Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 5. del

<< < (14/77) > >>

Lisa:

--- Quote from: sanjalka on January 14, 2016, 03:54:22 PM ---
Ah, meni je bilo tako lustno zapisan tale tvoj post, da sem se mu nasmejala.
Nic takega Lisa, bil mi je pac prikupen zapis, da ostali planeti pa tri nule.
Drugace pa ja, doloceni planeti delujejo v posamezni kasrti mocneje, ce imajo ze v natalu mocnejsi zapis (kotne tocke, natancni aspekti, vladar horoskopa, vladarji osebnih planetov itd itd

--- End quote ---

Aja. Zato :)

cvetka:

--- Quote from: Tea on January 14, 2016, 10:00:15 AM ---
--- Quote from: cvetka on January 14, 2016, 09:47:39 AM ---
--- Quote from: sanjalka on January 13, 2016, 11:20:25 AM ---
--- Quote from: Lisa on January 13, 2016, 08:29:45 AM ---Od kar spremljam astrologijo mi spremembe prinaša vedno T :Sa v povezavi z osebenimi planeti ali pomembni točkami karte, občasno tudi T  Uran. Oba sta zelo močna v moji karti, najbrž zato...
Notranje spremembe pa T pluton in T kiron. Ostali planeti pa vedno tri nullle ;)

--- End quote ---

;D ;D

--- End quote ---
Glede Saturna: te dneve se mi bliža Saturnov povratek, istočasno tudi kvadrat s Soncem (ker ga imam tudi v natalu), ravnokar sem oddelala T Kiron kvadrat N Saturn.
(Pa naj tukaj zapišem, da mi je žal, da so iz foruma odšle punce, ki so mi bile blizu po letih). Bi kakšno več rekle o drugem Saturnovem povratku.

--- End quote ---

glede na to, da bo tema povezana z Jupitrovim povratkom /že itak gledamo ta dva tranzita skupaj/ pa še dispozitor je, bo verjetno tema vezana na tvoj JOD

--- End quote ---

Ja, verjetno res, nekaj od tega je bilo že zapisano.  In vse skupaj bo potekalo pod dirigentskim vodstvom marčevskega mrka, točno na N Luni.

Lisa:
Pri meni T  :Sa  :kv N  :Me, kmalu pride še do  :kv z N  :So. Ta zadnji kvadrat se izvrši, ko bo sončev mrk na N  :So.  Tam nekje. 

cvetka:

--- Quote from: Lisa on January 17, 2016, 11:11:33 AM ---Pri meni T  :Sa  :kv N  :Me, kmalu pride še do  :kv z N  :So. Ta zadnji kvadrat se izvrši, ko bo sončev mrk na N  :So.  Tam nekje. 

--- End quote ---

In tudi pri tebi se tako aktivira Jod, pri meni je to zelo pomembeno astro stanje, ker je Venera (ki je v to vpletena) vladarica karte.

Lisa:

--- Quote from: cvetka on January 17, 2016, 11:19:12 AM ---
--- Quote from: Lisa on January 17, 2016, 11:11:33 AM ---Pri meni T  :Sa  :kv N  :Me, kmalu pride še do  :kv z N  :So. Ta zadnji kvadrat se izvrši, ko bo sončev mrk na N  :So.  Tam nekje. 

--- End quote ---

In tudi pri tebi se tako aktivira Jod, pri meni je to zelo pomembeno astro stanje, ker je Venera (ki je v to vpletena) vladarica karte.

--- End quote ---

Pomeni, da je T :Sa aktiviral moj N :Me, ki je vrh joda...Tole sem pa spregledala... Hvala Cvetka, da ti ne spregledaš in opozoriš. :-*
Meni se zdi, da vedno, ko se aktivira tale jod, mislim zelo črne misli. Preveč razmišljam. Razmišljanje ne morem dati na off, tako je bilo in zdaj je tudi..že tri noči slabo spim, razmišljam/obremenjujem se neprestano... :Sa in  :PL nista ravno neka pozitivca..... ??? :D
Če je to -to ? Oziroma, če mi lahko kdo razloži sploh pomen mojega joda in tega tranzita....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version