Author Topic: Saturn 5. del  (Read 100848 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Saturn 5. del
« Reply #120 on: November 10, 2016, 10:28:06 AM »
Pa fino bi bilo, če bi si malo karte v podpisu obnovile zaradi progresij in tranzitov  :)

Jaz sem ravno novo solarno namontirala. Oops, tranzitno-progresivno pa še ne ...
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #121 on: November 10, 2016, 10:31:26 AM »
Pa fino bi bilo, če bi si malo karte v podpisu obnovile zaradi progresij in tranzitov  :)

Jaz sem ravno novo solarno namontirala. Oops, tranzitno-progresivno pa še ne ...

Ja, lažje mi je, da kar tukaj pokukam
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #122 on: November 10, 2016, 10:41:33 AM »
Maja, tebi gre zdaj v novembru in decembru Saturn tako hitro čez Urana in Luno, imaš srečo, da je tak hiter prehod.
Uran je sovladar 1 in vladar 2 hiše, zato bo neka sprememba na tem področju - verjetno si bož želela vzeti več svobode ali pa se boš osvobodila nekih starih prepričanj
Luna je vladar 7 - tukaj se energije pokažejo v utrjevanju /ali pa ne/ partnerskega življenja, predvsem pa boš drugače začela dojemati pomembne druge - pomembne odnose, kamor se štejejo tudi poslovna partnerstva, starši in posebni prijatelji.
Ker je pri tebi Saturn vladar AC in s tem celotne karte - predvsem pa seveda tudi 1 hiše - in ker gre za konjunkcijo /torej dobededno/ - govoriva o tem, da imaš na te dogodke sama bistveni vpliv. Oz. pogled na stvari, ki se dogajajo imaš v svojih rokah, če se smem tako izraziti.

Vendar pa potem Saturn po 12 v teku leta 2017 nima nobenih aspektov in bo njegov prehod pač običajni prehod Saturna čez 12. V miru se boš poglabljala vase. V bistvu zaključi neko obdobje in pospravi staro prtljago. Čas je primeren za ukvarjanje se z svojimi vizijami in sanjami, ki jih boš potem spravila v otipljivo obliko.

Ne smemo pozabiti na tranzit Jupitra! Eto vse štima

Tukaj je razlika v tem, da v smislu izobraževanja tudi drugih, napišem - da ne smemo tako pavšalno pogledati samo eno sliko, ampak tudi to, na kaj se navezuje ta prehod!

Prehod preko AC je v stilu sekstila na Venero in Plutona - kotna na vrhu karte, kar je seveda vezano na tvojo kariero. Se pravi nov pristop do tega vprašanja, s tem povezano seveda tudi tvoj nov način nastopanja, predstavljanja. Če rečem po domače, tole je aspekt napredovanja, ko lahko popolnoma izraziš svoje talente za vodenje. Venera je vladarica tvoje 9 - torej gre za tisto o čemer si sanjala da bi bilo, Pluton pa vladar tvojega Sonca in seveda tudi Saturna - torej, kakšni bi še bili dvomi.
Kar si želiš, to dobiš - moč je v tebi!
Seveda je ta aspekt šele januarja in februarja 2018 - mrk v vodnarju in tvoji 2 hiši pa obeta tudi povišanje plače oz. prihodkov.

