Ko sem imela jaz opozicijo
, sem imela občutek, da imam zvezane roke in ne morem ničesar premaknit.
Najprej je oponiral Marsa, potem je imel pa še polovični povratek in je oponiral MC.
Zdaj se je sprostil in je vse steklo po hitrem postopku in to same dobre stvari. Prekipelo v pozitivnem smislu. Ena dobra akcija za drugo, ki so sprožile še druge dobre akcije.
Tako nekako ja, da imaš zvezane roke. Marsa je že dal skozi, nič hujšega ni bilo. Sedaj je sonce, potem gre na venero, ascedent in potem še merkurja. Če bi komu drugemu karto delala bi rekla stoposto ločitev
Pri sebi se bom raje vgriznila v jezik in v rahlo meditativnem stanju upala na najboljši razplet.
Ja, to je saturn

A veš kako lepe sanje si imela o svojem Hermesu, to je tvoje sonce, tako da verjamem, da boš po tem tranzitu poplačana z večjo celovitostjo same sebe...bolj trdno boš vedela kaj je tvoja individuacija, kdo si ti, kaj je tvoja življenjska pot...mogoče je še kaj projekcije tvojega sonca na moža?
Sanje so vključevale tudi tvojega očeta, tudi to je tvoje sonce...malo pomisli na sanje kaj so ti želele povedati kdo si ti, tista prava ti

in da imaš potni list stalno pri sebi, na to te je spomnil oče (sonce)....
Gre za to, da saturn testira koliko si avtentična v svoji srčiki, v svoji biti, koliko res živiš sama sebe...koliko si dvojčevska in nasproti saturn v strelcu-"bogovi", "Zeusi", ki ti kažejo koliko si odgovorna, resna, zrela, samostojna, odrasla...
seveda je oboje tvoje, sonce in saturn, vprašanje kako združiti ta razcep v sebi...in kaj hočejo drugi sedaj od tebe?
sama imam v natalu opozicijo med luno in satrunom.vedno sem imela občutek, da sem sama za vse, najprej sem morala sama poskrbeti kot otrok sama zase, potem za otroka, nisem imela pomoči od nikogar, starša sta bila še v službi, mož ni bil tip,da bi za kaj poskrbel samostojno, sem bila spet jaz tista, ki sem morala poskrbeti tudi zanj in za najino družino, za najino skupno lastnino...