Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del  (Read 68406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA 4. del
« Reply #240 on: October 10, 2015, 08:52:26 PM »

podpišem

in dodam, ali pa malo  aspektov

Saj to vem, ampak ko vidim to malo bitje, (l.2010, kot od Tejke "tamala") nedolžno in čisto, z eno besedo poezija, me zagrabi žalost v astro pogledu...... :-*

Cvetka verjamem.  :-* Imam primer pri vnuku ....

Ampak poglej mojo karto - a veš, da ne bi z nikomur zamenjala. Nadvse zadovoljna sama s sabo, nadvse težavna za druge hahaha  ;D :laugh:

Pismu, jaz sem si tudi všeč. Ne bi zamenjala.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #241 on: October 12, 2015, 08:03:17 AM »
Imširagič je imel menda ene tečaje, kjer so prestavljali planet v ugodnejše pozicije. Mi je razlagala enkrat ena, ki se je to učila.
Drugač pa, jaz pri sebi ne bi nič prestavljala  :) Sem se čist navadla na to kar je

Jaz sem se tudi navadla. Čeprav najbrž je v vsem tem trplenju, nek smisel in tako mora biti, da dozorimo in rastemo in vse to. Karma pač.
Ampak bi pa brisala  :ki :kon :Ve in  :  :Lu v :Sk v 8.hiši :kv :Sa v   :Le v 7.hiši. Bi bilo čist drugače.
Ta luna me izpije, posesa, poje....izolira, ker najbolj rabi samoto, da se spet sestavi.
Tako pač je. Spremenit se ne da, bolje se je sprijaznit. ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #242 on: October 12, 2015, 08:59:17 AM »
Uf jaz bi  :Sa iz 2.  :op  :Ve v 8. zabrisala, pa   :PL iz  :kon :Lu :op :So... lol podobna zadeva v končni fazi ...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #243 on: October 23, 2015, 07:32:20 AM »
T :Me na N :PL, na točki aprilskega luninega mrka, v 8.hiši.
Živčna energija. Sproščam jo s kletvicami. Sočnimi. Paše.
Pa enmu bi glavo odšravfala. Al pa dvema.  ;D
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #244 on: October 23, 2015, 08:38:30 AM »
T :Me na N :PL, na točki aprilskega luninega mrka, v 8.hiši.
Živčna energija. Sproščam jo s kletvicami. Sočnimi. Paše.
Pa enmu bi glavo odšravfala. Al pa dvema.  ;D

sočne kletvice so kot nalašč za umiritev tegale aspekta  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #245 on: November 04, 2015, 06:22:35 AM »
Katera bo pa meni pogledala za naslednje solarno leto  :D 8)

A pogledava ena drugi ;)
Samo jaz ne obljubim kdaj bo točno to ::) ???

hahaha upam, da do rojstnega dneva  ;)

hecam se

Se pustim presenetit, lahko pa tudi kakšna druga kaj napiše. Še nikoli me niso astrološko analizirali drugi :)

Draga Tea ;)

sedaj pa še zate interpretacija :)

