NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ROJSTVO: Ta karta vas spodbuja, da še naprej iščete plodna tla za prihajajoče priložnosti. Preko navdiha ustvarjate nove ideje.
Neodvisnost: Situacija, v kateri ste se počutili nemočne, se bliža koncu. Imeli boste priložnost, da zadihate in dobite svobodno voljo za nove odločitve.Zanimivo ... Danes greva gledat eno hišo ...
Maja, saj bo, meni je hiška zelo všeč.
Če želiš kako te energije sedaj podpirajo si lahko zbereš eno številko od 1 do 45 Karte Gajin Orakelj vse vejo
Quote from: sasa on January 16, 2015, 09:35:51 AMMaja, saj bo, meni je hiška zelo všeč. Hiška je res zlata vredna; vidim pri hčerki, ki je v bloku - vsak dan mora nosit punkle gor in dol, vsakič se je treba pripravit s punkli za ven na igrišče, 2 otroka in s tretjim v trebuhu.
Quote from: cvetka on January 16, 2015, 09:40:53 AMQuote from: sasa on January 16, 2015, 09:35:51 AMMaja, saj bo, meni je hiška zelo všeč. Hiška je res zlata vredna; vidim pri hčerki, ki je v bloku - vsak dan mora nosit punkle gor in dol, vsakič se je treba pripravit s punkli za ven na igrišče, 2 otroka in s tretjim v trebuhu.Poleg tega tudi nisi nikoli na svoje, če si s kom drugim pod isto streho ...