Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn 5. del
Tea:
Jaz sem pa na bolniški, kar je tudi sprememba statusa
cristallyne:
Pozdravljeni! Po dolgem času se spet malo oglašam.
V natalni karti imam :So :kon :Sa
Ko je bil T :Sa v :te in šel čez N :Ma se je moj študij ustavil, potem je prišel v :Sk in ko je šel čez :Ve me je telesno ustavil. Od takrat naprej nimam več menstruacije. Potem je šel čez :So, je šlo življenje še na nižjo prestavo. Zdaj je na :Me. Začele so se težave z alergijami in jetri.
Torej, novembra bom stara 31 let. Živim doma, imam službo v kateri nič ne delam. Plačo imam minimalno. Dopusta si skoraj ne vzamem, ker imam prenizko plačo in nimam s kom it, ker imam samo eno prijateljico, ki pa ima fanta. Dopust mi običajno propade.
Materničnega vrata nimam, maternica je začela atrofirat. Sem v menopavzi.
Fanta nimam, oziroma imela sem samo enega 10 let nazaj. Ker imam hormonski status seveda slab, me tudi nasprotni spol ne privlači.
Ker sem borka-škorpijonka, sem veliko probavala da bi bilo dejansko drugače. Vse, kar sem imela, sem dala v zdravljenje- alternativno in tradicionalno. Nič ni pomagalo. Telo zavrača, težave se pojavijo drugje. Srečujem se vedno z zunanjimi preprekami in iluzijamo, ki mi otežujejo napredek in zbijajo voljo do življenja nasploh.
Zanima me čisto preprost odgovor. Ali bo kdaj drugače? Ali bom zadihala šele po 35 letu? T :Sa ima pred sabo še N :Lu in ASC. Res dejansko nimam več volje živet.
Hvala
Škratinja Nagaya:
Kako mi je hudo, ko to berem, Cristallyne.
Upam, da bo katera od punc pokomentirala tvoje tranzite.
Jaz nisem ravno vešča tega.
Velik objem in želim ti, da bi se ti življenje obrnilo v lepšo smer!! :-*
Tea:
Draga deklica, en velik objem :-*
Maja:
A cristallyne imava zelo podobni natalni karti.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version