Maja, tebi gre zdaj v novembru in decembru Saturn tako hitro čez Urana in Luno, imaš srečo, da je tak hiter prehod.
Uran je sovladar 1 in vladar 2 hiše, zato bo neka sprememba na tem področju - verjetno si bož želela vzeti več svobode ali pa se boš osvobodila nekih starih prepričanj
Luna je vladar 7 - tukaj se energije pokažejo v utrjevanju /ali pa ne/ partnerskega življenja, predvsem pa boš drugače začela dojemati pomembne druge - pomembne odnose, kamor se štejejo tudi poslovna partnerstva, starši in posebni prijatelji.
Ker je pri tebi Saturn vladar AC in s tem celotne karte - predvsem pa seveda tudi 1 hiše - in ker gre za konjunkcijo /torej dobededno/ - govoriva o tem, da imaš na te dogodke sama bistveni vpliv. Oz. pogled na stvari, ki se dogajajo imaš v svojih rokah, če se smem tako izraziti.
Vendar pa potem Saturn po 12 v teku leta 2017 nima nobenih aspektov in bo njegov prehod pač običajni prehod Saturna čez 12. V miru se boš poglabljala vase. V bistvu zaključi neko obdobje in pospravi staro prtljago. Čas je primeren za ukvarjanje se z svojimi vizijami in sanjami, ki jih boš potem spravila v otipljivo obliko.
Ne smemo pozabiti na tranzit Jupitra! Eto vse štima
Tukaj je razlika v tem, da v smislu izobraževanja tudi drugih, napišem - da ne smemo tako pavšalno pogledati samo eno sliko, ampak tudi to, na kaj se navezuje ta prehod!
Prehod preko AC je v stilu sekstila na Venero in Plutona - kotna na vrhu karte, kar je seveda vezano na tvojo kariero. Se pravi nov pristop do tega vprašanja, s tem povezano seveda tudi tvoj nov način nastopanja, predstavljanja. Če rečem po domače, tole je aspekt napredovanja, ko lahko popolnoma izraziš svoje talente za vodenje. Venera je vladarica tvoje 9 - torej gre za tisto o čemer si sanjala da bi bilo, Pluton pa vladar tvojega Sonca in seveda tudi Saturna - torej, kakšni bi še bili dvomi.
Kar si želiš, to dobiš - moč je v tebi!
Seveda je ta aspekt šele januarja in februarja 2018 - mrk v vodnarju in tvoji 2 hiši pa obeta tudi povišanje plače oz. prihodkov.
Kaj bi si še želela lepšega
Hvala, Tea!
ZELO sem vesela, da bo šel hitro čez

in

. Skoraaaaj se ju je dotaknil že v začetku leta, kar sem najbrž že začutila in približno vem, kakšne občutke to lahko prinese.
Svoboda, svoboda ... Tako zelo želena vrednota pri meni. Biti neodvisna, preskrbljena brez tega, da je v zameno treba sprejet določene žrtve, ki kvarijo ves vtis. Naprej grem tako, kot sem si zastavila, potem bom pa videla, kdo mi bo sledil (ali pa ne).
V 2017, ko se bo odvijal prehod preko 12. se bo torej dokončno oblikovalo, kam želim in kako bom tja prišla - to, o čemer sem pisala včeraj, ko sem delala obračun prehoda preko 11.
V službi se je že začelo odvijat v pravo smer. Ne bo se še zgodilo čez noč, vem, da bo šlo počasi, postopoma in da ne bo z rožicami postlano. Kot za vsako stvar v življenju, se bom morala še zelo trudit, da bom prišla do končnega rezultata, ampak sem popolnoma pripravljena na to. Težave jemljem kot obvezen del poti in vem, da me tudi te peljejo na cilj.
Ja, res je sreča, da vse tole spremlja :J, ki bo zdaj poskrbel tudi za prijetne občutke, ki bodo lajšali

tranzit in trajajo vse do konca poletja 2017, kot se gledala ...
Glede na vse skupaj, bi rekla, da imam pravo predstavo o sebi za prihodnost - čeprav je o tem pretirano razmišljati brezpredmetno - puščam pa prostor za morebitna odstopanja. Kdo ve, kaj bo prinesel čas in kaj me piči.