Kaj bi si še želela lepšega

Hvala, Tea!
ZELO sem vesela, da bo šel hitro čez  :Lu in  :U. Skoraaaaj se ju je dotaknil že v začetku leta, kar sem najbrž že začutila in približno vem, kakšne občutke to lahko prinese.
Svoboda, svoboda ... Tako zelo želena vrednota pri meni. Biti neodvisna, preskrbljena brez tega, da je v zameno treba sprejet določene žrtve, ki kvarijo ves vtis. Naprej grem tako, kot sem si zastavila, potem bom pa videla, kdo mi bo sledil (ali pa ne).
V 2017, ko se bo odvijal prehod preko 12. se bo torej dokončno oblikovalo, kam želim in kako bom tja prišla - to, o čemer sem pisala včeraj, ko sem delala obračun prehoda preko 11.
V službi se je že začelo odvijat v pravo smer. Ne bo se še zgodilo čez noč, vem, da bo šlo počasi, postopoma in da ne bo z rožicami postlano. Kot za vsako stvar v življenju, se bom morala še zelo trudit, da bom prišla do končnega rezultata, ampak sem popolnoma pripravljena na to. Težave jemljem kot obvezen del poti in vem, da me tudi te peljejo na cilj.
Ja, res je sreča, da vse tole spremlja  :J, ki bo zdaj poskrbel tudi za prijetne občutke, ki bodo lajšali  :Sa tranzit in trajajo vse do konca poletja 2017, kot se gledala ...
Glede na vse skupaj, bi rekla, da imam pravo predstavo o sebi za prihodnost - čeprav je o tem pretirano razmišljati brezpredmetno - puščam pa prostor za morebitna odstopanja. Kdo ve, kaj bo prinesel čas in kaj me piči.  ;D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #123 on: November 10, 2016, 10:48:14 AM »

Ja, lažje mi je, da kar tukaj pokukam

Takole, pa sem še tranzitno posodobila.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #124 on: November 10, 2016, 10:52:25 AM »
Maja, tebi gre zdaj v novembru in decembru Saturn tako hitro čez Urana in Luno, imaš srečo, da je tak hiter prehod.
Uran je sovladar 1 in vladar 2 hiše, zato bo neka sprememba na tem področju - verjetno si bož želela vzeti več svobode ali pa se boš osvobodila nekih starih prepričanj
Luna je vladar 7 - tukaj se energije pokažejo v utrjevanju /ali pa ne/ partnerskega življenja, predvsem pa boš drugače začela dojemati pomembne druge - pomembne odnose, kamor se štejejo tudi poslovna partnerstva, starši in posebni prijatelji.
Ker je pri tebi Saturn vladar AC in s tem celotne karte - predvsem pa seveda tudi 1 hiše - in ker gre za konjunkcijo /torej dobededno/ - govoriva o tem, da imaš na te dogodke sama bistveni vpliv. Oz. pogled na stvari, ki se dogajajo imaš v svojih rokah, če se smem tako izraziti.

Vendar pa potem Saturn po 12 v teku leta 2017 nima nobenih aspektov in bo njegov prehod pač običajni prehod Saturna čez 12. V miru se boš poglabljala vase. V bistvu zaključi neko obdobje in pospravi staro prtljago. Čas je primeren za ukvarjanje se z svojimi vizijami in sanjami, ki jih boš potem spravila v otipljivo obliko.

Ne smemo pozabiti na tranzit Jupitra! Eto vse štima

Tukaj je razlika v tem, da v smislu izobraževanja tudi drugih, napišem - da ne smemo tako pavšalno pogledati samo eno sliko, ampak tudi to, na kaj se navezuje ta prehod!

Prehod preko AC je v stilu sekstila na Venero in Plutona - kotna na vrhu karte, kar je seveda vezano na tvojo kariero. Se pravi nov pristop do tega vprašanja, s tem povezano seveda tudi tvoj nov način nastopanja, predstavljanja. Če rečem po domače, tole je aspekt napredovanja, ko lahko popolnoma izraziš svoje talente za vodenje. Venera je vladarica tvoje 9 - torej gre za tisto o čemer si sanjala da bi bilo, Pluton pa vladar tvojega Sonca in seveda tudi Saturna - torej, kakšni bi še bili dvomi.
Kar si želiš, to dobiš - moč je v tebi!
Seveda je ta aspekt šele januarja in februarja 2018 - mrk v vodnarju in tvoji 2 hiši pa obeta tudi povišanje plače oz. prihodkov.

