Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 5. del

<< < (50/77) > >>

Maja:
Danes ga imam (spet) na ascendentu.  ;D

sanjalka:

--- Quote from: Andres on October 29, 2018, 11:15:38 PM ---Jaz sem imel na AC okrog  15 avusta 1977. Nič kaj posebno dober čas za mene.  Toda tega ne pogojujem s prehodom Saturna čez AC, temveč generalno, ker je bilo veliko daljše obdobje, ki se je končalo komaj okrog 1984.

Andres

--- End quote ---

Takrat si imel istočasno tudi t urana na IC, torej spremembe tudi kar se tiče varnosti, družine, tvojih korenin?
IC predstavlja naš dom, a tudi našo notranjo čsutveno varnost in stabilnost. če imamo dobre korenine, potem seveda lahko dobro stojmo in delujemo tudi dobro navzven v družbi (10.hiša). Če so te korenine slabo postavljene, potem smo bolj majavi ;D Čustveno nestabilni, počutimo se notranje ogroženi, zato težko funkcioniramo tudi v družbi...
T saturna se ti je potem sprehajal še čez vse n planete v 1. hiši, potem nekje v začetku leta 1979 naredil opozicijo z n saturnom (1-7 in 2-8 hiša), potem leta 1980 prišel še v stik s p venero v 2.hiši (lastna vrednost, telo, vrednote, ljubezen, denar..) in istočasno je bil še t pluton na n marsu v 3.hiši (težave in borbe z bližnjo okolico, brati, sestre, prevozna sredstva, komunikacija, sošolci..)
leta 1984 si imel še t saturna čez 4.hišo, takrat je bil eksaktno na n nptunu v 4. hiši, še vedno je takrat t urana v 4. hiši in t neptuna na n luni...
kar precej sprememb znotraj 4. hiše..
IC se približuje tudi že t pluton...a verjetno večje spremembe, bi rekla, da so prišle tam okrog leta 1994 in še potem v naslednjih letih, takrat je namreč tvoje p sonce (vladar tvoje karte) prišlo na n urana v 1. hiši, čez 2 leti še na n plutona v 1. hiši..tudi p merkur (1.hiša) je bil v kvadratu s t plutonom (4.hiša), ter v inkonjunkciji s t uranom (6.hiša), p venera na n marsu v 3. hiši...
ja kar pestro obdobje bi rekla...
največ sprememb torej znotraj 1. in 4. hiše ter še 3. hiše:
kdo sem jaz?
kaj oz kje je moja varnost?
kako komunicirati z bližnjim okoljem?

me res zanima, kako si ti doživljal takratno obdobje?

Maja:
To bo z veseljem tudi sama prebrala, saj me kmalu čaka isto.

Jane:

--- Quote from: Maja on October 30, 2018, 07:13:29 AM ---Danes ga imam (spet) na ascendentu.  ;D

--- End quote ---

In?

Maja:
Zaenkrat dan poteka brez večjih posebnosti. Upam, da bo tako ostalo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version