurju ampak drugje, zato pojdi malo ven v samoto, četudi se ti desc iz tega ali drugega razloga  kasneje povzpne na najvišji las.  Mislim, da mu ta dan ne boš dala.

Tretja članica, to je tista, ki pridno listke nabira v denarnici.  To so razne številke in zabeležke.  Čas je da odpreš to tvojo denarnico, torbico, karkoli že in greš skozi vse to, čemur ne morem reči nesnaga, saj ob sebi že kar nekaj časa nosiš zaklad. Upam le, da boš uspela prepoznati pravi listek. Tam je beseda s črko M in tudi številka  6.  Možno je, da je spodaj napisan stavek.  Torej brez dvoma bo to tvoj dan. In spet boš sama nase jezna, ker se nisi poslušala že prej.

Andres

« Last Edit: May 30, 2015, 05:13:45 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #173 on: May 30, 2015, 10:21:20 PM »

Tretja članica, to je tista, ki pridno listke nabira v denarnici.  To so razne številke in zabeležke.  Čas je da odpreš to tvojo denarnico, torbico, karkoli že in greš skozi vse to, čemur ne morem reči nesnaga, saj ob sebi že kar nekaj časa nosiš zaklad. Upam le, da boš uspela prepoznati pravi listek. Tam je beseda s črko M in tudi številka  6.  Možno je, da je spodaj napisan stavek.  Torej brez dvoma bo to tvoj dan. In spet boš sama nase jezna, ker se nisi poslušala že prej.

Andres

Še nikoli se nisem tako prepoznala v teh sporočilih kot tokrat  ;)tole sem sigurno jaz ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #174 on: May 30, 2015, 10:48:02 PM »

Andres

Še nikoli se nisem tako prepoznala v teh sporočilih kot tokrat  ;)tole sem sigurno jaz ;)

To bi bilo dobro, če si ti v tem sporočilu. Upam, da ne bodo zdaj vse rekle, da listke nabirajo. Bi bil pa vesel, če se najde tista iz prvega sporočila.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #175 on: June 10, 2015, 05:43:15 AM »
Prejšnjikrat je na svoj račun pri spročilih naposled prišla Cvetka. kar ne morem verjeti, da je toliko časa na forumu in nikoli ni nič pametnega zase videla. Mogoče je pa le kaj spregledala.   
Gremo naprej nasproti danšnjim deklicam, ki se bodo ali se ne bodo prepoznale.

Ena je tu prav fajn, ki se nič ne oglasi ali zelo malo. Ona ima spor z mamo, ki je nekaj bolana.  Priporočam, da to urediš na zelo eleganten način. Mama ali ta ženska s katero imaš spor in je bolana ima prijateljico. Dogovori se z njo in skupaj razveselita mamo.   Po tem, bo vajin stik boljši. Oh, ni dobro mešat ženske štrene zato sem vesel, da s seboj vlačim nabodalo.

Imamo eno, ki je na frišno enega spoznala.  Pravzaprav ima ta zdaj kar dva, toda ne vem če je z onim drugim že resna zveza, ali še nič.  Ne morem reči kateri je boljši, mislim celo, da prvi.  To ti bo sporočil liste na lotu.  Kupiš ga ga in številke na desni strani preveriš po paru in neparu.  Če je več parnih bo boljši ta prvi. Če je več neparnih bo boljši  ta drugi.   Ampak vem, da bo več parnih, in celo loto up ti bo ostal. Škoda, ker ga verjetno sploh ne boš kupila, saj nikoli ne igraš tega.

Ena je tudi tu, ki je imela včeraj in pretekle dni roke umazane. Ne vem, če je to šmir, zemlja, nekaj pač tako umazanega, da si še rit nebi šla brisat s takimi rokami.     Ti si prav posrečena.  Kaže se ti velika priložnost za naprej. Ne vem kaj to je, vendar moraš prva ukrepati ti. Opraviči se nekemu moškemu. Ne vem kaj je bilo, vem le, da imaš ti težko vest in tako je za nadaljevanje procesa resnično najbolje, da se mu opravičiš.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #176 on: June 10, 2015, 07:03:02 AM »
Roke sem mela fejst umazane, ker sem delala na vrtu. Hmm edino opravicit se nimam komu.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #177 on: June 10, 2015, 09:50:58 AM »
No dej dej Jane, zih maš koga.  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #178 on: June 10, 2015, 09:54:21 AM »
Kva pa vem, nimam slabe vesti  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #179 on: June 10, 2015, 09:57:28 AM »
Kva pa vem, nimam slabe vesti  ;D

;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.