Kaj bi si še želela lepšega

Hvala, Tea!
ZELO sem vesela, da bo šel hitro čez  :Lu in  :U. Skoraaaaj se ju je dotaknil že v začetku leta, kar sem najbrž že začutila in približno vem, kakšne občutke to lahko prinese.
Svoboda, svoboda ... Tako zelo želena vrednota pri meni. Biti neodvisna, preskrbljena brez tega, da je v zameno treba sprejet določene žrtve, ki kvarijo ves vtis. Naprej grem tako, kot sem si zastavila, potem bom pa videla, kdo mi bo sledil (ali pa ne).
V 2017, ko se bo odvijal prehod preko 12. se bo torej dokončno oblikovalo, kam želim in kako bom tja prišla - to, o čemer sem pisala včeraj, ko sem delala obračun prehoda preko 11.
V službi se je že začelo odvijat v pravo smer. Ne bo se še zgodilo čez noč, vem, da bo šlo počasi, postopoma in da ne bo z rožicami postlano. Kot za vsako stvar v življenju, se bom morala še zelo trudit, da bom prišla do končnega rezultata, ampak sem popolnoma pripravljena na to. Težave jemljem kot obvezen del poti in vem, da me tudi te peljejo na cilj.
Ja, res je sreča, da vse tole spremlja  :J, ki bo zdaj poskrbel tudi za prijetne občutke, ki bodo lajšali  :Sa tranzit in trajajo vse do konca poletja 2017, kot se gledala ...
Glede na vse skupaj, bi rekla, da imam pravo predstavo o sebi za prihodnost - čeprav je o tem pretirano razmišljati brezpredmetno - puščam pa prostor za morebitna odstopanja. Kdo ve, kaj bo prinesel čas in kaj me piči.  ;D

Vse je Ok ... si čist v pravi smeri :)
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #125 on: November 10, 2016, 11:07:43 AM »
Ko je šel meni nazadnje čez 12-to je bilo to cirka 15 let nazaj. Bila sem tam od 19-21 let. So bile kar travme, predvsem zato ker je moja dvanajsta polna, ljudje so me zapuščali, me izdali....težko je bilo. Sploh ko si tako mlad in še ne veš kaj se dogaja. Danes gledam na to kot blagoslov, saturn je samo odnesel vse fake zadeve.
Ko pa pride v prvo hišo....preporod ja...drug si, čisto drug in predvsem močan.

To lahko jaz potrdim, da se mi je ob prehodu Saturna skozi 12to marsikaj, kar je bilo narejenega, razkrilo. Predvsem drugače gledam na nekatere zadeve, tudi okoli mene. Jaz bom tako rekla, razkrije se tisto, kar je bilo do takrat skrito.

Saša
Tvoja zgodba Saturna čez 12 je seveda povsem drugačna od Majine.
Pri tebi je kvadriral Luno, Venero in Marsa
Če pogledava vladavine točno vidiva, da so padali okostnjaki iz omare in da si imela ogromno dela na družinski tematiki in seveda tudi na odnosih. Kvadrati ne morejo brez stresa in zato je bilo zate to obdobje precej bolj dinamično, v znamenju sprememb, ki so ti dodobra sprožili prehod v tvoj nov družbenosocialni status. Sreča je, da je dispozitor Merkur, na katerega je pa Saturn istočasno vplival s sekstilom - Merkur pa je obenem tudi vladar 7 /konjunkcija Sonce/ in tukaj si imela na nek način dobro podporo svojega partnerja
najbrž si naredila neka vlaganja za katera ti bo žal ....? to še ne vemo - ampak se bo verjetno še izkazalo, verjetno pa bo ista tematika, ki je bila sprožena sedaj ponavljajoča vsakih 7 let.

Ravno v teh dneh ti najbrž ni najlažje, saj je Saturn konjunkcija AC Uran in opozicija Kiron  -  vendar pa je zraven tudi tranzit Jupitra v dobri podpori, zato te drži gor optimizem
Bodi previdna marca in aprila

Ja, res je, močno podporo partnerja sem imela in brez njega ne bi zvozila tega, še posebej, če vzamem v obzir to, da so padali okostnjaki iz omar tako pri moji primarni družini kot tudi pri moji "priženjeni" družini. Mislim, da se je dodobra šele sedaj v tem tednu vse pokazalo. Lekcija - zanašam se lahko edino na partnerja, ker družina, za katero sem mislila, da je "popolna", je daleč od tega. Resnica je res konkretno drugačna. Pomembna ni moja družina (primarna ali priženjena), temveč moja lastna, se pravi partner in jaz ter najini (bodoči) otroci.
Vlaganja, za katera mi je žal ... Ja, ravno v teh dneh mi je bilo žal za nekaj, kar sem vlagala, verjetno bo pa kasneje to še bolj razvidno. Tako bom rekla, veliko bolj pazim, kaj kupim, kako kupim, kako vlagam. Se pa resno nazaj držim, da ne vložim v nov avto.  ;D

