Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Deveti del.
Tea:
Če rabiš kontakt ti ga sporočim, je res fajn dečko in poštima zadevo tko k se gre
Moi:
ce lahko med tele crknene racunalnike se malo vskocim:
ce se jaz pocutim slabo oz. down en teden ali pa tudi dva-temu jaz ne recem depra. depra je zame tisto, ko nimas energije niti za vstajanje iz postelje, umivanje zob, vse ti je odvec, ne delas nic-in se vedno se ti zdi, da nimas casa za nic :o
moja epizoda depre je bila 3 leta antidepresivov (cipramil in cipralex) z rednimi obiski psihiatra skajenimi tremi skatlami cikov na dan in takole obcasno poskodovanje obraza s sivanko...
ko sem naslednjic (ob nekajmesecnem filingu, da ne delam prav nic drugega, kot menjam plenice, mesam adaptirano mleko in vozickam), me je hotlo drugic polozit-ampak sem takoj reagirala(seveda, ker sem poznala simptome).
zdaj pa(sem ravnokar analizirala, ko sem sla v trgovino in na kavo): imam obcutek, da mi ne uspeva najbolje pri mulcu. vceraj sem pozivinila v avtu, ker se je zjokal, da noce it v stacuno z mano za njega hlace kupit. pa vem, da zadnje leto noce v trgovine, ker da fantje ne hodijo v trgovine, ampak vceraj sem si pac jaz zamislila(in varstva nisem imela), da mora it z mano. prosil me je, da ne greva v trgovino, jokal ko dez-jaz pa znorela, da me ne bo on komandiral bla bla bla.
itak sem potem obrnila in sva sla domov-oba slabe volje.
in sama sreca je to, da mulc ne zameri. saj se mu vedno opravicim potem in se pogovoriva, samo ne morem pa se tega it nadaljnih 10,15 let!
mislim, da bom mogla dat nekomu malo preverit najini rojstni karti; spoznam se pac samo tolko, da vem, da skorpion in bik nista neka jako fina kombinacija (tudi z mojo mamo sva imeli nekaj podobnega-je tudi bikica) in se vse preveckrat meriva, kdo je bolj trmast.
skratka-nekak se mi zdi, da me zre moj odnos s sinom...da mi ne uspeva najboljse...
Moi:
aja, Tea, hvala za astro razlago :-*
jaz sem se pa veselila, da sem kot skorpionka ven iz dvoletnega stagniranja-in mi Tea malo bolj tole razlozi ;D
in sanjalka-kot da me poznas :-* za vse se vprasam, cemu je namenjeno in za vse recem, da je za nekaj dobro (od depre dalje). za nekaj je ze tudi tole ;)
sanjalka:
Moi, kako zelo te razumem, to stanje depre je res nekaj peklenskega :-\
Nisem mislila, da je za vse nekaj dobro, to itak... Mislila sem, da se pogovori sama s sabo, da se vprasaj Draga Moi ali jaz rabim to stanje, da se takole mucim... In ce je odgovor ja, trenutno ne znam in ne zmorem drugace, potem reci, ok, bom dovolila, da se se malo "tenstam" v tem stanju in si reci koliko casa in ko mine ta cas, ponovi pogovor sama s sabo...Skratka ravnaj nezno in socutno sama s sabo, dovoli si, da si tudi sibka, nemocna, zivcna, deprasta, tecna, zoprna, dovoli si to, nic ni narobe s tem... Sprejmi to plat kot del sebe in jo vzljubi! Zavedaj se, da nihce ni popoln, da se vsi borimo s svojimi sibkostmi, ker so nam v otrostvu vceplljalii, da moramo biti pridni, posteni, vsecni drugim, bla bla bla. Ne, hudi...., zakaj le, pac reci si ne zmorem vsega tega, to je trenutno prevec in si dovoli takrat se malo smiliti sama sebi in malo ali pa tudi veliko stokati...zakaj pa ne!
Ja, luna v kozlu in se opozicija saturn, ja ta zahteva perfekcijo in je uketa v to togost, strogost, sistem, ta dusi duha, ne dovoli, da zadihas s polnimi pljuci in da reces klinc gleda vse skupaj... Ta luna govori, da je treba delati, da je treba potrpeti, da ni dovoljeno kazati custev, bog ne daj "negativnih", to je za to luno nedopustno...
Ti posiljam velik topel objem :-* :-* :-*
Maja:
Takole si jaz vedno rečem: "Zdaj sem take volje, nič ne morem za to. Počakala bom, da mine, ker vem, da bo, potem bo OK."
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version