Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del  (Read 68588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
« Reply #360 on: June 15, 2016, 10:18:40 AM »
Tipično Saturnovsko

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #361 on: June 15, 2016, 10:22:01 AM »
a ne? Se men tud zdi, da je to ta saturn spet  :laugh: Klinc če sem preživela konjunkcijo s soncem bom pa tud opozicijo  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #362 on: June 15, 2016, 10:23:16 AM »
Ja - verjetno bo res prevladoval, že zaradi solarca - a ni že neki tazga tam?

Aja  še tole - konjunkcije so nekoliko lažje verjetno - opozicije so srečanje s "hudičem"
No, če sploh lahko to merimo. Je zlo neobjektivno
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #363 on: June 15, 2016, 10:25:58 AM »
Jap saturn v drugi opozicija sonce v 8 hiši 3 orbisa aplikativno. Bo še neki časa moril  :laugh: :blank:

Čak, čak....to mi šele zdaj poveš  :o ;D A zato je un doma, kot da ga je en obsedel. Če mu nekam en kol zarinem a bo šel hudič ven  :laugh: :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #364 on: June 15, 2016, 10:26:42 AM »
Zgleda že počasi občutim saturnovo opozicijo na sonce - egzaktno bo julija. V glavnem, ne vem a bi se zaprla nekam da mine, al bom nekoga fentala, al bi šla jokat, al bi se trmala. Najboljš da počakam da mine  :blank:

T saturna ti je naredil opozicijo na sonce že lani decembra in še letos jeseni se ga bo spet dotaknil...
Se ti je pa v začetku maja pričela tudi opozicija t urana na n plutona in ta bo aktivna vse tam do konec februarja 2017...
Pri tebi je uran vladar 9. in 10. hiše in pluton 6. hiše...
T uran se nahaja v 11. hiši in n pluton v 5. hiši...uran je impulziven in nenaden, je nepredvidljiv, mu gre na bruhanje vse kar je zemeljskega in ni idealno...
Seveda pa se občuti tudi že plutonski kvadrat...

ne bi rekla, da me muči uran. Vsaj nimam občutka, da je uransko. Tam ponavadi hočem na vsak način da se zadeva reši, uidet, neki nardit. Tukaj bi, pa kar nič ne moreš. Misliš da se čuti že plutonski kvadrat? Saj je še daleč?

Dogaja se doma - desc itak. Potem ene stranke me spravljajo ob pamet, je le tranzit čez šesto hišo. Pa delala bi pa ne morem, skoz nekaj pride vmes.

Ja, saturn je vladar 8. hiše, sigurno te bremza in nastavlja ovire tudi na področju partnerstva in pri opoziciji ti navadno štalo delajo drugi ;)
Ja, kaj moraš spustiti in sprejeti, pri saturnu se ne da ne vem kaj boriti, bolj gre za sprejemanje omejitev, potrpežljivost, vztrajanje kljub omejitvam...in ne da se potuhniti ali skriti, treba je sprejeti to lekcijo, ki ti jo saturn prinaša...
verjamem pa da ni lahko, ti pošiljam en velik objem :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #365 on: June 15, 2016, 10:27:58 AM »
a ne? Se men tud zdi, da je to ta saturn spet  :laugh: Klinc če sem preživela konjunkcijo s soncem bom pa tud opozicijo  ;D

Spomin na  :kon je pri meni še kako živ.
So pa že druge  :kon tu.  :laugh:

Jane, na koncu bo dobro!
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #366 on: June 15, 2016, 10:28:18 AM »
Smo pisale istočasno ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #367 on: June 15, 2016, 10:29:38 AM »
Z mojo dvanajasto sem potrpežljiva do amena. Včasih pa tudi meni presede. In zdej je en izmed takih trenutov, pa prav nič ne morem. Prov uno ni rešitve, vsaj trenutno ne. Mam bookiran vikend na morju naslednji teden, grem verjetno malo sama z mulci, da se napijem energije in spravim k sebi, ker poletje bo dooooolgo.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #368 on: June 15, 2016, 10:30:23 AM »

Spomin na  :kon je pri meni še kako živ.
So pa že druge  :kon tu.  :laugh:

Jane, na koncu bo dobro!

