Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 5. del
sasa:
In evo, sanjalka je zelo podobno napisala, kot jaz. Jaz sem sicer imela še T Saturna v Strelcu, ampak vseeno. Nekako so vseeno vzporednice. ;)
cvetka:
Moje izkušnje na prehod Saturna preko ASC.
Poročila sem se, ko je Saturn potoval po 12 hiši, preselila sem se, iz varnega mestnega blokovskega načina življenja sem prišla na vas, v hišo, v skupno gospodinjstvo s tastom in taščo. Grozno mi je bilo, težko sem se navajala. Prehod Saturna preko ASC je prinesel tri otroke, to je bilo na videz, sama sem bila potisnjena v globoko preobrazbo, borila sem se za družino, otroke, jaz sama sem bila potisnjena na mesto Ž. Nisem hodila v takšno redno službo, delovno dobo sem v tistih časih zaslužila kot raznašalka časopisov.
Podoben preobrat mi je prinesel drugi prehod Saturna preko ASC. Takrat so je v službi že začele dogajati spremembe, tajkunski prevzem, in v l. 2012 sem odšla na čakanje.
V obeh primerih je zraven odigral vlogo Pluton. V prvem je potoval skupaj s Saturnom po 1 hiši in na začetku druge, finančno stanje je bilo takrat obupno. V drugem prehodu Saturna pa je bil Pluton na IC.
Dobro bodite :-*
Jane:
Ja tudi jaz sem imela tezko obdobje cez AC. Seveda je prej naredil rosado po vsej dvanajsti hisi. Zgubila dolgoletno ljubezen, tako sem bila zaljubljena vanj, da se mi je mesalo. Vendar me je prevaral in povratka nazaj ni bilo. Menjava sluzbe, spoznala moza, se porocila.
Sedaj ob opoziciji se locujem :D Je pa pri meni vedno najtezji prehod cez merkur, vladarja karte, ki je res slabo postavljen.
Andres:
Jaz sem imel na AC okrog 15 avusta 1977. Nič kaj posebno dober čas za mene. Toda tega ne pogojujem s prehodom Saturna čez AC, temveč generalno, ker je bilo veliko daljše obdobje, ki se je končalo komaj okrog 1984.
Andres
Jane:
--- Quote from: Andres on October 29, 2018, 11:15:38 PM ---Jaz sem imel na AC okrog 15 avusta 1977. Nič kaj posebno dober čas za mene. Toda tega ne pogojujem s prehodom Saturna čez AC, temveč generalno, ker je bilo veliko daljše obdobje, ki se je končalo komaj okrog 1984.
Andres
--- End quote ---
Verjetno zato, ker si imel takrat enkrat tudi saturnov povratek, nisem šla gledat datumsko. kaj se ti je pa dogajalo?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version