Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 5. del
Andres:
--- Quote from: Tea on January 11, 2016, 10:43:48 AM ---Saturn je povezan z 7 letnimi cikli, kajti vsakih cca 7 let naredi na natalni položaj aspekt
najprej kvadrat, potem opozicijo, potem kvadrat in pri 29 cca se vrne na natalni položaj
To so vedno pomembna leta v življenju človeka in če greste gledat tudi sicer prelomnice
--- End quote ---
Prejšnji avto sem kupil 23. julija 2008. Zdaj tega zadnjega pa 16. oktobra 2015. Sedem let torej.
Andres
sasa:
Že ko sem mislila, da bo Saturn mirno prešel kvadrat z mojo Luno, me pa useka po odnosu s sestro. Moram pa rečt, da sem se (upam) vsaj tokrat naučila reči bobu bob.
Jane:
--- Quote from: sasa on January 13, 2016, 12:04:14 AM ---Že ko sem mislila, da bo Saturn mirno prešel kvadrat z mojo Luno, me pa useka po odnosu s sestro. Moram pa rečt, da sem se (upam) vsaj tokrat naučila reči bobu bob.
--- End quote ---
Nikoli ni "mirno" pri saturnu, vazna je samo nasa reakcija ob tem. Takrat niti ne opazis da se kaj dogaja.
Osebno sploh ne vem zdaj kdaj je sel cez luno in marsa, sonce mi pa daje malo vetra, pa se dvakrat gre cez. Sem najdla spet neke "strahove" za katere nisem mislila da so. Sej ves saturn na nek nacin kaze iz katerega konca bo prisla beta.
sasa:
Ja, vem, ampak včasih nisem ravno pripravljena na to, da bo usekalo na področju odnosov in ljudi. Ni bilo tako kruto, no, ampak nedolžno pa tut ne, me je prizadelo, sem se pa hitro pobrala. Prav tako se mi je pa marsikaj razkrilo na nek način, kar se tiče odnosov z mojo sestro, mati in na splošno družino.
Lisa:
Od kar spremljam astrologijo mi spremembe prinaša vedno T :Sa v povezavi z osebenimi planeti ali pomembni točkami karte, občasno tudi T Uran. Oba sta zelo močna v moji karti, najbrž zato...
Notranje spremembe pa T pluton in T kiron. Ostali planeti pa vedno tri nullle ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version