Obilje-kupi kar ti srce poželi, ne razmišljaj o denarju, oz. vedi, da ti je dano

Tudi, če grem v minus, vem da bo ta denar takoj prišel nazaj, enostavno vem in tako delujem, lahko zapravljam na veliko takrat, ko mi to zapaše

Isto je s prehranjevanjem-sem suha, lepa, uživam v hrani, uživam, ko pojem čokolado, sem suha in sem lepa

Ne sme biti prisoten strah, preračunavanje, racio...to je moj moto, ki se obnese, je pa res, da imam j. vozel v 2. hiši in zraven luno, verjetno sem v prejšnjem življenju te pozitivne obresti prinesla s seboj...
Se pa bojujem z odpravo strahu na področju partnerstva, ta hiša ima notri s. vozel in saturna, tam imam vedno nek strah, da lahko partnerja izgubim, ali da ni dovolj dober, da mi nekaj manjka, da bi lahko imela koga boljšega, v smislu dajanja čustev, nežnosti...pa tega ne dobim vedno oz. moram biti vesela, ko to dobim...problem se pojavi, ker je tukaj prisoten strah...zato težko prejemam...nasprotno v 2. hiši nimam strahu in se predajam obilju in vem, da bo za vse poskrbljeno....