Šla gledat eno hišo.
Idealna!
Ampak veliko interesentov ...
Ima kdo kakšne karte pri roki in voljo pri srcu, da mi pokuka, če nama je namenjena?
Na tvoje vprašanje karta Norec. Kar pomeni, da hiša vama je lahko namenjena, da ima potencial za nov začetek, vidva pa se ne smeta obremenjevat, ampak zaupat življenju, da bo poskrbljeno za vaju. Ker pa meni seveda ni dovolj ena karta, raje vidim sliko z več podatki, sem potegnila še dve karti, kaj še vama še prinese ta hiša. Bojim se, da so tu v ozadju želje, da se nekoga privabi oz. premami (Ljubimca) ter da to na dolgi rok ne bo ravno najbolj ugodna opcija - Deset palic - utrujenost . Ali pa, da morda še ne želijo, da bi se osamosvojila in da vaju še hočejo vezat nase (ljubimca namreč nista samo ljubezen, pomenita tudi strasti, (na)vezanost...). Ali pa, zdaj te bom čisto zmedla, karta Norec je na levi strani Ljubimcev, torej na strani ženske. To bi bila ti, ti si že čisto odločena za nov začetek. Na strani moškega je pa Deset palic, mogoče on še ni čisto odločen. Sem kar napisala več variant, ti pa boš že prisluhnila svojemu občutku, kaj ti pravi.