Author Topic: Theta healing - polnenje denarnic. Osmi del.  (Read 100296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Theta healing - polnenje denarnic. Osmi del.
« Reply #105 on: February 04, 2015, 12:50:47 PM »
Oooo, super, Tea, hvala. bom še malo razmislila o tem, delujem pa v tej smeri. Sem ravno v ponedeljek rekla Jožetu, da ne bom gledala na vsak cent, ampak da bom lepo razporedila denar, da mi ne bo škoda dat, če bom hotela nekaj imet.

Super - no, si že na pravi poti  :)

Ja, zgleda, da res. Se pa bojujem s tem, da nimam v glavi tega, da nimam denarja. Sem ravno tuhtala, da je potrebno uravnovesit Saturna kot sovladarja 2 hiše, Jupitra, ki je postavljen notri in Urana kot sovladarja.

hihi - jah Saturnič  ;)  vem kak je to
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #106 on: February 04, 2015, 01:07:16 PM »
Oooo, super, Tea, hvala. bom še malo razmislila o tem, delujem pa v tej smeri. Sem ravno v ponedeljek rekla Jožetu, da ne bom gledala na vsak cent, ampak da bom lepo razporedila denar, da mi ne bo škoda dat, če bom hotela nekaj imet.

Super - no, si že na pravi poti  :)

Ja, zgleda, da res. Se pa bojujem s tem, da nimam v glavi tega, da nimam denarja. Sem ravno tuhtala, da je potrebno uravnovesit Saturna kot sovladarja 2 hiše, Jupitra, ki je postavljen notri in Urana kot sovladarja.

hihi - jah Saturnič  ;)  vem kak je to

Bolj kot zategujem pas, manj imam denarja. To sem se že naučila. Tako da enostavno ne zategujem več, enostavno najdem neko ravnovesje, pa je najbolje.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #107 on: February 04, 2015, 01:09:46 PM »
Hvala, Tea.
Bom šla malo skozi te občutke ...
Grozno sem utrujena danes, pokurjena, hormoni mi nagajajo, glava mi spi ...

Če čutiš, da rabiš počitek si ga privošči Maja. Preveč si pridna /dobesedno/

Saj ga morem, ker ko sem takole brezvoljna in pesimistična, to pomeni, da je skrajni čas za off ...

Hm, preverila sem prepričanja glede trdega dela (da moram za vse trdo garat) in se mi testirajo na NE.  ???
Bom razmislila o drugih na to temo ...
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #108 on: February 04, 2015, 01:15:24 PM »

Bolj kot zategujem pas, manj imam denarja.
Evo, tole je pa tudi moje opažanje, samo še nič ne delam na tem, da prekinem s tole prakso  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #109 on: February 04, 2015, 01:18:32 PM »

Evo, tole je pa tudi moje opažanje, samo še nič ne delam na tem, da prekinem s tole prakso  :-*

Vse je v glavi, cvetka. Če bom govorila, joj, ne grem si kupit, ker moram šparat nujno, ker moram za to in to dat denar, slabše je. Resno. Imam v glavi, nekako se bo že rešilo. Pa ni to zdaj, da brezglavo zapravljam. Ne. To pomeni, da če vidim nekaj, kar mi je všeč, pa ni najbolj poceni, bom vseeno dala denar za to. Npr če bom tuhtala, da bom dala 11€ za kvadratni meter ploščic, ki so mi sicer všeč, so mi pa tiste za 23€ bolj všeč, ampak bi šla rajši na cenejšo varianto, ma garant me bo potem nekje usekal. Če so mi res všeč tiste za 23, bom tiste vzela, četudi so še enkrat dražje. Ne bom pa ob tem travmirala, da sem dala ne vem koliko denarja. Ne, zaslužim si, lahko si to kupim in pika.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #110 on: February 04, 2015, 02:00:30 PM »
Ojej, spregledala.  :(

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #111 on: February 04, 2015, 02:17:39 PM »
Tea hvala, ja res je, vsega imam v obilju.
Hvaležna, da je tako :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: February 04, 2015, 02:21:35 PM »
Tea hvala, ja res je, vsega imam v obilju.
Hvaležna, da je tako :-*

Hvala bogu  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #113 on: February 04, 2015, 02:22:21 PM »

Kar odloči se hihi  :-*
Pa začni pri malenkostih za začetek  :)
www.Astro-Star.net

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #114 on: February 04, 2015, 02:36:15 PM »

Vse je v glavi, cvetka. Če bom govorila, joj, ne grem si kupit, ker moram šparat nujno, ker moram za to in to dat denar, slabše je. Resno. Imam v glavi, nekako se bo že rešilo. Pa ni to zdaj, da brezglavo zapravljam. Ne. To pomeni, da če vidim nekaj, kar mi je všeč, pa ni najbolj poceni, bom vseeno dala denar za to. Npr če bom tuhtala, da bom dala 11€ za kvadratni meter ploščic, ki so mi sicer všeč, so mi pa tiste za 23€ bolj všeč, ampak bi šla rajši na cenejšo varianto, ma garant me bo potem nekje usekal. Če so mi res všeč tiste za 23, bom tiste vzela, četudi so še enkrat dražje. Ne bom pa ob tem travmirala, da sem dala ne vem koliko denarja. Ne, zaslužim si, lahko si to kupim in pika.

