Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del  (Read 68381 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
« Reply #120 on: June 22, 2015, 08:44:50 PM »
Pika, danes je po mojem tak dan.  ::)
Jaz niham od  ;D do  :'( pa od  >:D do  :) ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #121 on: June 22, 2015, 09:03:12 PM »
Sploh nisem pogledala kaj je danes, ampak jaz sem bila podobno kot Maja  :blank:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #122 on: June 22, 2015, 09:06:44 PM »
Maja  :-*
Dan je čuden, ja. Razpoložemenljiv.

Ma v bistvu priznam, da imam bistveno zmanjšano samozavest v obdobju zadnjega pol leta. Z občasnimi vmesnimi poskoki, ki mi kot redki biseri na ponos posvetijo, potem pa izginejo z vetrom.

Danes sem se pa razpoložila samo od   ??? do  :blank:. Nič kaj bogate mimike ni ustvarjala moja faca.
Še na diplomi, kjer bi lahko pokala od ponosa, sem samo bledo mahedrala v svojem sedišču.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #123 on: June 22, 2015, 09:34:03 PM »
Pika tvoj vladar karte je na udaru ze nekaj casa in si v procesu transformacije. Ta proces se ne zgodi cez noc in ko smo v njem, niti ne vemo kaj tocno, se manj pa zakaj se nam nekaj dogaja. Prisoten je navadno tudi obcutek krivice. Edini nacin, da se preobrazba zgodi celovito in da ven pridemo mocnejsi je ta, da v casu tega tranzita najdemo nekoga, kateremu lahko govorimo o svojih negativnih emocijah, nekoga ki nas zna in zmore poslusati. Edini nacin je, da o teh negativnih obcutkih na glas govorimo.
Mogoce se nam na trenutke zdi to brez veze in ze zgleda, da nic ne pomaga, potem se enkrat (nihce ne ve tocno kdaj in od cesa je to odvisno), zgodi preobrazba. V tem je skrivnost.
Upam, da imas koga, komur RES lahko govoris o vseh svojih obcutkih. Ne pricakuj spremembe cez noc, zal. Potrebno je ta tranzit zdrzati in ga predelati. Instant recepta NI.
 :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #124 on: June 23, 2015, 11:10:45 AM »
Pika tvoj vladar karte je na udaru ze nekaj casa in si v procesu transformacije. Ta proces se ne zgodi cez noc in ko smo v njem, niti ne vemo kaj tocno, se manj pa zakaj se nam nekaj dogaja. Prisoten je navadno tudi obcutek krivice. Edini nacin, da se preobrazba zgodi celovito in da ven pridemo mocnejsi je ta, da v casu tega tranzita najdemo nekoga, kateremu lahko govorimo o svojih negativnih emocijah, nekoga ki nas zna in zmore poslusati. Edini nacin je, da o teh negativnih obcutkih na glas govorimo.
Mogoce se nam na trenutke zdi to brez veze in ze zgleda, da nic ne pomaga, potem se enkrat (nihce ne ve tocno kdaj in od cesa je to odvisno), zgodi preobrazba. V tem je skrivnost.
Upam, da imas koga, komur RES lahko govoris o vseh svojih obcutkih. Ne pricakuj spremembe cez noc, zal. Potrebno je ta tranzit zdrzati in ga predelati. Instant recepta NI.

Sanjalka, hvala za napisano.  :-* Se strinjam.
Več ali manj jamram forumu.  :D
Res je precej področij na udaru. So pa tudi lepe stvari, k sreči. So tudi uspehi, tudi lepe priložnosti, tudi napredki, tako da... nekako je neko ravnovesje, tako da lahko potegnem črto, da nekako gre.
Se dvignem, ko padem. Je pa izčrpajoče in to zelo.
Bom zmogla.  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #125 on: June 23, 2015, 01:19:53 PM »

Sanjalka, hvala za napisano.  :-* Se strinjam.
Več ali manj jamram forumu.  :D
Res je precej področij na udaru. So pa tudi lepe stvari, k sreči. So tudi uspehi, tudi lepe priložnosti, tudi napredki, tako da... nekako je neko ravnovesje, tako da lahko potegnem črto, da nekako gre.
Se dvignem, ko padem. Je pa izčrpajoče in to zelo.
Bom zmogla.  :-*

Vem, da BOŠ zmogla ;) :-*
Hotela sem ti samo povedati, da si trenutno v procesu sprememb in da umiranje starih vzorcev, razmišljanj, komuniciranja, vse to je merkur in rojevanje novega pač ni tako enostavna zadeva ;) Dogaja pa se ti na področju tvoje lastnega doživljanja sveta in pogleda nanj, ter tudi kako te drugi doživljajo in na področju kariere...Globinsko se boš prečistila, očistila vseh negativnih vzorcev, ki lahko tolčejo ven bogsigavedi še od kdaj iz otroštva (tudi vprašanje brata in doživljanje vsega kar je povezano z njim)...
Ampak ja, dobro ti gre ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #126 on: June 25, 2015, 11:47:26 AM »
Oj dan.
Meni ta tele tri dneve T :Ma dela  :tr na N :Ve. Močno upam, da mi to pomaga k boljšim energijam,  predvsem zato, ker je  :Ve vladarica 1 in 8H,  :Ma pa vladar 7.
Zadnje čase mi ne gre in ne gre. Poka medsebojni odnos po vseh šivih.
Pa lep dan vam želim  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #127 on: June 25, 2015, 12:04:01 PM »
Cvetka, tudi jaz upam, da boš deležna boljših energij!  :-*
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #128 on: June 25, 2015, 06:51:42 PM »
Cvetka...da kmalu uideš iz te "luknje"  :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #129 on: July 01, 2015, 06:16:45 AM »
Drage dame, mi lahko pomagate?
Pri nas v sluzbi, saj veste, je stanje katastrofalno.
Vceraj pa so zaceli z odpuscanji. Pravijo, da jih bo se nekaj.

Sem tudijaz med njimi? :-\

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #130 on: July 01, 2015, 09:53:36 AM »
Imam stresne dneve. P luna tvori natančen veliki križ z obema zankama in t plutonom... (2-8-5-11 hiša)...
v ta veliki križ so vpeti še moja n venera, t uran, ne vem od kje pobiram moč...
potem imam še natančen trigon med p venero in t plutonom, ter natančno opozicijo med vladarjem karte p merkurjem in t neptunom, p merkur je na asc, t neptun je na dsc...dogaja...
skratka na 14 stopinji je moja p luna (rak), moja p venera (devica), t pluton (kozorog)
Na 9 stopinji je moj p merkur (devica), t neptun (riba) in moj p mars (lev)...

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #131 on: July 01, 2015, 12:20:44 PM »
:Ve je naskoču T  :J
 :laugh:

...upam na naraščaj v hiši kjer sta se srečala  :P
« Last Edit: July 01, 2015, 12:22:58 PM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #132 on: July 01, 2015, 12:45:36 PM »
Pri meni sta v 8.  ;D
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #133 on: July 01, 2015, 12:47:49 PM »
Pri meni tudi.  ;D
9ZK 674

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #134 on: July 01, 2015, 12:51:54 PM »
A mi katera prosim razloži kaj pomeni, če je ta tranzit v 11 hiši?
Hvala.