Kakorkoli sem mislila, da bo opozicija Kirona v sedmi prinesla tenzije na partnerskem področju, se je izkazalo, da odpira rano na drugih odnosih. Z možem se krasno drživa, močnejša kot prej, druga področja pa ... Mah, ni prijetno no, res ne.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #126 on: November 15, 2016, 01:55:35 PM »
Saturn je pristopical na mojo  Venero
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #127 on: November 15, 2016, 07:02:07 PM »
Mene bo pa drugo leto zajebavala. Prvi prihod saturna na venero-opozicija je februarja, drugi maja, junija in tretji novembra. Poleg je seveda se AC. Komaj cakam  :-\
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #128 on: November 15, 2016, 11:19:13 PM »
Vse mine. Tudi moj Saturnov povratek in z njim kvadrat na N  :So. Se stanje kristalizira.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #129 on: November 16, 2016, 05:45:32 AM »
Sem vesela, da bo hitro čez.  :)
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #130 on: November 16, 2016, 09:12:24 AM »
Tea, včeraj sem pozabila napisat. Ko sem jaz imela Saturna na Veneri, sem se razšla s fantom takratnim, na res grd način. Ampak je moralo it narazen. Me spomni na tvojo ločitev ...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #131 on: November 16, 2016, 09:18:50 AM »
Tea, včeraj sem pozabila napisat. Ko sem jaz imela Saturna na Veneri, sem se razšla s fantom takratnim, na res grd način. Ampak je moralo it narazen. Me spomni na tvojo ločitev ...

jaz sem se ze prej ko je bil na soncu, sem pa v bistvu zacela uzivat samsko zivljenje ko je bil na veneri. Prov uno ko si reces, kako lepo mi je biti sam :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #132 on: November 16, 2016, 09:25:19 AM »

jaz sem se ze prej ko je bil na soncu, sem pa v bistvu zacela uzivat samsko zivljenje ko je bil na veneri. Prov uno ko si reces, kako lepo mi je biti sam :)

Mislim, da sem jaz takrat šla iz veze v vezo ... Morala bi točen datum pogledat.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #133 on: November 16, 2016, 09:28:40 AM »

Mislim, da sem jaz takrat šla iz veze v vezo ... Morala bi točen datum pogledat.

Ljubimce se tudi jaz imela takrat, ampak sem samo sebe štela kot samsko. Nisem "pripadala" nikomur.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #134 on: November 16, 2016, 09:43:46 AM »
Eh, drage moje deklice, ljubimci pri meni odpadejo  :P

Ker je pri meni tole tud v 10 gre za spremembo statusa: ločena, z novim priimkom - tako da zdaj se tole samo še umirja in dokončuje
No, venera je tudi vladarica moje Lune in 3 bajte - selitev je že bila, zdaj samo še dokumenti in prijava na novem naslovu.

Pa tudi, ker je Venera vladarica 8 je jasno, da sem odšla s kovčkom .....
Jasno pa je tudi, da se tisti one ne bo več kitil z mojo popularnostjo in kariernim statusom oz. ugledom, ki ga imam v družbi, pa tudi mojega denarja iz tega naslova ne bo več videl. Tako da je v končni fazi popušil on, tud če se mu zdaj zdi, da mi je vzel vse.
Juhu, jaz imam pa zdaj svoje življenje nazaj. to kar sem, moje vrednote so spet moje, noben jih ne tika

Prejšnji prehod v marcu in aprilu mi je v bistvu prinesel odločitev za operacijo, se pravi možnost živeti in takrat posledično potem tudi dokončno odločitev, da grem stran. V juliju, ko je šel Saturn nazaj na MC je bilo to že kristalno jasno
www.Astro-Star.net