Danes bo imela sporočilo samo ena. Ah, te stvari so čisto odvisne. Kakor se mi dvigne pač.

Tista, ki si je pofarbala lase in je imela prej blond, ali ne čisto blond, zdaj pa je temnejša. Toda ne črna ima neko žensko, ki ji želi slabo. To je isto kot čarovnica v starih časih. vsa neka lepa je in hinavska, slini se, dobro govori, toda herpesa ima kolikor hočeš. Škoda, ker ti za to žensko niti ne več kakšna je v resnici njena prava narava. Le pomislila si že, da mogoče ji pa le ni za verjeti. In res ji ni. Predvsem bi ti ta ženska desca prevzela in manipulirala če ji poveš preveč tvojih osebnih stvari. Torej moraš lagati Prepoznala jo boš tako da te bo povabila na njen sedež. To pomeni, da bo to v njen avto, k njej domov, ali v lokal kamor redno hodi. Ti se le odzovi, le če boš pamteješa od nje. Na tvojem mestu bi jaz šel tja, vendar s pozornostjo kaj je na stvari in kam taco moli. Toda resnično opozarjam, da se privat tvojhih stvari nič ne govori pri tej ženski. V 24 urah bodo vedele še tri druge.
Ena, ki je kot otrok batine dobila, najbrž od očeta ima zdaj sranje v zvezi. Mogoče on sploh ni nič kriv ampak je to oče. Sicer pa jaz nisem razsodnik in ne morem in nočem posegati v partnerstvo ali batine. Zate ali za vaju bi bilo idealno če bi se malo umaknila iz domačega okolja, torej gresta nekam zase. Ravno tako bi bilo fino da staršev pred in po tem ne obiskujeta čisto nič.
V vmesnem času se lahko zgodi da vama poči guma. Toda leva zadnja je potrebna pregleda. Temeljitega.
Če vama ta odmik ne bo pomagal je eden od vaju že bolan. in je to rešlivo zelo težko, ker vedno ta bolani blokira nek napredek, kar je naravnost stavek iz Biokibernetike.
Ena je bila v torek precej potrebna. Ker je od takrat minilo že šest ni, se je v vmesnem času že potešila. Čudno, morda je bilo to celo v avtu. A naj bo. No ta ima srečo in bi ji priporočal, če igra kaj na srečo. Lahko celo da en listek od lota za izpolniti mami ali sestri. Sicer pa jo doleti tudi drugačna sreča, ne le tista na lotu.
Upam, da se najdete tu notri.
Andres