Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 5. del

<< < (13/77) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Lisa on January 13, 2016, 08:29:45 AM ---Od kar spremljam astrologijo mi spremembe prinaša vedno T :Sa v povezavi z osebenimi planeti ali pomembni točkami karte, občasno tudi T  Uran. Oba sta zelo močna v moji karti, najbrž zato...
Notranje spremembe pa T pluton in T kiron. Ostali planeti pa vedno tri nullle ;)

--- End quote ---

;D ;D

cvetka:

--- Quote from: sanjalka on January 13, 2016, 11:20:25 AM ---
--- Quote from: Lisa on January 13, 2016, 08:29:45 AM ---Od kar spremljam astrologijo mi spremembe prinaša vedno T :Sa v povezavi z osebenimi planeti ali pomembni točkami karte, občasno tudi T  Uran. Oba sta zelo močna v moji karti, najbrž zato...
Notranje spremembe pa T pluton in T kiron. Ostali planeti pa vedno tri nullle ;)

--- End quote ---

;D ;D

--- End quote ---
Glede Saturna: te dneve se mi bliža Saturnov povratek, istočasno tudi kvadrat s Soncem (ker ga imam tudi v natalu), ravnokar sem oddelala T Kiron kvadrat N Saturn.
(Pa naj tukaj zapišem, da mi je žal, da so iz foruma odšle punce, ki so mi bile blizu po letih). Bi kakšno več rekle o drugem Saturnovem povratku.

Tea:

--- Quote from: cvetka on January 14, 2016, 09:47:39 AM ---

--- End quote ---

;D ;D

--- End quote ---
Glede Saturna: te dneve se mi bliža Saturnov povratek, istočasno tudi kvadrat s Soncem (ker ga imam tudi v natalu), ravnokar sem oddelala T Kiron kvadrat N Saturn.
(Pa naj tukaj zapišem, da mi je žal, da so iz foruma odšle punce, ki so mi bile blizu po letih). Bi kakšno več rekle o drugem Saturnovem povratku.

--- End quote ---

glede na to, da bo tema povezana z Jupitrovim povratkom /že itak gledamo ta dva tranzita skupaj/ pa še dispozitor je, bo verjetno tema vezana na tvoj JOD

Lisa:

--- End quote ---

;D ;D

--- End quote ---

Ne vem zakaj je to tako smešno ?
Drugih planetov pač ne čutim tako zelo. Oz jih /R mars in  R venera/ ampak ne prinašajo nekih drastičnih sprememb. Meni ne.

sanjalka:

--- Quote from: Lisa on January 14, 2016, 03:43:10 PM ---

--- End quote ---

;D ;D

--- End quote ---

Ne vem zakaj je to tako smešno ?
Drugih planetov pač ne čutim tako zelo. Oz jih /R mars in  R venera/ ampak ne prinašajo nekih drastičnih sprememb. Meni ne.

--- End quote ---

Ah, meni je bilo tako lustno zapisan tale tvoj post, da sem se mu nasmejala.
Nic takega Lisa, bil mi je pac prikupen zapis, da ostali planeti pa tri nule.
Drugace pa ja, doloceni planeti delujejo v posamezni kasrti mocneje, ce imajo ze v natalu mocnejsi zapis (kotne tocke, natancni aspekti, vladar horoskopa, vladarji osebnih planetov itd itd

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version