Seznam
Cvetka - zate je bogastvo otroci. Pa naj bodo to vnuki ali pa tvoji lastni otroci. Malo še premisli glede tega, ker če imaš to v glavi, se bodo oni oz njihova energija množili in ne energija denarja kot takega.
Nensi, Igor, firma - ste normalno sprejeli vse
Nena - dotok šel vse bp
Moi, Alen - tudi vse ok
Gloria - sem že pozabila, kaj je bilo, če se spomnim, napišem
Tejka in B. - Tejka, ti si se enostavno zaprla. Prou dobesedno kot da bi pokazala roko v smislu bejž. Kako naj potem denar pride do tebe? Si imela na hrbtu eno veliko luknjo, od koder je odtekal denar, sem jo sicer zaprla, ampak ne bo zdržala dolgo, če je sama ne zakrpaš. sem te pa vsaj od zgoraj posula z zlatim prahom, ampak denar ne bo vedno z neba padel. Bojan je bil tudi ok, ampak pri njemu... Kot da ma neke skrbi glede denarja ali pa kot da mu odteka večja količina? Ne vem, nisem znala točno razločit.
Azeleja - normalno sprejela vse
Andres (vsi TRRji) - pa dobro, a ti res potrebuješ še dodatno polnjenje, če vse sam zrihtaš?

Sem pa videla, da ti bo nek posel/projekt zelo dobro uspel
Pika, mož - tvoj mož ni pol k* pustil. Enostavno je bilo NE. Si ziher, da je on dal dovoljenje, da se mu polni? Ker vsaj podzavestnega dovoljenja nisem dobila. Tebi pa, dokler imaš energijo tako zelo razpršeno kot jo imaš, ne bo mogel noben dotok česarkoli pridt do tebe. Prav vse, od pozornosti, energije, osredotočenosti je bilo razpršeno na vse konce. Razmisli malo...
Maja - si ti sigurna, da res "verjameš" v polnjenje? Sem te sicer objela z zlatim prahom, ampak vseeno. Pri tebi me je nekaj "stolklo" oz mi pozornost vzelo (hrup od zunaj, ampak samo pri teb, potem je bilo spet vse mirno). Mogoče kot da bi s svojim mišljenjem ti sama na nek način malce ovirala polnjenje, ampak sem vseeno našla pot.
Tea, Ljubo - vaju je objelo v žarek zlate svetlobe, ampak kot da bi vaju oba med sabo povezalo, kot če bi od zgoraj vaju gledal, v osmico oz znak neskončnosti, ker je tako obrnjen, če vaju gledaš. Sem dobila občutek kot da skupaj zmoreta več oz da imata skupaj večjo moč pritegovanja denarja.
Butterfly - pozornost malce usmeri bolj nase, potem bo šlo.
Jane - btw, sem štela Zorana zraven.

Moraš pa še nekaj porihtat pri sebi, da se ti bo odprlo do konca. Videla pa sem cifro 3.000. KAj to pomeni, ne vem, se je pa jasno pokazala.
Sanjalka - ahaaa, pri tebi sem videla eno resno odtekanje oz "sesanje" obilja. Imaš kakšne večje odhodke? Kot na hrbtu si imela zadevo... Mogoče ne vidiš veliko, kaj se dogaja? Je pa mož (ne vem, če si ga dala na seznam, jaz sem ga sama gor vključila, ker se je tako pokazalo) imel bp pretok obilja do sebe. Nisem bila prepričana, če je ta odtok, ki sem ga videla pri tebi, potem šel k njemu kot dotok. Imaš pa morda vsaj za razmislit, če ne drugega, vendar res ne vem, ali je bilo res tako, ker je bilo zamegljeno potem.
Hannah - ok
Vidka - oh, kaj si pa ti tako žalostna? Neutolažljiv jok, groza. Sem te "potolažila" in objela z zlatim prahom, ampak obvezno obvezno se moraš razvedrit.
Kalini - si tako lepo sprejela, da vem, da te čaka nekaj lepega