Bomo tukaj se olajšali.
Torej, moj avto je lep!!, mora bit lep, skrbim zanj, ne maram prehitrega, ker imam težko nogo, vendo me povsod pripelje, ne glede na to, kak avto je, pred 4 leti sem si novega privoščila, mora pa bit lep, pa meni všeč, pa praktičen, ne pa da je milijon enih zadev po armaturi. Se zgubim. Pa ne sme bit vpadljiv, pa men mora bit všeč, pa lep. A sem povedala, da mora bit lep?
Razen če ga moj ne ubuška, tko kot lani, sem se toook zadrla nanj, da je tašča priletela iz drugega konca bajte.

Imas rada, da je zivljenje lepo, pa lepo in se enkrat lepo, ne maras problemov, aja saj res, a sem ze rekla tvoje zivljenje mora biti lepo

In prakticno, nic zakomplicirano, ne maras luck? Zakaj ne? Kje se izgubis med luckami?
Pa lepo skrbis za svoje zivljenje, strah te je, da ne bi sla prehitro skozi zivljenje, ne zaupas si, da bi se lahko imela pod kontrolo, zato se rajsi omejis s pocasnejsimi od sebe...
Koliko v resnici lahko nekaj delis z drugim? Si jezna, ker ti ga je malo pobuskal tvoj dragi, ja tudi to se zgodi, ce z nekom res nekaj delis, ce se nekomu res das, lahko dobis tudi kaksno busko

kdo pa je potem popravljal to busko? On ali ti?