Author Topic: Sporočilo za tebe. 4. del  (Read 84633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Sporočilo za tebe. 4. del
« Reply #270 on: March 13, 2016, 09:30:10 AM »
No in kaj izvem: pridem gor, tamala ošišana. Seveda je njene kodrčke postrigla moja mama /frizerka/ se pravi njena prababica.

Ja saj - kako pa naj si zdaj to razlagam.

Ko ti odgovarjam, sem opazila še ure postov... V drugem so 6-ice in na koncu 9 je tudi kot obrnjena 6.

Po moje razmisli o simboliki pomena las. Lasje - zame pomenijo neko osebno moč (Samson in Dalila). Bujni sijoči lasje, znak zdravja. Zaščita - pokrijejo glavo in nas ščitijo pred soncem, dežjem, mrazom. Znak ženskosti in moške fizične moči. Sem brala enkrat, neko raziskavo, da so moškim, Indijancem, ki so jih na služenju v ameriški vojski ostrigli, merili fizično kondicijo pred in po striženju in je bila fizična moč po striženju manjša.

In če zdaj razmisliš o svoji družini (preteklost - mama in prihodnost - vnukinja), pa o tem, kaj ti pomeni, kaj ti daje osebno moč, kaj te umesti v tej družini, kje si ti, kdo si ti, kako je družina vplivala na tvoje življenje...

Nekak v tej smeri razmišljam...  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #271 on: March 13, 2016, 01:03:13 PM »
Rena, tudi sama sem razmisljala v to smer.
Mislim, da bo Tei v pomoc tole tvoje razmisljanje :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #272 on: March 13, 2016, 07:06:24 PM »
Hvala Rena, Sanjalka  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #273 on: August 25, 2016, 01:28:54 AM »
Dobro jutro. 

Pišem tu ker sem se tako odločil.  Danes, 25. avgusta v letu  2016 bo imela ena srečo. To ne pomeni, da bo zadela na loto, ali tudi le. To vsekakor pomeni, da naj bo cel dan in še dva dni po današnjem dnevu pozorna kaj se dogaja okrog nje.

Ta ženska, torej ena med vami se bo prepoznala po tem, da ima neke bele nogavice z  nekim vzorcem ki je roza barve.  To so lahko samo tri roza nitke.  Ta ista ženska nima praveg ali stalnega partnerja.   Za relaksacijo si pa izbere.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bilka

• Mojster
« Reply #274 on: August 25, 2016, 05:47:33 AM »
Dobro jutro. 

Pišem tu ker sem se tako odločil.  Danes, 25. avgusta v letu  2016 bo imela ena srečo. To ne pomeni, da bo zadela na loto, ali tudi le. To vsekakor pomeni, da naj bo cel dan in še dva dni po današnjem dnevu pozorna kaj se dogaja okrog nje.

Ta ženska, torej ena med vami se bo prepoznala po tem, da ima neke bele nogavice z  nekim vzorcem ki je roza barve.  To so lahko samo tri roza nitke.  Ta ista ženska nima praveg ali stalnega partnerja.   Za relaksacijo si pa izbere.

Andres

Ma ravno danes imam obute bele zokne z roza puma znakom :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #275 on: August 25, 2016, 06:05:42 AM »
Dobro jutro. 

Andres

Ma ravno danes imam obute bele zokne z roza puma znakom :D

Vzemi to, kot da je sporočilo zate, četudi mogoče ni, Bilka. 
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bilka

• Mojster
« Reply #276 on: August 25, 2016, 07:22:14 AM »
Ok, bom pozorna na dogajanje okoli sebe :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #277 on: August 25, 2016, 07:40:42 AM »
Nimam niti enih belih nogavic  :laugh: poročena... tako da odpadem v vseh pogledih, čeprav se nebi branila napovedanega  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #278 on: August 25, 2016, 10:08:42 AM »
Eh, jaz sem poročena.  ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #279 on: August 25, 2016, 10:17:50 AM »
Ni zame.  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #280 on: October 02, 2016, 04:16:27 AM »
Ena ki je pri nas že precej časa in ima desno peto bolj trdo kot levo se lahko pripravi na boljše čase. Morda bo to le en dan v tednu ki bo posmebno dober, ampak bo imel ta čas, kolikor bo že trajal pozitivne posledice za naprej. Narediti moraš eno stvar.  Dati moraš naprej oblačila. To je nekaj kot svila, kombineža, kikla, ruta  in neke rožice ali vzorec ima ta kos oblačila notri.  Ah, nisem tekstilec.   Daj pošenkaj vse kar misliš, da je takšno.   

