Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 5. del
Tea:
--- Quote from: Maja on March 24, 2016, 01:06:12 PM ---Ne. Ena oseba ima T :Sa :op :Lu, druga pa T :Sa :kon :Lu, posledično imata v kompozitu T :Sa :kv :Lu ...
--- End quote ---
--- Quote from: Maja on March 24, 2016, 01:06:12 PM ---Ne. Ena oseba ima T :Sa :op :Lu, druga pa T :Sa :kon :Lu, posledično imata v kompozitu T :Sa :kv :Lu ...
--- End quote ---
Tista oseba, ki ima T Saturn opozicija Luna bo krivila partnerja za stres ali pa za to, da se premalo trudi - tista ki ima konjunkcijo Saturna dobesedno čuti kot pritisk, da mora biti pridna in delovna in ustvarjalna in pokazat kaj zna, ali pa da se mora potrudit preveč /zanj, za dom, družino ipd/ Zelo odvisno tudi od vladavin
Drugač pa težko rečt Maja, ker vseeno moramo imeti celotne karte: eno, drugo in kompozitno, da vidimo kaj se dogaja
Maja:
Hvala, Tea. Bom meditirala danes na to temo ...
sanjalka:
Vedno je najbolj pomembna natalna karta in je tam potrebno pogledati kako jima stojita luna in kako saturn, potem tranzite, šele potem kompozit.
Potrebno pa se je zavedati, da vse kar kaže astrologija je naša notranja dinamika in če tega ne prepoznamo, nam to pokažejo zunanji dogodki.
Velikokrat vidimo problem zunaj, v ljudeh, dogodkih, ampak oni so samo pokazatelji naše notranje dinamike, to je res dobro ozavestiti, ker potem lažje funkcioniramo sami s sabo in z drugimi.
Vse kar bo v teh tranzitih prišlo na plano je fajn ozavestiti kaj nam želijo dogodki sporočiti, zakaj čutimo tak pritisk, kot da nas nekdo omejuje, nam jemlje svobodo, nas duši, nam ne kaže čustev....vse to je samo zrcaljenje in je to naša lastna energija s katero na drugega delujemo tako, da se dejansko začne tako obnašati do nas...Mogoče je čas, da prevzamemo več odgovornosti, da smo bolj resni, da vidimo, da ljubezen ni le romantika, ampak tudi odgovornost do drugega....to je tudi priložnost, da zares odrastemo in se osamosvojimo ter odcepimo (ločimo) od staršev, postanemo samostojne, neodvisne osebe...
navadno ob teh tranzitih doživimo takšne občutke kot jih že poznamo iz otroštva, zato pravim, da je fajn se vprašati od kje že to poznam, kdo mi je to že delal v življenju (otroštvu), kdo me je razočaral, kdo je izvajal pritisk...takrat nismo mogli delovati drugače, ker smo bili odvisni od staršev, sedaj lahko to ozavestimo in šele potem tudi spremenimo...jaz na ta način vidim tisto pot, ki vodi k pravi transformaciji, pravi spremembi nas samih....je pa to težko delo, ki lahko traja več let...
Maja:
Hvala obema za pomoč. :-*
Sanjalka, imaš prav. Veliko je v nas. Sama se vedno, ko me kaj zmoti, vprašam, zakaj me je to zmotilo. Kaj je v meni tisto, zaradi česar sem občutila nekaj neprijetnega. Mislim, da bi se morali vedno tako vprašat, čeprav ni vedno lahko razmišljat na ta način ...
sanjalka:
--- Quote from: Maja on March 24, 2016, 04:09:17 PM ---Hvala obema za pomoč. :-*
Sanjalka, imaš prav. Veliko je v nas. Sama se vedno, ko me kaj zmoti, vprašam, zakaj me je to zmotilo. Kaj je v meni tisto, zaradi česar sem občutila nekaj neprijetnega. Mislim, da bi se morali vedno tako vprašat, čeprav ni vedno lahko razmišljat na ta način ...
--- End quote ---
Joooj, NE, ni lahko, v bistvu je prav tezko ;D
Ampak tudi utezi s toliko kg kot jih ti dvigujes je noroooo tezko, no jaz jih sploh ne zmorem, ker nisem toliko natrenirana, sem malo zaspala na tem podrocju ;D
Podobno je tudi s psiholoskim treningom, potrebno je zaceti pocasi in potem lahko prestavimo v malo visjo prestavo :) je pa oboje, fizicni in psiholoski trening dozivljenjsko delo, ali bolje receno je del zavednega zivljenja... Lahko sicer zivimo brez fizicne aktivnosti in brez psiholoske aktivnosti, vendsr je potem to drugacen nacin zivljenja oz drug pristop k zivljenju.
Ne bi se opredeljevala da je nekaj prav ali narobe, kot kdo zeli, tako naj zivi ;D
Jaz si zelim zase vec fizicnega treninga in vec gibanja na splosno ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version