Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 84574 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #255 on: November 25, 2015, 09:10:03 AM »
Imam teževe z menstruacijo ta mesec ampak se mi ne zdi, da sem glih nesrečna no  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #256 on: November 25, 2015, 09:18:19 AM »
Jaz pa nisem to.  ;D
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #257 on: March 10, 2016, 03:40:14 AM »
Komaj nocoj sem opazil, da se v to temo nisem oglasil že od  25. novembra lani.  To kajpak pomeni, da bo katera med vami tule dobila sporočila.

Tista, ki ima hčerko ali vnukinjo ki je še precej majhna, pod deset let se mi poišče pravi odgovor skozi njene lase.  Sporočilo, ki je zelo dobre narave jo čaka torej v laseh in sicer pri frizerki ali pri tisti, ki jo češe, ali je frizerka celo sama.   Veliko možnosti povezanih z lasmi bi lahko našteval, a naj ostane tako kot sem napisal.

Tista, ki ima desno peto bolj trdo kot levo, kar pomeni, da malo fovš hodi, naj se pazi osebe, ki je do nje zelo ljubkovalna. Gre za moškega in tudi žensko, ki sta mogoče celo par.  Ni pa pogojeno.    Pravzaprav boš uredila že s tem, če doma skuhaš nekaj strokov česna in potem preliješ vodo v eno stekleničko, ostalo  pa zlij pol v lijak in pol v sekret.    Preostanek, ki bo v flaški naj služi za polivanje po asfaltu na desni strani avtomobila.   Do tebe se potem ne bo več hinavske ljubkovalnosti.   

Tretja je v zvezi. Mislim, da s partnerjem živita skupaj.  On si je pred petnajsitmi leti nogo zlomil in tokrat bi se morala paziti zloma ali poškodbe ravno ti.  Do tega ne more priti  če boš en mesec in pol namesto vžigalnika s seboj nosila in si cigarete prižigala z vžigalicami.  Če ne kadiš, zamenjaj vložke za drugo sorto in se podloži tudi ko nimaš menze. Če menze nimaš več kot vem nek beli tok šopa ven.  Torej naložba bo brez dvoma dobra.  :)
« Last Edit: March 10, 2016, 04:02:24 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #258 on: March 10, 2016, 05:25:01 AM »
Ne vem zakaj imam obučetek, da je prvo sporočilo povezano z mano, pa čeprav trenutno sploh nimam las. Imam pa snaho frizerko, pa njeno mamo, ki sta praznovali 8 in 9 marca RD in čakam, da prideta iz toplic, da grem voščit. Vsaka ima svoj frizerski salon. Bom pogledala kaj najdem na ali v škatli od lasulje.  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #259 on: March 10, 2016, 10:05:30 AM »
Hmmmmm moj je imel poškodbo gležnja, vendar se takrat še nisva poznala... Bom šla po"šibice". Sem bila že večkrat "zagipsana". Zihr je zihr  ;D ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #260 on: March 10, 2016, 10:50:52 AM »
Včeraj sem bila pri frizerki ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #261 on: March 10, 2016, 10:53:53 AM »
Moja hčerka je stara 9 let in jo moram peljati k frizerju.
Že nekajkrat ni zneslo.
Zanimivo pa, da sem danes sanjala ravno o tem. O novi frizuri moje hčerke. Da se je ostrigla na resice. :) Zelo mi je bila všeč.
Mogoče je sporočilo ravno zame.

Že kar nekaj časa se precej ukvarjam s hčerinimi lasmi.
« Last Edit: March 10, 2016, 10:55:50 AM by Pika »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #262 on: March 10, 2016, 07:48:32 PM »
Za prvo sporočilo ne vem točno katera je bolj primerna. Tea ali Pika.  Mogoče ravno Tea. Mislim, da bi bilo dobro, če se navodil držita obe .

Tejka.  Tudi zate nisem prepričan, če si prava.  Delaj kot da si, ker škoditi ti ne more.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #263 on: March 11, 2016, 06:56:11 AM »
Za prvo sporočilo ne vem točno katera je bolj primerna. Tea ali Pika.  Mogoče ravno Tea. Mislim, da bi bilo dobro, če se navodil držita obe .

Tejka.  Tudi zate nisem prepričan, če si prava.  Delaj kot da si, ker škoditi ti ne more.

Andres

Se pravi, če prav razumem gre za lase moje vnukinje. Ravno danes grem namreč na obisk.
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #264 on: March 11, 2016, 08:50:20 AM »

Andres

Hvala, Andres. :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #265 on: March 11, 2016, 09:41:27 AM »
brez dvoma ne pašem v nobeno sporočilo tokrat  8)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #266 on: March 11, 2016, 02:55:55 PM »

Andres

Se pravi, če prav razumem gre za lase moje vnukinje. Ravno danes grem namreč na obisk.

No in kaj izvem: pridem gor, tamala ošišana. Seveda je njene kodrčke postrigla moja mama /frizerka/ se pravi njena prababica.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #267 on: March 12, 2016, 07:04:35 PM »

Andres

No in kaj izvem: pridem gor, tamala ošišana. Seveda je njene kodrčke postrigla moja mama /frizerka/ se pravi njena prababica.

Zdaj si bo treba do nekako tudi razložiti, s čimer mislim, kaj je sporočilo tega.  Gloria. Ti boš verjetno prišla na vrsto naslednjič.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #268 on: March 13, 2016, 06:36:39 AM »

Andres

Zdaj si bo treba do nekako tudi razložiti, s čimer mislim, kaj je sporočilo tega.  Gloria. Ti boš verjetno prišla na vrsto naslednjič.

Andres

Ja saj - kako pa naj si zdaj to razlagam.
www.Astro-Star.net

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #269 on: March 13, 2016, 07:55:04 AM »

Gloria. Ti boš verjetno prišla na vrsto naslednjič.

Andres

;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm