Ksenija. Me prav veseli, da nisi hotela delati kakršnega koli pritiska. Pri meni je tako, da če se dela name pritisk, potem lahko tudi vse skupaj v božjo mater pošljem.

Vendar je tudi res, če se me na primeren način porine sem aktiviran še prej. Torej med vzpodbudo ali "rahlim porivanje" in pritiskom je neka razlika in tam vmes sem jaz.
Imamo žensko, ki si je odrsala desni čevel po desni strani. Mogoče je samo umazan. Ta ženska je navezana na najbrž mamo ali starejšo žensko, kot je ona sama.. Škoda, ker ta starejša ni dobrega zdravja. Ne bom ji dajal nasveta kaj mora jesti, ker vse to ima doma. In sicer v neki stari knjigi rdeče barve na strani 82.
Ena druga je še. Ta je take narave, da rada moške provocira in nato uživa ob moški naivnost. Žal mi je, toda to dela že od otroštva, ali od mladih najstniških let, v kar jo je vpeljala neka druga punca v tem času. Zate je čas, da četudi nisi več v nič ali ne toliko v stiku s to punco iz otroštva, bi bilo prav zaželjeno če jo pokličeš in se nekako vsaj mentalno opravičita celi garniziji moških, kolikor se jih je nabralo v vseh teh letih.
Sicer pa ta tvoj izcedek iz lule, ni dovolj če le brišeš s papirjem.
Tretja te mesece niti ne ve kaj bi sama s seboj zaradi določenega problema. Še teden ali dva bo tako potem bo šlo spet vse nazaj na gor. V vmesnem času daj v trgovini tringelt 10€ tisti ki ima temne lase je manjše postave in te spominja na nekoga ki ti je blizu. Morda je to sestra, prijateljica, ti sama, neka ženska pač.
Andres