Author Topic: Sinastrija 2.del  (Read 28109 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Sinastrija 2.del
« Reply #30 on: January 08, 2015, 09:46:03 PM »
 :Ve:vo .... Odbita  :D :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #31 on: January 09, 2015, 09:17:54 AM »

Jo ma moja svakinja, vem.  :P
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #32 on: January 10, 2015, 07:24:34 AM »
Odbita sem. Drugačna tudi. Nimam črednega nagona. Rada šokiram. Samotarska sorta.
V bistvu imam tako  :vo enrgije. ASC v  :vo in vladar ASC  :U na  :Lu. Še preveč. ;D

Kaj pa kombinacija  :Ve:vo in  :Lu:B ( :kon :J )....  ? ljubica in žena...? njegova popolna ženska?
« Last Edit: January 10, 2015, 07:33:53 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: January 10, 2015, 07:26:39 AM »

Jo ma moja svakinja, vem.  :P

Moja sestra jo tudi ima. pa ni preveč odbita. ima pa zelo svobodne nazore, kar se partnerstva tiče....
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #34 on: March 06, 2018, 01:09:56 PM »
Sinastrija z mojo vnucko :):
Moj jupiter v konjunkciji z njeno luno, najini sonci v eksaktnem trigonu;sicer njen stelij v ribah v trigonu z mojim stelijem v raku, njeno sonce eksaktno na mojem dsc, njen uran na mojem saturnu v 8. hisi in mi deluje na oba joda, njen stelij v ribah v moji 7.hisi in moj stelij v raku v njeni 4. hisi.
Njen jupiter na mojem neptunu v 3. hisi, razumeli se bova brez besed ali pa bova komunicirali na veliko ;D
Zeloooo se bova imeli radi in se podpirali :) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #35 on: March 06, 2018, 03:48:19 PM »
Oooo, ampak res.  8)
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #36 on: March 06, 2018, 07:45:51 PM »
Lepo je to. Pri meni ni toliko povezav, pri moji prvi vnukinji bode ven njen Jupiter v eksaktni opoziciji z mojim  ;). So pa to tako lepi trenutki, ko smo skupaj, da ni besed, ki bi to opisale. Zadnjič, ko je preživela pri meni vse dneve počitnic, je v kuhinji skakljala in zraven sama sebi rekla, da je v nebesih. :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #37 on: March 06, 2018, 07:54:40 PM »
Lepo je to. Pri meni ni toliko povezav, pri moji prvi vnukinji bode ven njen Jupiter v eksaktni opoziciji z mojim  ;). So pa to tako lepi trenutki, ko smo skupaj, da ni besed, ki bi to opisale. Zadnjič, ko je preživela pri meni vse dneve počitnic, je v kuhinji skakljala in zraven sama sebi rekla, da je v nebesih. :)

Ooo kako lepo Cvetka :-*
Vesela, da se imata z vnucko tako lepo :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: March 11, 2018, 01:51:30 PM »
Sinastrija z mojo vnucko :):
Moj jupiter v konjunkciji z njeno luno, najini sonci v eksaktnem trigonu;sicer njen stelij v ribah v trigonu z mojim stelijem v raku, njeno sonce eksaktno na mojem dsc, njen uran na mojem saturnu v 8. hisi in mi deluje na oba joda, njen stelij v ribah v moji 7.hisi in moj stelij v raku v njeni 4. hisi.
Njen jupiter na mojem neptunu v 3. hisi, razumeli se bova brez besed ali pa bova komunicirali na veliko ;D
Zeloooo se bova imeli radi in se podpirali :) :-*

O to je pa res lepa postavitev
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #39 on: August 22, 2024, 04:47:07 PM »
Nekaj sem raziskovala po moji in hčerini astrokarti in sem nazadnje še naredila najino sinastrijo.
Moj asc je na njenem saturnu..
prav tako je moja luna na njenem soncu in le stopinjo in pol od njene lune.
Je to ok?
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #40 on: August 23, 2024, 06:10:38 PM »
Nekaj sem raziskovala po moji in hčerini astrokarti in sem nazadnje še naredila najino sinastrijo.
Je to ok?

Bodo bolj podkovani več povedali, jaz bom samo krompir olupila. :D
Spomnim se, da mi je bilo nekoč za sinastrijo z mojim tedanjim partnerjem rečeno, da on (Sonce) vidi v mojo dušo (Luna).
Bila je konjunkcija, orbis 5 stopinj.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #41 on: August 24, 2024, 11:25:58 AM »
Je to ok?

