Author Topic: Olajšaj se malo. Deveti del.  (Read 95599 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Olajšaj se malo. Deveti del.
« on: December 22, 2014, 06:51:12 AM »
Odpiram novi del olajševanja ….........

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Deveti del.
« Reply #1 on: December 22, 2014, 06:02:17 PM »
Bomo tukaj se olajšali.

Torej, moj avto je lep!!, mora bit lep, skrbim zanj, ne maram prehitrega, ker imam težko nogo, vendo me povsod pripelje, ne glede na to, kak avto je, pred 4 leti sem si novega privoščila, mora pa bit lep, pa meni všeč, pa praktičen, ne pa da je milijon enih zadev po armaturi. Se zgubim. Pa ne sme bit vpadljiv, pa men mora bit všeč, pa lep. A sem povedala, da mora bit lep?  :laugh:

Razen če ga moj ne ubuška, tko kot lani, sem se toook zadrla nanj, da je tašča priletela iz drugega konca bajte.  :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #2 on: December 22, 2014, 06:09:36 PM »
Bomo tukaj se olajšali.

Torej, moj avto je lep!!, mora bit lep, skrbim zanj, ne maram prehitrega, ker imam težko nogo, vendo me povsod pripelje, ne glede na to, kak avto je, pred 4 leti sem si novega privoščila, mora pa bit lep, pa meni všeč, pa praktičen, ne pa da je milijon enih zadev po armaturi. Se zgubim. Pa ne sme bit vpadljiv, pa men mora bit všeč, pa lep. A sem povedala, da mora bit lep?  :laugh:

Razen če ga moj ne ubuška, tko kot lani, sem se toook zadrla nanj, da je tašča priletela iz drugega konca bajte.  :laugh: :laugh:

Imas rada, da je zivljenje lepo, pa lepo in se enkrat lepo, ne maras problemov, aja saj res, a sem ze rekla tvoje zivljenje mora biti lepo :laugh:
In prakticno, nic zakomplicirano, ne maras luck? Zakaj ne? Kje se izgubis med luckami?
Pa lepo skrbis za svoje zivljenje, strah te je, da ne bi sla prehitro skozi zivljenje, ne zaupas si, da bi se lahko imela pod kontrolo, zato se rajsi omejis s pocasnejsimi od sebe...
Koliko v resnici lahko nekaj delis z drugim? Si jezna, ker ti ga je malo pobuskal tvoj dragi, ja tudi to se zgodi, ce z nekom res nekaj delis, ce se nekomu res das, lahko dobis tudi kaksno busko ;) kdo pa je potem popravljal to busko? On ali ti?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #3 on: December 22, 2014, 06:14:23 PM »
On je popravljal buško. Huh, zadeto v živo... Zakaj ne maram preveč okičeno in omejujem...
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #4 on: December 22, 2014, 06:22:32 PM »
On je popravljal buško. Huh, zadeto v živo... Zakaj ne maram preveč okičeno in omejujem...

Se se vedno drzis na vajetih??
Kdo ti je vcepil v glavo, da ne smes biti okicena, ce ti to pase? Komu "blefiras" ;)?
In zakaj se ne znajdes med luckami? Se res ne znajdes? Imas rada napredek, novo tehnologijo...?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #5 on: December 22, 2014, 07:09:48 PM »
 :-* sam da se pofočkam  :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #6 on: December 22, 2014, 07:11:09 PM »
Fička fočka.  :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: December 22, 2014, 08:43:55 PM »

Kdo ti je vcepil v glavo, da ne smes biti okicena, ce ti to pase? Komu "blefiras" ;) ?
In zakaj se ne znajdes med luckami? Se res ne znajdes? Imas rada napredek, novo tehnologijo...?

Ma ne, mi ni lepo, če je preveč okičeno. Pa ni praktično. Kdo se je spomnil tok komplicirat? Daj lepo preprosto in je to to. Saj imam pliškote notri, da malo poživi, ampak da je pa milijon tipk in lučk in ne veš, čemu katera služi... Simpl in je to to. Saša zadovoljna.  :P

Znajdem se med lučkami, če malo gledam, ampak miljon nečesa, se mi pa zdi nepotrebno, no. Saj je samo avto...
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #8 on: December 22, 2014, 09:23:17 PM »
Saša, na to, da mora bit avto lep imam eno lepo izkušnjo.
Sva se peljali z vnukinjo z avtobusom, pa je pri šoferju visel en pliško; je vnukinja vprašala, zakaj tam visi medvedek, jaz pa nisem takoj vedela odgovora. Ona pa: ane zato, da je avtobus bolj lep. :laugh:

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #9 on: December 22, 2014, 09:40:12 PM »
Fička fočka.  :D

Pika, ti ga pljunes  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #10 on: December 22, 2014, 09:45:49 PM »

Kdo ti je vcepil v glavo, da ne smes biti okicena, ce ti to pase? Komu "blefiras" ;) ?

Ma ne, mi ni lepo, če je preveč okičeno. Pa ni praktično. Kdo se je spomnil tok komplicirat? Daj lepo preprosto in je to to. Saj imam pliškote notri, da malo poživi, ampak da je pa milijon tipk in lučk in ne veš, čemu katera služi... Simpl in je to to. Saša zadovoljna.  :P

Znajdem se med lučkami, če malo gledam, ampak miljon nečesa, se mi pa zdi nepotrebno, no. Saj je samo avto...

1.) Avto NI samo avto. Avto je več kakor le vsota njegovih sestavnih delov. Je najboljši možen končni produkt inžinerskega znanja in mnogoletnih izkušenj v več panogah, ki ustreza potrebam ciljne skupine.
2.) Nagačene simulacije medvedov ali drugih živali so le praholovilec. Saj nismo več stari 5 let.
3.) Instrumenti so nameščeni zato, da voznika seznanjajo s pomembnimi tehničnimi spremenljivkami. Jasno, avtomobilska industrija teži k temu, da računalnik namesto človeka nadzoruje vse in te opomni samo malo pred tem, ko bi motor zaribal, da bi se bilo zdajle pa dobro ustavit. Torej: vsa možna elektronika in "dodana vrednost" ali pa trije senzorji in trije števci (tlak olja, temperatura olja in temperatura vode)

Vseeno je treba sledit času. Tole je res iz osemdesetih, danes so oblike bolj čistih linij, v prihodnosti bodo pa vsa stikala in lučke zamenjali touchscreen LED zasloni.

Saša, kako bi se pa tu notri znašla?  ;D ;D ;D
« Last Edit: December 22, 2014, 09:48:37 PM by Jernej »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #11 on: December 22, 2014, 09:47:28 PM »
U tale iz prihodnosti je pa čist po mojem okusu :)

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: December 23, 2014, 08:38:14 AM »
Jernej,

to je vse čiiisto preveč tipk in lučk zame. Stara dobra preprostost Nemcev mi je še vedno najbolj blizu.  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #13 on: December 23, 2014, 09:34:48 AM »

Trabant.  :laugh:
« Last Edit: December 23, 2014, 09:53:07 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #14 on: December 23, 2014, 10:13:51 AM »
Lustkan :)
Meni so stari avtomobili prav lustni, ampak so bolj samo za imeti jih in jih obcudovati, kaj prav dosti uporabni niso. Raje imam dober novejsi avto, na katerega se lahko zanesem, da bo funkcioniral tako kot jaz hocem in ne bo kaj dosti 'štrajkal' ;D
In v avtu mora obvezno biti glasba, moja dobra glasba ;)