Vem, da bo. Ne glede na to kako je bilo hudo takrat, je bilo na koncu SUPER. In čisto nič manj ne pričakujem sedaj. :D

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #369 on: June 15, 2016, 10:31:30 AM »
Jap saturn v drugi opozicija sonce v 8 hiši 3 orbisa aplikativno. Bo še neki časa moril  :laugh: :blank:

Čak, čak....to mi šele zdaj poveš  :o ;D A zato je un doma, kot da ga je en obsedel. Če mu nekam en kol zarinem a bo šel hudič ven  :laugh: :laugh:

Hahaha pojma nimam :)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #370 on: June 15, 2016, 10:33:40 AM »
Z mojo dvanajasto sem potrpežljiva do amena. Včasih pa tudi meni presede. In zdej je en izmed takih trenutov, pa prav nič ne morem. Prov uno ni rešitve, vsaj trenutno ne. Mam bookiran vikend na morju naslednji teden, grem verjetno malo sama z mulci, da se napijem energije in spravim k sebi, ker poletje bo dooooolgo.

Pametno
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #371 on: June 15, 2016, 10:41:17 AM »

Potrpežljiva Jane tudi do sebe oz. predvsem do sebe ;) :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #372 on: June 15, 2016, 11:50:12 AM »
Ko sem imela jaz opozicijo  :Sa, sem imela občutek, da imam zvezane roke in ne morem ničesar premaknit.
Najprej je oponiral Marsa, potem je imel pa še polovični povratek in je oponiral MC.
Zdaj se je sprostil in je vse steklo po hitrem postopku in to same dobre stvari. Prekipelo v pozitivnem smislu. Ena dobra akcija za drugo, ki so sprožile še druge dobre akcije.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #373 on: June 15, 2016, 12:05:55 PM »
Ko sem imela jaz opozicijo  :Sa, sem imela občutek, da imam zvezane roke in ne morem ničesar premaknit.
Najprej je oponiral Marsa, potem je imel pa še polovični povratek in je oponiral MC.
Zdaj se je sprostil in je vse steklo po hitrem postopku in to same dobre stvari. Prekipelo v pozitivnem smislu. Ena dobra akcija za drugo, ki so sprožile še druge dobre akcije.

Tako nekako ja, da imaš zvezane roke. Marsa je že dal skozi, nič hujšega ni bilo. Sedaj je sonce, potem gre na venero, ascedent in potem še merkurja. Če bi komu drugemu karto delala bi rekla stoposto ločitev :D Pri sebi se bom raje vgriznila v jezik in v rahlo meditativnem stanju upala na najboljši razplet.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #374 on: June 15, 2016, 12:34:11 PM »

Tako nekako ja, da imaš zvezane roke. Marsa je že dal skozi, nič hujšega ni bilo. Sedaj je sonce, potem gre na venero, ascedent in potem še merkurja. Če bi komu drugemu karto delala bi rekla stoposto ločitev :D Pri sebi se bom raje vgriznila v jezik in v rahlo meditativnem stanju upala na najboljši razplet.

Ja, to je saturn :)
A veš kako lepe sanje si imela o svojem Hermesu, to je tvoje sonce, tako da verjamem, da boš po tem tranzitu poplačana z večjo celovitostjo same sebe...bolj trdno boš vedela kaj je tvoja individuacija, kdo si ti, kaj je tvoja življenjska pot...mogoče je še kaj projekcije tvojega sonca na moža?
Sanje so vključevale tudi tvojega očeta, tudi to je tvoje sonce...malo pomisli na sanje kaj so ti želele povedati kdo si ti, tista prava ti ;) in da imaš potni list stalno pri sebi, na to te je spomnil oče (sonce)....
Gre za to, da saturn testira koliko si avtentična v svoji srčiki, v svoji biti, koliko res živiš sama sebe...koliko si dvojčevska in nasproti saturn v strelcu-"bogovi", "Zeusi", ki ti kažejo koliko si odgovorna, resna, zrela, samostojna, odrasla...
seveda je oboje tvoje, sonce in saturn, vprašanje kako združiti ta razcep v sebi...in kaj hočejo drugi sedaj od tebe?
sama imam v natalu opozicijo med luno in satrunom.vedno sem imela občutek, da sem sama za vse, najprej sem morala sama poskrbeti kot otrok sama zase, potem za otroka, nisem imela pomoči od nikogar, starša sta bila še v službi, mož ni bil tip,da bi za kaj poskrbel samostojno, sem bila spet jaz tista, ki sem morala poskrbeti tudi zanj in za najino družino, za najino skupno lastnino...