Da delim tole ... Soseda si je včeraj pri sestopu iz Slavnika kar malo bolj konkretno poškodovala gleženj. Je rekla, da se spomni, da sem jo lani enkrat opozarjala, naj pazi na poškodbe - ampak sem že pozabila, za kdaj točno sem ji rekla. Niti ni hotela potem, da pogledam njeno karto ... Se mi zdi, da ima en strah pred "planeti" oz. bolj pred tem, da bi morebiti lahko obstajala neka zunanja višja sila, zoper katero se ne moremo borit s svojo svobodno voljo. Ampak ti "planeti" so itak samo simbolika tega, kar se dogaja znotraj nas. To je naš zemljevid življenja, notranja urica. Zakaj bi se bali samega sebe?
Da se vrnem nazaj ...
Glej, no, glej! Ima točno

.

Ta tranzit je meni pred leti za določeno obdobje pohabil koleno. Spomnim se tedanje problematike, skrbi, trenj, ki so bila aktualna v tistem obdobju. Izkušnja (ne poškodba sama, ampak celo tisto obdobje kontemplacije in počitka) mi je potem prinesla dolgoročne spremembe.
Je pa dvojni

, zato je vpliv

najbrž zelo močan in pomemben.
Prav tako jo rada primerjam s sabo, ker imava zelo podobni karti - iste planete v istem zaporedju v 12. hiši (ona je 2 leti mlajša, ni rojena "okrog mene", zato je še bolj zanimivo naključje).
Bo zanimivo opazovat in upam, da ji izkušnja prinese same +.