Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on January 11, 2015, 09:21:30 PMQuote from: Nena on January 11, 2015, 08:16:12 PMOčitno nisi najbolj zadovoljna Pot z vlakom se je vlekla kot kurja čreva. To sem mislila.10 ur dolga kurja čreva.Prejle pa govorila s precejšnjo nacistko. Ona bi vse jugote nabutala. Nižja rasa.Je kar malo živčna nad dejstvom, od kod sem. Ker zihr otroka tepem. Haha kje ti staknes tak folk k je cuden se za mojo dvanajsto hiso
Quote from: Nena on January 11, 2015, 08:16:12 PMOčitno nisi najbolj zadovoljna Pot z vlakom se je vlekla kot kurja čreva. To sem mislila.10 ur dolga kurja čreva.Prejle pa govorila s precejšnjo nacistko. Ona bi vse jugote nabutala. Nižja rasa.Je kar malo živčna nad dejstvom, od kod sem. Ker zihr otroka tepem.
Očitno nisi najbolj zadovoljna
Lani sem doživela pa tole. Ampak tukaj gre za nepoznavanje.Mi piše kolega, Nemec, da bi prišel k meni na obisk v Slovenijo.Pa me med drugim vpraša naslednje: " Oprosti za vprašanje, ampak vozim bmw. Je varno, če se z njim pripeljem v slo, ali je to samo evropski predsodek?"Sem mu odgovorila: " Če tvoj bmw ni star 30 let z možnostjo, da razpade na cesti, potem ne bi smelo biti problemov."
Quote from: Tea on January 12, 2015, 07:54:45 AMAh, dejte no. V dobi interneta in komunikacije z vsem svetom, saj ne morem verjet. Ampak najbrž smo vsi nekak v takem štosu polnem predsodkov....To je tko k folk misli da v Albaniji sploh nimajo cest. Pol pa prides dol pa vse spedenano
Ah, dejte no. V dobi interneta in komunikacije z vsem svetom, saj ne morem verjet. Ampak najbrž smo vsi nekak v takem štosu polnem predsodkov....
Quote from: Jane on January 12, 2015, 12:31:21 AMQuote from: Pika on January 11, 2015, 09:21:30 PMQuote from: Nena on January 11, 2015, 08:16:12 PMOčitno nisi najbolj zadovoljna Pot z vlakom se je vlekla kot kurja čreva. To sem mislila.10 ur dolga kurja čreva.Prejle pa govorila s precejšnjo nacistko. Ona bi vse jugote nabutala. Nižja rasa.Je kar malo živčna nad dejstvom, od kod sem. Ker zihr otroka tepem. Haha kje ti staknes tak folk k je cuden se za mojo dvanajsto hiso OMG, Jane, sem se zdele spomnila, da sem te nekaj sanjala, pa nekaj je bilo razlage z astrološkimi hišami, ker se spomnim, da sem dobila odgovor, da je tvoja 12. razlog, pa ne vem, za kaj.
Ko te osvaja nekdo, ki ga sploh še videl nisi
Po trenutnih napovedih nas lahko v ponedeljek razveseli ("razveseli" - slednje za tiste, ki ne marajo snega ) do 10 cm snega.
Quote from: Žarek on January 13, 2015, 08:39:15 PMPo trenutnih napovedih nas lahko v ponedeljek razveseli ("razveseli" - slednje za tiste, ki ne marajo snega ) do 10 cm snega. Samo 10 cm? Za to se niti zimskih gum ne splača dat na avto