Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 84634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manja

• Veteran
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #300 on: June 12, 2017, 05:05:22 AM »
Zanimivo. Ne da bi vedla. Moram preverit. :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #301 on: June 12, 2017, 06:48:34 AM »
Moji tački izgledata identično. Mogoče majčkena razlika, ampak mislim, da to ni dovolj. Težko je to oceniti. Bolj verjetno pa je,da je sporočilo namenjeno drugi srečnici. :)
Lep dan :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #302 on: June 12, 2017, 08:02:31 AM »
Uf uf, čevlje moram it iskat... Prejšnji teden še ni bilo časa. Okvirno sva pa s sredo zmenjeni s frendo, s katero nisva klepetali že ohoho časa, da ne rečem let.  :D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #303 on: June 13, 2017, 01:59:49 PM »
Ena tule je na las podobna svoji mami.  To žensko ali deklico, čaka nekakšna sreča v naslednjih 14 dneh.  Za to srečo si mora najprej kupiti nove čevlje. Naj ne bodo pohodniške ali športne, temveč take bolj nobel. Mislim, da bodo celo zelene barve.    Ta ženska ima neke bolečine na jajčnikih in v desni nogi nekje pod kolenom in do pete dol.  Ko bo kupila čevlje mora iti na obisk k osebi pri kateri ni bila že vsaj od septembra.  Mislim, da je to ženska oseba.  Ta obsik mora opraviti v naslednjih petih dneh. 

Andres

Evo, to sem pa najbrž jaz....bolečina v desni nogi že kar nekaj časa.
Hodim od zdravnika do zdravnika in nevedo zakaj  :-X
Sem pa tudi  kot jajce jajcu podobna svoji mami (po slikah) ker je žal že pokojna.
Kaj pa zdaj, ko nisem videla sporocila prej in je že minilo 5dni?
Bom od danes štela ;D ....še po čevlje skočim en dan, za vsak slučaj, samo da gre bolečina.
Moram še premislit katero osebo obiskati...

Hvala Andres.
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #304 on: June 13, 2017, 04:50:23 PM »
Tudi Rena se je našla notri. Ne vem katera je ta prava.    Mislim da strani knjige niso prave za tebe.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #305 on: June 13, 2017, 11:03:26 PM »
Verjamem da knjiga ni zame, ker take kot jo opisuješ sploh nimam pri hiši  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #306 on: June 16, 2017, 05:02:55 AM »
Sprva sem hotel vprašat katera ima to ali ono.   Po tem sem se premislil, saj dokler bi mi odgovorila, bi že pozabil kakšno je sporočilo. Torej  grem naprej.

Pri treh, dveh ali štirih letih je ena v vodo padla.  Ne bom rekel, da se vode boji, ampak v vodo je padla.   Ta ženska ima enega jebača, kar pomeni, da ji celo njen partner lahko čez plot skaće.     Istočasno imaš enako pohotne misli tudi ti. 

Druga ima v kleti nekaj skrito. Najbrž je to past za podgane ali so kakšne smeti.  Če si v bloku to ne pomeni samo tvoja kleta, temveč celotna klet od bloka.     Če gre za papir ali škatlo jo odnesi domov in preberi kaj gor piše.  Ravno tako je važno če lahko ugotoviš kdo je to tam pustil.   To bi ti koristilo za naprej, oziroma povezavo s to osebo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #307 on: June 16, 2017, 07:49:03 AM »
Jaz pa sem včeraj kupila nove sandale. Izbirala med bolj športnimi in športnimi, tudi če sem jih hotela, ni bilo kaj pametnega, na koncu pa so pristali pri meni elegantni. Barva sicer ni zelena, ampak menim, da ni važno. Ekola, sedaj v 5 dneh pa še rendesvouz s prijateljico, ki je dolgo nisem videla v živo.