Druga ima nekaj z očesom narobe. Ne vem če se ji desno oko nekaj rosi, ali jo peče al kaj. Celo vidi ne dobro.  Ti moraš dati tistemu, ki te je za lulo nazadnje prosil.  Že zadnjič bi mu lahko, ampak si bila zadrgnjena do amena.   Torej daj. 

Tretja ima tudi lepše obdobje.  Imaš črne čevlje, kar ji ima verjetno vsaka.   Ampak ti čevlji imajo malo zarezico na desni strani desnega čevlja. Ne vem kje si to zarezico fasala, niti ni važno, glavno da si se prepoznala. Prvo moraš biti čista in nek parfumski vonj si daj gor. To je tisti parfum, ki je svetlo roza barve z rjavkastim vzorcem ali takšne barve črkami.   Tako se nasloni nekam in tisti pravi bo prišel kar sam od sebe.   Ta mora imeti rjave čevlje, je komunikativen in nima najboljši čut do svoje mame. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #281 on: October 02, 2016, 07:08:37 AM »
nothing for me here....
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: October 02, 2016, 07:51:04 AM »
Ena ki je pri nas že precej časa in ima desno peto bolj trdo kot levo se lahko pripravi na boljše čase. Morda bo to le en dan v tednu ki bo posmebno dober, ampak bo imel ta čas, kolikor bo že trajal pozitivne posledice za naprej. Narediti moraš eno stvar.  Dati moraš naprej oblačila. To je nekaj kot svila, kombineža, kikla, ruta  in neke rožice ali vzorec ima ta kos oblačila notri.  Ah, nisem tekstilec.   Daj pošenkaj vse kar misliš, da je takšno.   

Druga ima nekaj z očesom narobe. Ne vem če se ji desno oko nekaj rosi, ali jo peče al kaj. Celo vidi ne dobro.  Ti moraš dati tistemu, ki te je za lulo nazadnje prosil.  Že zadnjič bi mu lahko, ampak si bila zadrgnjena do amena.   Torej daj. 

Tretja ima tudi lepše obdobje.  Imaš črne čevlje, kar ji ima verjetno vsaka.   Ampak ti čevlji imajo malo zarezico na desni strani desnega čevlja. Ne vem kje si to zarezico fasala, niti ni važno, glavno da si se prepoznala. Prvo moraš biti čista in nek parfumski vonj si daj gor. To je tisti parfum, ki je svetlo roza barve z rjavkastim vzorcem ali takšne barve črkami.   Tako se nasloni nekam in tisti pravi bo prišel kar sam od sebe.   Ta mora imeti rjave čevlje, je komunikativen in nima najboljši čut do svoje mame. 

Andres

Mogoče sem prva jaz, ampak imam zadnje čase res razliko na nogah. Ampak na levi peti in levem palcu, kot bi se mi hotlo nabirat. Mažem, mažem
Pa tudi obleke sem ravno imela namen zbrat, za naprej dat.
Tud če nisem, bom obleke pošenkala. In ena obleka je res svilena z rožicami in metuljčki. :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #283 on: October 02, 2016, 08:30:26 AM »
Jutrooo. Posvečam skrb nogam in me precej moti trda koža, tako da, skrbim za nego nog in se tudi pogosto mažem z Justovo Teatree kremo. Lahko bi bilo ja, da je koža na eni peti bolj trda. Bom za vsak slučaj tudi jaz oddala kakšno staro oblačilo  ;D

Za očke se pa tudi lahko oglasim, zadnje dni se mi rosijo zaradi prehlada, teče iz nosa in oči. V desnem očesu imam pa tudi eno milim. tvorbico, ki me občasno žuli in reže. Zdaj pa res ne vem, Andres, k čemu me ti nagovarjaš  :o. Priznam, da me kak dedc kdaj bolj takole pogleda, čeprav ne izreče na glas...ampak meni se nič ne dopade. Bo to zgleda, kar mož. Me nekak večkrat tudi "glava boli"  :P :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #284 on: October 02, 2016, 10:54:34 AM »
nothing for me here....

for me either :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/