V naslednjem solarnem letu imaš v natalu p sonce v trigonu z n plutonom in v sekstilu s t neptunom, t neptun je tudi v sekstilu z n neptunom in n soncem.
To so energije, ki so se začele že z začetkom letošnjega leta in bodo trajale še v prihodnjem letu.
Za razvoj tvojega p sonca, tvoje identitete ti bo pomagal n pluton v 7. hiši, se pravi bo potrebno narediti še kar nekaj transformacije preko partnerstva, kar je itak tvoja karmična naloga, saj imaš v 7. hiši poleg plutona tudi s. vozel.
Pluton v devici, zdravje , vsakodnevno delo s partnerjem, preživljati skupne trenutke, pomembno je partnerjevo zdravje, na drugi strani t neptun v 1. hiši, ki zamegljuje realno sliko pogleda na življenje, ne vidi se realne slike same sebe, niti drugih…mogoče razočaranje, ko se iluzije porušijo, ko pade maska…t neptuna uči spuščanja, prepuščanja, gledati na svet preko empatije, sočutja, duhovnosti, paziti, da se ne ujameš v južno zanko in se preveč poleniš, preveč odplavaš v neke duhovne sfere… skratka potrebno najti ravnovesje med 1. in 7. hišo, med biti jaz, ohraniti svoj pogled na življenje ter med biti z drugim, biti v partnerstvu.
Skratka neptunske energije so že in še bodo aktualne v tem obdobju, saj se dotikajo tako tvojega n sonca kot tudi p sonca.
Ko uskladiš neptunsko in plutonsko energijo, ki sta obe transpersonalni, zato nepredvidljivi, neobvladljivi, namenjeni tvojemu osebnemu višjemu razvoju, energiji, ki vnaprej ne dajeta uvid zakaj je nekaj za nas dobro, energiji s katerimi se na tem zemeljskem življenju težko soočamo, saj so to energije, ki delujejo neodvisno od nas osebno, bo tvoje sonce na tvoji življenjski poti zaživelo, to je sedaj obdobje, ki prinaša novo, višje zavedanje, ki daje tvojemu soncu novo višjo energijo, da zasveti v vsej svoji luči.
Aspekti so harmonični tako do n sonca in p sonca, tako da predvidevam, da bodo transformacije in spremembe doživete lažje.
V letu 2016 se n plutonu pridruži še t jupiter, ki bo vse te energije še povečal, razširil, dodal plutonu še dodatno širino…
Jupiter čez 7. hišo kdo od vaju bo igral boga, kdo bo tisti, ki si bo dovolil zase vzeti vse, drugega pa imeti za podrejenega ::)
Saj veš, zeus je hodil naokrog, hera ga je čakala zvesta doma :)
Jupiter kot vladar 10. hiše, kariere, statusa, če skleneta zavezništvo, sta lahko skupaj močnejša, mogoče bi lahko skupaj delovala v skupinah, imela svojo skupno skupino (n jupiter v 11.hiši v kozorogu) in tako skupaj razširila svoje delovanje…za tvoj status bi bilo to ok :)
Pluton je sicer vladar tvojega n sonca, tako da zate toliko bolj pomemben…

P luna bo menjala znamenje, iz užitkarskega in lenobnega bika se premakne v dvojčka, še vedno v 3. hiši, mogoče je čas, da napišeš še kakšno knjigo, imaš kakšen nov tečaj, oddajo na radiu…na tem področju se boš dobro počutila, lahko tudi kaj več zaslužiš s tem, saj je tvoja solarna luna, ki je vladarica tvojega solarnega horoskopa postavljena v 2. hišo v leva…, kar pomeni, da sta p luna in s luna v zračnem in ognjenem znamenju in se kot taki podpirata.
Po drugi strani pa je solarna luna v kvadratu z natalno luno, solarna pade v 7. natalno hišo, glej da ne boš vsega kraljevskega, levjega sija prepustila drugim.
To je čas, da dejansko postaneš dama (kraljica) TI, se pustiš razvajati, željna boš spoštovanja in občudovanja…denar bo plimoval kot se bo premikala luna, ampak vedno bo, ni se treba bati, saj za oseko vedno pride plima, potrebno se je prepuščati temu valovanju lune in v obdobju oseke ne travmirati ;D
Luna v levu rada iz muhe dela slona, saj veš drama queen, tako, da brez panike, bi rekel stari dobri švejk ;)
V solarni karti imaš polno 2. hišo, ki ti v natalu  polni 7. hišo….
Kako bodo tvoje vrednote (materialne, fizične, denar, telo) vplivale na partnerstvo?
S sonce v 4.hiši, vladar pluton v 6.hiši-prehranjuj se zdravo, telovadi, vzdržuj svoje zdravje in upoštevaj stare tradicionalne navade, ne eksperimentiraj.