Poceni ploščice so ponavadi grde, pokajo, se luščijo, niso ravne in jih je treba polagat s fugami. V glavnem - nič dobrega. Glede na to, da jih človek kar nekaj desetletij gleda potem, ko so položene, predlagam stisnit zobe in plačat malo več. Se bo dolgoročno izplačalo.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #115 on: February 04, 2015, 02:58:44 PM »
o ploščicah lahko mene kaj vprasate. resujem reklamacije na to temo ;D
mogoce samo se tole: v 90% primerov pocijo ploščice, ki so nestrokovno vgrajene (pri adaptacijah neustrezna priprava podlage-luščenje plasti belezev, presuho lepilo-ploščice vpijejo vlago vase in lepilo "zategne", zalepi pa ne; ploščice se pred vgradnjo ne namakajo v vodi in spet vpijejo vodo iz lepila vase, lepilo ne opravi svoje funkcije...)
pokajo tudi tiste, ki nimajo primerne debeline za svoje dimenzije. sploh za kake 30x60 cm, ki so debele 5 mm lahko ze v startu racunas, da so krhke...
luščenje ploščic je stvarna napaka izdelka in ce se cez 10 let zacne luscit, lahko reklamiras. seveda, ce ze niso kupljene kot izdelek "z napako"-v 1A in 2B klasi se to ne sme zgoditi.
ploščice prve klase lahko odstopajo od deklariranih mer za +/- 0,5% pri vsaki dimenziji, vendar ne vec kot 2 mm.
ce kupis 2 klaso, so odstopanja lahko vecja, ker zato so (mogoce) dane v 2 klaso.

ce imas keraicarja, ki VE, kaj dela, bo nekvalitetne ploščice takoj videl in jih ne bo zelel vgraditi, ker ko so enkrat vgrajene, noben proizvajalec ne prizna reklamacije(razen, ce ni to skrita napaka izdelka)-to opozorilo je na vsaki embalazi.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #116 on: February 04, 2015, 03:41:34 PM »
Obilje-kupi kar ti srce poželi, ne razmišljaj o denarju, oz. vedi, da ti je dano ;) :-*
Tudi, če grem v minus, vem da bo ta denar takoj prišel nazaj, enostavno vem in tako delujem, lahko zapravljam na veliko takrat, ko mi to zapaše ;)
Isto je s prehranjevanjem-sem suha, lepa, uživam v hrani, uživam, ko pojem čokolado, sem suha in sem lepa ;) :-*
Ne sme biti prisoten strah, preračunavanje, racio...to je moj moto, ki se obnese, je pa res, da imam j. vozel v 2. hiši in zraven luno, verjetno sem v prejšnjem življenju te pozitivne obresti prinesla s seboj...
Se pa bojujem z odpravo strahu na področju partnerstva, ta hiša ima notri s. vozel in saturna, tam imam vedno nek strah, da lahko partnerja izgubim, ali da ni dovolj dober, da mi nekaj manjka, da bi lahko imela koga boljšega, v smislu dajanja čustev, nežnosti...pa tega ne dobim vedno oz. moram biti vesela, ko to dobim...problem se pojavi, ker je tukaj prisoten strah...zato težko prejemam...nasprotno v 2. hiši nimam strahu in se predajam obilju in vem, da bo za vse poskrbljeno.... :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #117 on: February 09, 2015, 12:47:01 PM »
Hvala, Tea.
Bom šla malo skozi te občutke ...
Grozno sem utrujena danes, pokurjena, hormoni mi nagajajo, glava mi spi ...

Če čutiš, da rabiš počitek si ga privošči Maja. Preveč si pridna /dobesedno/

S tem sem se od zadnjič zavedno ali nezavedno veliko ukvarjala oz. se je precej dogajalo okrog tega. Nisem se metala, da bi naredila vse in še več. Četudi je šefica odletavala kot nora (pa ji tudi ni bilo treba, ampak ona mora pri vsem sodelovat - očitno tudi nima še predelane te tematike), sem sama opravila tisto, kar je treba, in to je to. Brez slabe vesti, preganjavice ipd. Naredim vse, naredim dobro, renomé imam ... Ni se mi treba več dokazovat. Kar ne pomeni, da delam kaj drugače in slabše, ampak ne bom delovala v smer, da bom sama za vse. Ponosna sem nase.  ;D

Tea, hvala za dregljaj v to smer.  ;) :-*
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #118 on: February 09, 2015, 01:14:01 PM »
vesela zate Maja  :-*

Meni se kar pozna tole filanje ...končno, ker je bila že suša.  Pa vam?
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #119 on: February 09, 2015, 01:16:56 PM »
Danes razgovor za povišico. Material za kopalnico sva dobila 40% cenejš.  :o Pa še dodatno nekaj.  :o Sami popusti od povsod.
9ZK 674