Nekaj sem raziskovala po moji in hčerini astrokarti in sem nazadnje še naredila najino sinastrijo.
Moj asc je na njenem saturnu..
prav tako je moja luna na njenem soncu in le stopinjo in pol od njene lune.
Je to ok?
Bodo bolj podkovani več povedali, jaz bom samo krompir olupila. 
Spomnim se, da mi je bilo nekoč za sinastrijo z mojim tedanjim partnerjem rečeno, da on (Sonce) vidi v mojo dušo (Luna).
Bila je konjunkcija, orbis 5 stopinj.
Zanimiva interpretacija. Jaz sicer ta aspekt razumem bolj pragmatično, kot da se ego ene osebe zlahka zlije s čustveno naravo druge, da je, če se izrazim metaforično, interakcija manjkajočega koščka na sestavljanko. Vsaj v prvi fazi, kasneje je lahko problem, če ni drugačne (pozitivne) dinamike, ker odnos zaznamuje zelo izrazita subjektivnost, težko se je distancirati in realno oceniti, evalvirati odnos in njegove probleme, ker so v vprašanju najbolj intimni, surovi deli osebnosti enega in drugega, s tem pa tudi odprtost za rane in z njimi povezane zamere. Glede na to, da je tudi Saturn na tvojem ASC, se mi zdi, da te bo tudi sicer večkrat silila v to, da kritično pogledaš vase, se ustaviš (tudi vse napake, ki jih boš naredila pri vzgoji, bodo treščile vate), prevzameš odgovornost za svojo osebnost tudi tam, kjer ni najbolje razdelana. Z njene strani bo to včasih krivično interpretirano kot omejevanje, strogost, pa v osnovi ne bo šlo za (samo) to, ampak bolj za dejstvo, da bo rastla, bolje rečeno, zrelila, primarno v oziru na tvoj osebni "input"