V vodo nisem kdaj padla, sem pa v koprive. No, me je potisnila soseda, pa v kopalkah sem bila  ;D. Sporočilo se gotovo ne nanaša name, možu res lahko zaupam. Pasti za miške in najbrž podgane pa veterinarska služba redno nastavlja.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #308 on: July 21, 2017, 08:49:30 AM »
Ne vem, zakaj, ampak danes me že nekaj časa "vleče" k tej temi. :) Mogoče čaka koga kakšno "pomembno" sporočilo? ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #309 on: July 22, 2017, 03:56:03 AM »
Ne vem, zakaj, ampak danes me že nekaj časa "vleče" k tej temi. :) Mogoče čaka koga kakšno "pomembno" sporočilo? ;)

Danes nisem najbolj spočit, ker včeraj sem bil na poti. Tudi danes bom šel na pot.  Itak bom kaj napisal, ti pa bodi pozorna, če se boš našla, kar nikoli ni pogojeno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #310 on: July 22, 2017, 06:57:56 AM »
Hvala. Ti se samo spočij, da boš lažje sprejel sporočilo. :)
Vem, da ni ziher, da bo namenjeno meni; mogoče bo komu, ki to še bolj potrebuje; ne vem. Vem samo, da me je nekaj močno vlkelo sem in da sem mogla napisat. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #311 on: July 23, 2017, 03:55:13 AM »
Danes se ukvarjam z drugimi stvari. Že cel večer in tudi na poti sem bil 10 ur in pol.   Ravno tako čutim, da bi bilo danes pej no v rit, če kaj napišem, torej rajši naslednjič. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #312 on: July 23, 2017, 04:25:35 AM »
Nič na silo, Andres. :) Nisem nameravala delati kakršnega koli pritiska. :) Kot sem že napisala; začutila sem, da me vleče k tej temi in da moram malo povprašat, pa sem sledila občutku. :)
Ko bo pa čas za kakšno sporočilce, pa verjamem, da ga bomo vsi z veseljem prebrali. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #313 on: July 24, 2017, 04:49:29 AM »
Ksenija. Me prav veseli, da nisi hotela delati kakršnega koli pritiska. Pri meni je tako, da če se dela name pritisk, potem lahko tudi vse skupaj v božjo mater pošljem. :)   Vendar je tudi res, če se me na primeren način porine sem aktiviran še prej.  Torej med vzpodbudo ali "rahlim porivanje"   in pritiskom je neka razlika in tam vmes sem jaz.

Imamo žensko, ki si je odrsala desni čevel po desni strani. Mogoče je samo umazan. Ta ženska je navezana na najbrž mamo ali starejšo žensko, kot je ona sama.. Škoda, ker ta starejša ni dobrega zdravja.  Ne bom ji dajal nasveta kaj mora jesti, ker vse to ima doma.  In sicer v neki stari knjigi rdeče barve na strani 82.

Ena druga je še. Ta je take narave, da rada moške provocira in nato uživa  ob moški naivnost. Žal mi je, toda to dela že od otroštva, ali od mladih najstniških let, v kar jo je vpeljala neka druga punca v tem času.   Zate je čas, da četudi nisi več v nič ali ne toliko v stiku s to punco iz otroštva,  bi bilo prav zaželjeno če jo pokličeš in se nekako vsaj mentalno opravičita celi garniziji moških, kolikor se jih je nabralo v vseh teh letih.
Sicer pa ta tvoj izcedek iz lule, ni dovolj če le brišeš s papirjem. 

Tretja te mesece niti ne ve kaj bi sama s seboj zaradi določenega problema.  Še teden ali dva bo tako potem bo šlo spet vse nazaj na gor.  V vmesnem času daj v trgovini tringelt 10€  tisti ki ima temne lase je manjše postave in te spominja na nekoga ki ti je blizu. Morda je to sestra, prijateljica, ti sama, neka ženska pač. 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Manja

• Veteran
« Reply #314 on: July 24, 2017, 06:38:57 AM »
Uvau, kar tri sporočila? Vidiš, sem vedla, da moram malo dregnit. ;) Nadležna pa nočem in tudi ne znam bit preveč, tak da bojazni, da bi me  nekam poslal, skoraj ne vidim.  ;D

Seveda pa hvala za sporočila.
Lahko da bi bilo tretje zame. Bom pozorna na tako prodajalko in bom imela posebej zanjo spravljenih 10 eurov. :) Če bo le kaj pomagalo pri reševanju mojega problema, zaradi katerega sem zadnje čase res v čisti in gosti megli. :(