Komaj nocoj sem opazil, da se v to temo nisem oglasil že od 25. novembra lani. To kajpak pomeni, da bo katera med vami tule dobila sporočila.
Tista, ki ima hčerko ali vnukinjo ki je še precej majhna, pod deset let se mi poišče pravi odgovor skozi njene lase. Sporočilo, ki je zelo dobre narave jo čaka torej v laseh in sicer pri frizerki ali pri tisti, ki jo češe, ali je frizerka celo sama. Veliko možnosti povezanih z lasmi bi lahko našteval, a naj ostane tako kot sem napisal.
Tista, ki ima desno peto bolj trdo kot levo, kar pomeni, da malo fovš hodi, naj se pazi osebe, ki je do nje zelo ljubkovalna. Gre za moškega in tudi žensko, ki sta mogoče celo par. Ni pa pogojeno. Pravzaprav boš uredila že s tem, če doma skuhaš nekaj strokov česna in potem preliješ vodo v eno stekleničko, ostalo pa zlij pol v lijak in pol v sekret. Preostanek, ki bo v flaški naj služi za polivanje po asfaltu na desni strani avtomobila. Do tebe se potem ne bo več hinavske ljubkovalnosti.
Tretja je v zvezi. Mislim, da s partnerjem živita skupaj. On si je pred petnajsitmi leti nogo zlomil in tokrat bi se morala paziti zloma ali poškodbe ravno ti. Do tega ne more priti če boš en mesec in pol namesto vžigalnika s seboj nosila in si cigarete prižigala z vžigalicami. Če ne kadiš, zamenjaj vložke za drugo sorto in se podloži tudi ko nimaš menze. Če menze nimaš več kot vem nek beli tok šopa ven. Torej naložba bo brez dvoma dobra.