Author Topic: Saturn 5. del  (Read 100861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Saturn 5. del
« Reply #135 on: November 16, 2016, 09:45:52 AM »
Ti boš ljubimkala sama s seboj, ker to potrebuješ sedaj  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #136 on: November 16, 2016, 10:18:31 AM »
Ja, Tea, ti privoščimo vsi.  :-*
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #137 on: November 16, 2016, 10:53:36 AM »
Ljubimce se tudi jaz imela takrat, ampak sem samo sebe štela kot samsko. Nisem "pripadala" nikomur.

Ja, to so bili časi ...  ;D
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #138 on: November 16, 2016, 10:56:08 AM »
Ljubimce se tudi jaz imela takrat, ampak sem samo sebe štela kot samsko. Nisem "pripadala" nikomur.

Hahaha :) Itak
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #139 on: November 16, 2016, 10:56:42 AM »
Ja, Tea, ti privoščimo vsi.  :-*

hvalaaaa :)
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #140 on: November 16, 2016, 11:05:35 AM »
Meni se zdaj eden vrača ...  ::)
V bistvu se je ponovno pojavil, ko sem imela T :Sa  :op N :ki.
Ko pa se je dogajalo, sem pa imela  :Sa :kv :ki in je bila to tako zelo boleča izkušnja ...

Sem pa zdaj po vseh letih, ko sem se že sprijaznila, da ne bom nikoli vedela, prišla do odgovorov, kaj je bilo res in zakaj nama ni bilo "namenjeno".
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #141 on: November 16, 2016, 11:28:38 AM »

A ne hahaha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #142 on: November 16, 2016, 11:28:59 AM »
Evo, sedaj sem šla datumsko gledat. Saturn mi je 3x pohodil Venero. Pri prvem in drugem prehodu se mi je začela takratna veza krhati ... Bila je nasilna, sem jih dobila že parkrat. Če se ne motim, je takrat, ko sem imela R Saturna na N Veneri, se v drugo zgodilo, da je moj fant dvignil roko nad mano. Potem je proti poletju enkrat prišel v moje življenje nov fant. Starega fanta sem pustila, ravno ko je direktni Saturn šel čez mojo N Venero, ter odšla k novemu fantu. Veza je bila od začetka res krasna (Saturn je oponiral še mojo N Luno), ker je Saturn bil v moji 9. hiši, so se mi takrat odprla obzorja nova, šla sem v Avstralijo, prišela sem malo bolj spoznavati zakon privlačnosti in ostale duhovne stvari. No, po dobrem letu je šla pa veza narazen. Vmes sva bila pol leta ločena, ker je ta fant ostal v Avstraliji, jaz sem se pa vrnila v Slovenijo. Tako da bi lahko rekli, da sem bila skorajda samska. Po prihodu fanta nazaj v Slovenijo, pa ni dolgo trajalo, da je veza razpadla.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #143 on: November 16, 2016, 11:59:32 AM »
Pri meni je bilo to ( :Sa  :kon :Ve) okoli rojstnega dneva v letu 2012 in zelo napenjam možgančke, za kaj bi šlo ... Ker običajno ima ata  :Sa zame opaznejše lekcije, ampak tu nisem prepričana, za kaj točno bi šlo.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #144 on: November 16, 2016, 03:01:07 PM »
Evo, sedaj sem šla datumsko gledat. Saturn mi je 3x pohodil Venero. Pri prvem in drugem prehodu se mi je začela takratna veza krhati ... Bila je nasilna, sem jih dobila že parkrat. Če se ne motim, je takrat, ko sem imela R Saturna na N Veneri, se v drugo zgodilo, da je moj fant dvignil roko nad mano. Potem je proti poletju enkrat prišel v moje življenje nov fant. Starega fanta sem pustila, ravno ko je direktni Saturn šel čez mojo N Venero, ter odšla k novemu fantu. Veza je bila od začetka res krasna (Saturn je oponiral še mojo N Luno), ker je Saturn bil v moji 9. hiši, so se mi takrat odprla obzorja nova, šla sem v Avstralijo, prišela sem malo bolj spoznavati zakon privlačnosti in ostale duhovne stvari. No, po dobrem letu je šla pa veza narazen. Vmes sva bila pol leta ločena, ker je ta fant ostal v Avstraliji, jaz sem se pa vrnila v Slovenijo. Tako da bi lahko rekli, da sem bila skorajda samska. Po prihodu fanta nazaj v Slovenijo, pa ni dolgo trajalo, da je veza razpadla.

