Author Topic: Theta healing - polnenje denarnic. Osmi del.  (Read 100214 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Theta healing - polnenje denarnic. Osmi del.
« Reply #225 on: May 30, 2015, 04:59:17 AM »
Hvala sasa  :-* vem kaj pomeni 3000 ;) tolk hocem met place, sem vizualizirala :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #226 on: May 30, 2015, 05:26:01 AM »
Hvala Saša  :-* :-* :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #227 on: May 30, 2015, 07:02:41 AM »

Gloria - sem že pozabila, kaj je bilo, če se spomnim, napišem

Pomojem zaradi mojih prevelikih pričakovanj in skrbi da ne zamudim polnjenja  :P
Nič zato Saša, hvala vseeno.
Mogoče pa vseen prleti kak evrček  :laugh:
 :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #228 on: May 30, 2015, 08:13:20 AM »
hvala, Saša, za cas in tvojo energijo :-*
sicer sem prebrala sele zdaj zjutraj, da se je dogajalo polnenje, sem pa, preden sem zaspala, na siroko odprla denarnico in videla dotok...
ura je pa bila malo pred enajsto, ja ;D ocitno sem zacutila dogajanje ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #229 on: May 30, 2015, 08:14:37 AM »
Hvala Saša. Mi ni jasno sicer, sam bom razmislila...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #230 on: May 30, 2015, 08:15:10 AM »
Maja - si ti sigurna, da res "verjameš" v polnjenje? Sem te sicer objela z zlatim prahom, ampak vseeno. Pri tebi me je nekaj "stolklo" oz mi pozornost vzelo (hrup od zunaj, ampak samo pri teb, potem je bilo spet vse mirno). Mogoče kot da bi s svojim mišljenjem ti sama na nek način malce ovirala polnjenje, ampak sem vseeno našla pot.

Najbrž vsak, ki me pozna, ve, da sem večni skeptik. Skepticizem omogoča evolucijo mišljenja ...

Kakorkoli ... Hvala za polnjenje, Saša.
Hrup okrog mene so verjetno te skrbi, kaj bo z nami v roku slabih dveh tednov. Hm, kako si pa začutila to?
Čeprav sama ne bi rekla, da me grabi panika, hud strah, je v meni najbrž cel vihar. Če bi se aktivno začela trpinčit glede tega, bi me mogoče povozilo. :Sk, ASC v  :ko - vihar strasti, skrit za ledeno hladno izraznostjo.

9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #231 on: May 30, 2015, 10:32:33 AM »
Hvala sasa  :-* vem kaj pomeni 3000 ;) tolk hocem met place, sem vizualizirala :)

:laugh: :laugh: :laugh:

No, potem sem pa to videla, zanimivo.  ;D
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #232 on: May 30, 2015, 10:34:35 AM »
Maja - si ti sigurna, da res "verjameš" v polnjenje? Sem te sicer objela z zlatim prahom, ampak vseeno. Pri tebi me je nekaj "stolklo" oz mi pozornost vzelo (hrup od zunaj, ampak samo pri teb, potem je bilo spet vse mirno). Mogoče kot da bi s svojim mišljenjem ti sama na nek način malce ovirala polnjenje, ampak sem vseeno našla pot.

Najbrž vsak, ki me pozna, ve, da sem večni skeptik. Skepticizem omogoča evolucijo mišljenja ...

Kakorkoli ... Hvala za polnjenje, Saša.
Hrup okrog mene so verjetno te skrbi, kaj bo z nami v roku slabih dveh tednov. Hm, kako si pa začutila to?
Čeprav sama ne bi rekla, da me grabi panika, hud strah, je v meni najbrž cel vihar. Če bi se aktivno začela trpinčit glede tega, bi me mogoče povozilo. :Sk , ASC v  :ko - vihar strasti, skrit za ledeno hladno izraznostjo.

Ja, vem, da si skeptik, vendar hkrati, kot sem rekla, je bilo tako, da sem se res morala potruditi, da sem pri tebi ohranila pozornost, da sem še vseeno lahko napolnila denarnico. Ni bilo, da ti oviraš, ampak kot da nekdo drug ovira proces, pa ne vem, kdo. Mogoče ti pa kdo ne privošči, kaj pa vem...
Hrup pa se je slišal pri meni od zunaj, ampak saj pravim, samo pri tebi in mi je res odvračalo pozornost. Mogoče je tudi v tvojem življenju tako, kaj pa vem.
9ZK 674

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #233 on: May 30, 2015, 07:24:10 PM »
Hvala Saša  :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #234 on: May 30, 2015, 10:16:12 PM »

Cvetka - zate je bogastvo otroci. Pa naj bodo to vnuki ali pa tvoji lastni otroci. Malo še premisli glede tega, ker če imaš to v glavi, se bodo oni oz njihova energija množili in ne energija denarja kot takega.

Hvala Saša; tale tvoj zapis drži 100%; res so mi moji otroci bogastvo (imam polno 5H); tudi to je res, da se pričakujejo "dodatni" vnuki; morebiti si pa ti "videla" prihod prvega od teh "dodatnih"?? Če bo to res, ti dolgujem vsaj za kofe  :-* :-*Evrčki pa ...bom premislila, kako naj se vse podrenja v moji pesi.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #235 on: May 31, 2015, 12:54:43 AM »

Cvetka - zate je bogastvo otroci. Pa naj bodo to vnuki ali pa tvoji lastni otroci. Malo še premisli glede tega, ker če imaš to v glavi, se bodo oni oz njihova energija množili in ne energija denarja kot takega.

Hvala Saša; tale tvoj zapis drži 100%; res so mi moji otroci bogastvo (imam polno 5H); tudi to je res, da se pričakujejo "dodatni" vnuki; morebiti si pa ti "videla" prihod prvega od teh "dodatnih"?? Če bo to res, ti dolgujem vsaj za kofe  :-* :-*Evrčki pa ...bom premislila, kako naj se vse podrenja v moji pesi.

Me veseli, cvetka. Naj ti služijo tudi vnuki.  :-*
9ZK 674

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #236 on: May 31, 2015, 08:13:26 AM »
Hm sasa... Ma ves da sploh ni zalosti pri meni kakor pises... Moram brskati globje!  :-*

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #237 on: May 31, 2015, 03:30:25 PM »
Hvala saša  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #238 on: June 01, 2015, 08:28:21 AM »
Ne morem verjeti, že 2x napisala odgovor, včeraj in danes in obakrat ni poslalo ???
Hm, ne vem,  r merkur ali kaj drugega ::)
Ni mi sicer jasno glede odtekanja, saj trenutno bolj odteka mojemu kot meni. Ali gre lahko tudi za odtekanje kakšne druge energije in ne gre za denar?
Drugače pa hvala Saša ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #239 on: June 01, 2015, 09:43:16 AM »
Ne morem verjeti, že 2x napisala odgovor, včeraj in danes in obakrat ni poslalo ???
Hm, ne vem,  r merkur ali kaj drugega ::)
Ni mi sicer jasno glede odtekanja, saj trenutno bolj odteka mojemu kot meni. Ali gre lahko tudi za odtekanje kakšne druge energije in ne gre za denar?
Drugače pa hvala Saša ;) :-*

Ma, jaz sem sicer verjetno videla denar... Pojma nimam. Lahko da je tudi kaj drugega, ne morem ravno trdit zagotovo ja ali ne. Ker pa je na energijski ravni, lahko da je nekaj drugega.
9ZK 674