Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Saturn 5. del

<< < (18/77) > >>

Maja:
Menim, da se oboje super dopolnjuje. Fizična moč pomaga psihi in obratno. In potem to kroži in raste ... Dvigovanje uteži je zame kot meditacija. Skoncentriraš se na gib, površnost je lahko nevarna. Isto je s psiho. Fokus in disciplina. Pridejo pa lažji in težji dnevi.

Ha, si dobila zanimivo sporočilo od kristalčkov, čisto v skladu s tem, kar si napisala.

sanjalka:

--- Quote from: Maja on March 24, 2016, 07:15:51 PM ---Menim, da se oboje super dopolnjuje. Fizična moč pomaga psihi in obratno. In potem to kroži in raste ... Dvigovanje uteži je zame kot meditacija. Skoncentriraš se na gib, površnost je lahko nevarna. Isto je s psiho. Fokus in disciplina. Pridejo pa lažji in težji dnevi.

Ha, si dobila zanimivo sporočilo od kristalčkov, čisto v skladu s tem, kar si napisala.

--- End quote ---

Ja, dporocilo prav zame :-*
Drugace pa se strinjam, psihicna moc in fizicna moc sta povezani in za oboje je potrebno nekaj narediti, brez nic ni nic ;D

Lisa:

--- Quote from: Tea on March 24, 2016, 01:50:01 PM ---

Tista oseba, ki ima T Saturn opozicija Luna bo krivila partnerja za stres ali pa za to, da se premalo trudi - tista ki ima konjunkcijo Saturna dobesedno čuti kot pritisk, da mora biti pridna in delovna in ustvarjalna in pokazat kaj zna, ali pa da se mora potrudit preveč /zanj, za dom, družino ipd/ Zelo odvisno tudi od vladavin

Drugač pa težko rečt Maja, ker vseeno moramo imeti celotne karte: eno, drugo in kompozitno, da vidimo kaj se dogaja

--- End quote ---

V povdarjenem se jaz zelo najdem. Imam pa  :Sa :kv :Lu . Tudi sama čutim nek pritisk, stres v sebi, da naredim vse najboljše, da morem biti pridna, ustvarjalna, disciplinirana. Se pa to najbolj odraža na področju službe in tudi zdravja, kjer sem že rahlo obsedena.  :Lu vladar 6.hiše....

Tea:
Moj T Saturn je na Veneri
P Luna pa prihaja v kvadrat s Plutonom v 7

Predvsem čutim pri sebi, da gre za postavljanje vrednot ....... se mi zdi, da sem močnejša in da se bolj potegujem zase in tisto kar želim. Seveda gre v smislu ogledala za upor in nerazumevanje

Maja:
Spomin se svojega obdobja T :Sa na  :Ve. OK, sicer sta poleg še  :PL in MC, ampak takrat se mi je še bolj oz. dokončno obesilo dol za bivšo službo in bivše delodajalce, ker so me totalno razvrednotili. Šlo je za tisto kazen (preko 800 €), ki so mi jo mirne duše odbili od plače - bili so tako velikodušni, da so jo v dveh obrokih ...  ::) Krivda je bila pa na njihovi strani, ker zaposlenih niso obvestili o spremembi zakona.  :blank:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version