Malo preučujem svoje saturnove tranzite. Pravijo, da se zgodba ponavlja, zato malo gledam kaj je bilo ko je saturn delal konjunkcijo z dvanajsto hišo, torej cirka 14 let nazaj.
Sploh ne morem verjet kako egzaktno so se dogodki odvijali ob prehodu čez luno in marsa sem odkrila, da me takratni fant s katerim sva skoraj praktično živela skupaj vara. Čustveno je bilo to zame kar težko obdobje. Nehala sva ob prvem prihodu saturna na sonce. Malo pred tem sem zamenjala tudi službo in sem delala v Ljubljani v zame enem zelo težkem delovnem okolju. Totalni pritiski, vsak dan sem se borila ali iti v službo ali bruhat. Delala sem ne glih za neke bajne pare, nonstop je bilo nekaj narobe in so mi trgali od plače. Ob drugem prehodu sem se vpletla v neko afero ( ja une vrste afero

) z enim izmed lastnikov. POtem je bilo MALO lažje delat, ker sem imela protekcijo hahaha. Jao kako se to bere, ob zadnjem prehodu, sem mela vsega poln kufer in sem dala odpoved, brez plana vnaprej in se prvič naučila kaj pomeni biti zoprn in težit za službo. Našla sem jo v enem tednu, ker me je bila baba pomoje sita, ker sem jo klicala 5 krat na dan
No še vedno je bila služba v gostinstvu, ampak je bila dobro plačana. Na začetku sem zelo malo delala, sem skoraj obupala, da od tega ne bom mogla preživet. POčasi me je pa šefica klicala vsak dan, sem celo napredovala in edina izmed študentov dobila regres in plačan dopust.
Ko je prišel na venero sem spoznala svojega moža in ob prihodu na merkurja sem podpisala svojo prvo redno pogodbo v računovodstvu in šla z možem na prvi zmenek
Zdej, če gledam opozicije zaenkrat lahko gledam samo luno in marsa....no varal me ni nihče, bi pa lahko jaz, če bi takrat trznila. Ampak nisem

Ob približevnanju saturna na sonce...spet delam za male pare

Kaj bo ostalo prineslo bom še videla...zanimivo bo opazovat. Bom pa verjetno uspela magistrsko spisat. 14 let nazaj sem začenjala s faksom.