N mars bo tudi še na udaru, saj ga bo oponiral t pluon v 11. hiši in kvadriral t uran iz 2. hiše…
Nekaj te energije si morala že občutiti, saj boš imela konec letošnjega leta oz. še v pričetku prihodnjega leta zadnji kvadrat urana, t plutona pa bo tvoji moški energiji kazal zrcalo še vse tja v leto 2017….
Kako se postaviti zase, kako si kaj izboriti, kam vlagati energijo…to so testiranja v teh tranzitih..mars v raku se najraje bori za svoje najbližje, za svoje otroke, za svojo družino…tudi energijo najraje vlaga v družino, otroke, dom…glede na to, da je vladarica luna v biku v 3. hiši, mora biti ta energija vložena v nekaj, kar prinese tudi denar, v tretji hiši, se pravi zopet kaže na vlaganje energije tudi v 3.hišo-daj napiši še kakšno knjigo;) skratka naval uranske energije v ovnu iz 2. hiše, ki nas porine naprej, bo frustrirala tega n marsa v 5. hiši…malo poglej kaj se ti je ob vseh dosedanjih prehodih urana že dogajalo, sedaj pride rešitev oz.  zaključek…
V solarni karti je vladarica 4.hiše (rakove) venera, ki je v zelo tesni konjunkciji z marsom, oboje v 3. hiši, zna biti pestro doma :)
T pluton iz 11. hiše bo oponiral marsa, se pravi ti bodo tudi drugi kazali zrcalo, prijatelji, v skupinah zna priti do manipulacije, lahko ti bodo postavljali meje (saturn) ali rušili meje, spraševanje kje je tvoje mesto v skupini, kje je tvoje mesto med prijatelji, kakšen status uživaš na tem področju in kakšne meje si do sedaj postavila, koliko so v resnici trdne te vezi prijateljstva (skupine istomislečih), vse kar ni osnovano in zgrajeno na pravih temeljih, bo pluton hotel porušiti…in takrat se boš ugledala v luči svojega marsa, svoje moške energije.
Tudi vprašanje tvojega notranjega otroka, kako si se borila kot otrok? Si mogoče v času t plutona na n marsa dobila vnuka?
Potem je tale vnukec tudi tvoja plutonska sprememba ;)
Potem je tukaj še tudi tvoja kreativnost, ki lahko doživi preporod, saj nekaj se tukaj že dogaja (rišeš mandale), tako da verjamem, da se bodo postavili neki trdni temelji, preko katerih boš lahko ustvarila svoj status (t pluton v 11. hiši v kozorogu) in tudi kaj nepričakovano zaslužila (t urana v ovnu 2. hiši)
Skratka tale t kvadrat te bo silil v spremembe delovanja svoje lastne moške energije;)

Če povzamem, na udaru je tvoj n mars , saj nanj pritiskajo neharmonični aspekti,
P sonce je podprto z lepimi aspekti, sicer plutona in neptuna, ampak pluton ti je itak že domač, pridruži se jima še jupiter preko 7. hiše…
P luna menja znamenje in bo tudi zelo pomembna, saj je tudi vladarica solarnega horoskopa in vladarica tega napadenega N marsa…
V solarni karti imaš polno 2. hišo, vsi ti planeti ti padejo v natalu v 7. hišo, tudi solarna luna pade v natalu v 7. hišo, tam na urana….obetajo se spremembe tudi v partnerstvu, nekaj se bo moralo spremeniti,transformirati….

Evo, naloga opravljena ;D

Danes je moj RD in sem šla še enkrat prebrat

Ja, se že dogaja ............ hvala ti Sanjalka še enkrat.  :-*
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #246 on: November 04, 2015, 01:35:23 PM »
 :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #247 on: November 11, 2015, 03:35:15 AM »
juhu - moja p luna je prišla v Dvojčka  3h

Ne boste verjeli - razmišljam o nakupu avta  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #248 on: November 11, 2015, 06:32:47 AM »
Hahaha. Moja je v devici, jamram kako imamo umazano :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #249 on: November 11, 2015, 07:14:48 AM »

težakinja   :P ;D
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #250 on: November 11, 2015, 08:14:11 AM »
Moja pa v Ovnu, vse bi TAKOJ, pa vse bi nekam pošiljala.  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: November 11, 2015, 08:15:41 AM »

Sej hvala bogu je natalno v biku in sem lena po naravi, tako da tezim sama sebi, ampak spucat se mi ne da :D je pa zanimivo takoj ko je prisla v devico sem zacela opazat umazanijo, ki je prej nisem vidla haha
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #252 on: November 11, 2015, 08:17:06 AM »

Sej hvala bogu je natalno v biku in sem lena po naravi, tako da tezim sama sebi, ampak spucat se mi ne da :D je pa zanimivo takoj ko je prisla v devico sem zacela opazat umazanijo, ki je prej nisem vidla haha

Dobrodošla v moj svet.  :P
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #253 on: November 11, 2015, 08:18:06 AM »
Žurka bo, ko bo šla moja v  :vo;D
Ampak šele spomladi.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika