NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on June 01, 2015, 08:28:21 AMNe morem verjeti, že 2x napisala odgovor, včeraj in danes in obakrat ni poslalo ??? Hm, ne vem, r merkur ali kaj drugega Ni mi sicer jasno glede odtekanja, saj trenutno bolj odteka mojemu kot meni. Ali gre lahko tudi za odtekanje kakšne druge energije in ne gre za denar?Drugače pa hvala Saša Ma, jaz sem sicer verjetno videla denar... Pojma nimam. Lahko da je tudi kaj drugega, ne morem ravno trdit zagotovo ja ali ne. Ker pa je na energijski ravni, lahko da je nekaj drugega.
Ne morem verjeti, že 2x napisala odgovor, včeraj in danes in obakrat ni poslalo ??? Hm, ne vem, r merkur ali kaj drugega Ni mi sicer jasno glede odtekanja, saj trenutno bolj odteka mojemu kot meni. Ali gre lahko tudi za odtekanje kakšne druge energije in ne gre za denar?Drugače pa hvala Saša
Quote from: sasa on June 01, 2015, 09:43:16 AMQuote from: sanjalka on June 01, 2015, 08:28:21 AMNe morem verjeti, že 2x napisala odgovor, včeraj in danes in obakrat ni poslalo ??? Hm, ne vem, r merkur ali kaj drugega Ni mi sicer jasno glede odtekanja, saj trenutno bolj odteka mojemu kot meni. Ali gre lahko tudi za odtekanje kakšne druge energije in ne gre za denar?Drugače pa hvala Saša Ma, jaz sem sicer verjetno videla denar... Pojma nimam. Lahko da je tudi kaj drugega, ne morem ravno trdit zagotovo ja ali ne. Ker pa je na energijski ravni, lahko da je nekaj drugega.Bi lahko on meni jemal energijo, pa da jaz tega ne vidim?Ok, bom pozorna, da mi ne bo kaj odtekalo Hvala
Quote from: sanjalka on June 01, 2015, 10:40:49 AMQuote from: sasa on June 01, 2015, 09:43:16 AMQuote from: sanjalka on June 01, 2015, 08:28:21 AMNe morem verjeti, že 2x napisala odgovor, včeraj in danes in obakrat ni poslalo ??? Hm, ne vem, r merkur ali kaj drugega Ni mi sicer jasno glede odtekanja, saj trenutno bolj odteka mojemu kot meni. Ali gre lahko tudi za odtekanje kakšne druge energije in ne gre za denar?Drugače pa hvala Saša Ma, jaz sem sicer verjetno videla denar... Pojma nimam. Lahko da je tudi kaj drugega, ne morem ravno trdit zagotovo ja ali ne. Ker pa je na energijski ravni, lahko da je nekaj drugega.Bi lahko on meni jemal energijo, pa da jaz tega ne vidim?Ok, bom pozorna, da mi ne bo kaj odtekalo Hvala Ja, je možno,. Mislim, da sem pri tebi to videla, da lahko, da energija odteka in gre k njemu, samo nisem bila prepričana 100%.
Quote from: sasa on June 01, 2015, 10:45:29 AMQuote from: sanjalka on June 01, 2015, 10:40:49 AMQuote from: sasa on June 01, 2015, 09:43:16 AMQuote from: sanjalka on June 01, 2015, 08:28:21 AMNe morem verjeti, že 2x napisala odgovor, včeraj in danes in obakrat ni poslalo ??? Hm, ne vem, r merkur ali kaj drugega Ni mi sicer jasno glede odtekanja, saj trenutno bolj odteka mojemu kot meni. Ali gre lahko tudi za odtekanje kakšne druge energije in ne gre za denar?Drugače pa hvala Saša Ma, jaz sem sicer verjetno videla denar... Pojma nimam. Lahko da je tudi kaj drugega, ne morem ravno trdit zagotovo ja ali ne. Ker pa je na energijski ravni, lahko da je nekaj drugega.Bi lahko on meni jemal energijo, pa da jaz tega ne vidim?Ok, bom pozorna, da mi ne bo kaj odtekalo Hvala Ja, je možno,. Mislim, da sem pri tebi to videla, da lahko, da energija odteka in gre k njemu, samo nisem bila prepričana 100%.Še eno vprašanje (uf ta zoprna deviška, analitična, detajlna, dlakocepska lastnost )Gre tukaj za uvid, ki je trenuten ali gre lahko tudi za nekaj kar se vidi v prihodnosti?
Quote from: sanjalka on June 01, 2015, 10:49:47 AMQuote from: sasa on June 01, 2015, 10:45:29 AMQuote from: sanjalka on June 01, 2015, 10:40:49 AMQuote from: sasa on June 01, 2015, 09:43:16 AMQuote from: sanjalka on June 01, 2015, 08:28:21 AMNe morem verjeti, že 2x napisala odgovor, včeraj in danes in obakrat ni poslalo ??? Hm, ne vem, r merkur ali kaj drugega Ni mi sicer jasno glede odtekanja, saj trenutno bolj odteka mojemu kot meni. Ali gre lahko tudi za odtekanje kakšne druge energije in ne gre za denar?Drugače pa hvala Saša Ma, jaz sem sicer verjetno videla denar... Pojma nimam. Lahko da je tudi kaj drugega, ne morem ravno trdit zagotovo ja ali ne. Ker pa je na energijski ravni, lahko da je nekaj drugega.Bi lahko on meni jemal energijo, pa da jaz tega ne vidim?Ok, bom pozorna, da mi ne bo kaj odtekalo Hvala Ja, je možno,. Mislim, da sem pri tebi to videla, da lahko, da energija odteka in gre k njemu, samo nisem bila prepričana 100%.Še eno vprašanje (uf ta zoprna deviška, analitična, detajlna, dlakocepska lastnost )Gre tukaj za uvid, ki je trenuten ali gre lahko tudi za nekaj kar se vidi v prihodnosti?Hm... A veš, da tukej pa težko rečem. Povem, kar vidim, zdej, če je za prihodnost... Možno.
Quote from: sasa on May 29, 2015, 11:19:50 PMGloria - sem že pozabila, kaj je bilo, če se spomnim, napišemPomojem zaradi mojih prevelikih pričakovanj in skrbi da ne zamudim polnjenja Nič zato Saša, hvala vseeno.Mogoče pa vseen prleti kak evrček
Gloria - sem že pozabila, kaj je bilo, če se spomnim, napišem