Spomnim se, da mi je bilo nekoč za sinastrijo z mojim tedanjim partnerjem rečeno, da on (Sonce) vidi v mojo dušo (Luna).

Zanimiva interpretacija. Jaz sicer ta aspekt razumem bolj pragmatično, kot da se ego ene osebe zlahka zlije s čustveno naravo druge, da je, če se izrazim metaforično, interakcija manjkajočega koščka na sestavljanko. Vsaj v prvi fazi, kasneje je lahko problem, če ni drugačne (pozitivne) dinamike, ker odnos zaznamuje zelo izrazita subjektivnost, težko se je distancirati in realno oceniti, evalvirati odnos in njegove probleme, ker so v vprašanju najbolj intimni, surovi deli osebnosti enega in drugega, s tem pa tudi odprtost za rane in z njimi povezane zamere. Glede na to, da je tudi Saturn na tvojem ASC, se mi zdi, da te bo tudi sicer večkrat silila v to, da kritično pogledaš vase, se ustaviš (tudi vse napake, ki jih boš naredila pri vzgoji, bodo treščile vate), prevzameš odgovornost za svojo osebnost tudi tam, kjer ni najbolje razdelana. Z njene strani bo to včasih krivično interpretirano kot omejevanje, strogost, pa v osnovi ne bo šlo za (samo) to, ampak bolj za dejstvo, da bo rastla, bolje rečeno, zrelila, primarno v oziru na tvoj osebni "input"

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #42 on: August 25, 2024, 04:55:44 PM »
Je to ok?

Zanimiva interpretacija. Jaz sicer ta aspekt razumem bolj pragmatično, kot da se ego ene osebe zlahka zlije s čustveno naravo druge, da je, če se izrazim metaforično, interakcija manjkajočega koščka na sestavljanko. Vsaj v prvi fazi, kasneje je lahko problem, če ni drugačne (pozitivne) dinamike, ker odnos zaznamuje zelo izrazita subjektivnost, težko se je distancirati in realno oceniti, evalvirati odnos in njegove probleme, ker so v vprašanju najbolj intimni, surovi deli osebnosti enega in drugega, s tem pa tudi odprtost za rane in z njimi povezane zamere. Glede na to, da je tudi Saturn na tvojem ASC, se mi zdi, da te bo tudi sicer večkrat silila v to, da kritično pogledaš vase, se ustaviš (tudi vse napake, ki jih boš naredila pri vzgoji, bodo treščile vate), prevzameš odgovornost za svojo osebnost tudi tam, kjer ni najbolje razdelana. Z njene strani bo to včasih krivično interpretirano kot omejevanje, strogost, pa v osnovi ne bo šlo za (samo) to, ampak bolj za dejstvo, da bo rastla, bolje rečeno, zrelila, primarno v oziru na tvoj osebni "input"

Hvala Vesta.
Hvala za razlago. Moram jo še parkrat prebrat, da skapiram napisano  :laugh: ti pa potrdim že lahko, da se že predobro zavedam določene stvari, ki sem jih zaj**la pri vzgoji.
V dočenih zadevah sem "luzer" nimam srca za "tako bo in nikakor drugače!"
Sem tudi zelo zaščitniška do nje...res je.
Se pa zavedam, da bo kmalu čas za njeno svobodo.
Hvala ti...
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #43 on: August 26, 2024, 12:17:57 PM »
Seveda je OK. Sam saturn na tvojem AC ce ne gledam nicesar drugega bo verjetno povedal, da te bo ona na nek nacin naucila se bolj odraslo obnasat :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #44 on: August 26, 2024, 03:53:22 PM »
Seveda je OK. Sam saturn na tvojem AC ce ne gledam nicesar drugega bo verjetno povedal, da te bo ona na nek nacin naucila se bolj odraslo obnasat :)

:laugh: :laugh: :laugh: Jane to ti pa lahko že potrdim, veš  :laugh: :laugh: "mami, obnašaj se"  :)
Sicer vem, da so to zdaj tiste njene "najstniške" fore, ampak ja, dejansko se (pre)večkrat spozabim kolk let mam  :laugh:
Potemtakem bo bolj resna kot mami.
SOLAR RETURN 2022 /2023