A u Australiji si bila ... no ja Luna v Ribah /velik otok hehe/
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #145 on: November 16, 2016, 03:03:04 PM »
Ja, 3 tedne sem dol preživela. Bilo je super. To je čiiiisto drug način življenja kot pri nas, zanimivo za doživet.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #146 on: November 16, 2016, 05:16:43 PM »
No, ko je meni t  :Sa prišel v 12. hišo se je začela moja "kalvarija" ločitve, zapustili so me vsi, starši, prijatelji, bivši mož še danes noče imeti stika z mano, otroka sta bila jezna name in sta me zavračala, v službi so se me izogibali oz. me opravljali, skratka občutila sem tisto bolečino, ko nimaš nikogar oz. se te vsi izogibajo kot da si najhujši kriminalec, bila sem "zažgana na grmadi"...to je trajalo kar cel prehod čez 12. hišo, popoln umik vase, izolacija, umik v knjige, v psihologijo, takrat sem si želela umakniti od vseh, iti v samostan in tam samo biti, meditirati in iti vase...iskala sem stik s sabo, upanje sem našla v duhovnosti in veri...brez tega ne vem kako bi zmogla...
Saturn je pri meni v vrhu joda v 8. hiši, kvadrira venero in dela opozicijo na n luno..je vladar 5. hiše...doživljala strašno bolečino zaradi distance s strani svojih otrok...
je tudi vpet v drugi moj jod, ki ima vrh v neptunu v 3. hiši (bližnja okolica) v škorpijonu...
izgubila sem vse (saturn 8.hiša opozicija luna 2.hiša), bila sem revna kot cerkvena miš, in tudi nov odnos ni bil ravno tisto kar sem pravzaprav pričakovala...
nato je t saturn prišel na asc in v 1. hišo, spoznala nove ljudi, ki jih imam še danes srčno rada in oni mene, to so popolnoma novi odnosi, drugačni kot prej, bolj pristni, bolj pravi, s pravimi temelji...s starši in otroci nazaj vzpostavila odnos, predvsem z otrokoma pristnejši, boljši, iskrenejši..in tudi s starši...
v tem obdobju sem pričela študirati psihološko astrologijo, ki mi še danes daje smisel, je moja nova kreacija, moja nova ljubezen, moj novi otrok oz moje novo zadovoljstvo (saturn vladar 5. hiše)...pri tem prehodu čez 1. hišo sem se počutila staro 100 let, tudi fizično sem se postarala, hodila oblečena v črne barve, pobarvala lase na črno, nisem se znala več smejati....preživljala še vedno težo, odgovornost, vse je bilo na meni, mož je kot oče popolnoma odpovedal, in ko je t saturna prišel na n plutona v 1. hiši, sem se sesedla v kot spalnice, jokala kot dež in upala, da se moje življenje konča, da enostavno ne zmorem več vsega tega...to je bilo moje dno, potem se se dvignila, prevzela popolno odgovornost zase in za otroka, vklopila razum, delovala racionalno in ko je t saturna prišel v 2. hišo sem odplačala moža, odkupila stanovanje, ki je zdaj moja lastnina in pričela na novo postavljati svojo vrednost, ki se je v tranzitu čez 12. hišo in 1. hišo sesula, popolnoma, mogla sem se roditi popolnoma nova...
te transformacije poznam tudi iz otroštva, saj s plutonom v 1. hiši ni ravno enostavno, pač je to del moje osebne dinamike...
no in sedaj ga imam v 4. hiši, hm kaj naj rečem, trenutno se tam, kjer živim, ne počutim doma...obujajo se spet stare rane iz otroštva, ko se ravno tako nisem počutila del svoje primarne družine, kot da ne pripadam, kot da nisem del njih...evo, sedaj ista zgodba....bomo videli kaj mi prinese, ko zaključi svojo pot čez 4. hišo...
pri prejšnjem prehodu sem se od svoje primarne družine odselila...in začela novo življenje...
« Last Edit: November 16, 2016, 05:18:14 PM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #147 on: November 16, 2016, 05:44:01 PM »
Malo bolj kot Saturn je bil na delu Pluton in še kaj ... še najmanj Saturn draga. On je samo v enem času naredil kvadrat na Neptuna /vladarja 7/.
Pluton v 4 !!! pa kvadrat Uran /vladar 6 - sodelavci/ Pluton /vladar 3 - okolje/ opozicija Merkur /vladar tvoje karte v 10
Sem morala to pripomnit zaradi študijskih namenov, če gre kdo gledat 10 let nazaj ......
tranzit Neptuna v 6!  petšestin Mars - vladar 8 - izgubila sem vse, Sonce vladar 12 osama!
No tako nekako na hitro

Da se ljudje ne ustrašijo preveč Saturna v 12. Tebi je potem delal sektile na vladarja, na luno in si se lahko pobrala!

Je bil pa precej neprizanesliv s tabo ko je šel čez Urana in Plutona v 1 po moje

Hvala ker si podelila z nami   :-*
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #148 on: November 16, 2016, 06:23:01 PM »
Hvala Tea za tvoj prispevek :-*

Najmocnejsa dinamika prehoda saturna cez 12 hiso je bila povezana ravno z 8 (notri je saturn) in 5 hiso (vladar je saturn)...in seveda vsemi aspekti, ki jih saturn natalno dela, vkljucno z dvema jodoma, kjer je vpet tudi uran (vl 6. hise) in merkur (vl 10. hise in se natalno v 10. hisi)in neptun v 3. hisi in je vladar 7. hise.
Bo drzalo, da so tudi drugi pokazatelji, kar je pri astrologiji tako fascinantno, da ko studiras karto, vedno vidis kako ti na isto tematiko kazejo vsaj trije razlicni pokazatelji.
Je bil na delu tudi t uran na dsc in cez 7.hiso ( vl 6.hise, natalno v 1. hisi) in je delal opozicijo na n plutona in n urana ter kvadrat na n merkurja in seveda pluton je bil v opoziciji na n merkurja in je delal kvadrat na n plutona...
Ja veliko neugodnih pokazateljev je bilo takrat...
Ne rabijo se punce ustrasit, ker imajo drugacno karto ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #149 on: November 16, 2016, 06:24:54 PM »
Vem da imaš natalno te aspekte, vendar če jih planet v tranzitu ne dotika potem ne delujejo skozi njegov tranzit
www.Astro-Star.net