Author Topic: Saturn 5. del  (Read 100859 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Saturn 5. del
« Reply #150 on: November 16, 2016, 06:39:19 PM »
Zdajle malo gledam Sanjalka - a je Saturn bil v 12 ko si imela 9/10 let?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #151 on: November 16, 2016, 07:52:55 PM »

September 1976, 8 let, prva zelo boleca osama, pediatricna bolnica postala moj dom, prezivela tam 2 meseca, moji starsi odsli z mojim bratom za 14 dni na dopust, bila sem sama brez obiskov v bolnici...
Ja, jbg, meni saturn cez 12 hiso prinesel obakrat osamo in odrezanost od ljudi...od meni pomembnih ljudi...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #152 on: November 16, 2016, 08:05:28 PM »
Hm, zanimiva mi je tale ugotovitev, da se je obakrat pomemben dogodek zgodil, ko je t saturna prisel na 29 stopinjo raka in potem zatisje do vstopa v 12. hiso... In z vstopom v 12. hiso se je zacela dogajati osama in tista notranja bolecina, ki je povezana s to osamo....
Posledicno je verjetno ostal notranji obcutek izgube varnosti, obcutek, da sem sama sebi prepuscena in ta obcutek je se danes prisoten... Od tod tudi ta strah pred zapuscenostjo, ki je itak ze zapisan v samem natalu...
Pac moja karma ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #153 on: November 16, 2016, 09:59:23 PM »

September 1976, 8 let, prva zelo boleca osama, pediatricna bolnica postala moj dom, prezivela tam 2 meseca, moji starsi odsli z mojim bratom za 14 dni na dopust, bila sem sama brez obiskov v bolnici...
Ja, jbg, meni saturn cez 12 hiso prinesel obakrat osamo in odrezanost od ljudi...od meni pomembnih ljudi...

to mi res nikoli ne bo jasno, da pustiš otroka v bolnici in greš na morje :/
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #154 on: November 17, 2016, 06:02:26 AM »
Hm, zanimiva mi je tale ugotovitev, da se je obakrat pomemben dogodek zgodil, ko je t saturna prisel na 29 stopinjo raka in potem zatisje do vstopa v 12. hiso... In z vstopom v 12. hiso se je zacela dogajati osama in tista notranja bolecina, ki je povezana s to osamo....
Posledicno je verjetno ostal notranji obcutek izgube varnosti, obcutek, da sem sama sebi prepuscena in ta obcutek je se danes prisoten... Od tod tudi ta strah pred zapuscenostjo, ki je itak ze zapisan v samem natalu...
Pac moja karma ;)

Ja res kriza no
Če bom imela čas bom malo bolj natančno pogledala. Si izredno zanimiv primer ;)
Me pa še nekaj zanima - kako pa je potem v njegovih kvadratih /7let/
Tole bova najbrž enkrat mogle kar dol se vsest ;)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #155 on: November 17, 2016, 06:02:54 AM »

to mi res nikoli ne bo jasno, da pustiš otroka v bolnici in greš na morje :/

to tudi meni ni jasno
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #156 on: November 17, 2016, 09:53:21 AM »
Na nek način razumem starša, mama vem, da je trpela, ko so me pustili v bolnici, vendar ni imela dovolj moči, da bi se uprla očetu.
Očeta pa tudi razumem, je 10. otrok v družini, rojen leta 1939 in tako kot majhen otrok preživel vojno, doma niso imeli za jesti, borili so se za golo preživetje, tako je bilo na prvem mestu borba za to, da nisi bil lačen, da si imel kaj za obleči in streho nad glavo.
Ko sem načela to temo, kako sta me lahko pustila v bolnici, je moj oče rekel, da saj mi ni nič manjkalo, imela sem streho nad glavo in hrano, da saj so lepo poskrbeli zame. Ja, to je njegov pogled in mu pravzaprav danes nič ne zamerim, ga razumem, da je on svet doživljal na ta način, še danes ga doživlja na ta način...Kot mali otrok je bil verjetno oropan vseh občutkov in čustev, očeta so mu med vojno odpeljali pred očmi in ubili dva brata, stara 16 in 17 let...to je druga zgodba, to danes težko začutimo...danes vem, da mi je dal maksimalno kot je zmogel in znal...ni bil slab oče, me je znal tudi pocrkljati, a žal ni čutil, da otrok, sploh taka nežna rakova energija kot je v meni, potrebuje prisotnost staršev in varnost...
pravzaprav sem bolj zamerila svoji mami, ker kot mama tega res nisem mogla razumeti, vendar tudi to sem mogla doživeti, da sem se sama znašla v situaciji, ko sem bila razpeta med sedanjim partnerjem in otroci in sem otroka kdaj dala tudi na stranski tir, sem očitno rabila to izkušnjo, da sem takrat razumela mamo, da sem razumela kaj to pomeni biti šibek in ne imeti dovolj moči se postaviti za tisto kar je prav, za tisto kar je res vredno...
žal, nismo popolni, in to se nekako učim sprejemati in ne obsojati...
imam starša srčno rada :-* se pa učim imeti rada tudi samo sebe in tudi to malo ranjeno punčko moram vsake toliko časa še potolažiti...
vsak ima svojo življenjsko pot, moja je pač takšna, tudi moj saturn, s. vozel in kiron v ovnu, v 7/8 hiši in saturn opozicija luna 8/2 hiša povedo veliko glede moje karme...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #157 on: November 17, 2016, 10:47:38 AM »
Pac moja karma ;)

Ja res kriza no

jah, ko je bil v tehtnici, je bil itak na luni in v opoziciji na saturna in takrat je bil tudi pluton zraven saturna...soočenje z bratovo boleznijo, soočenje s smrtjo, strah pred smrtjo...z nikomer pač nisem mogla o tem govoriti...skratka strahovi, močni strahovi povezani z zavedanjem minljivosti...mami je zaradi te bratove bolezni zelo trpela, to je bila pri nas tabu tema...o tem se ni smelo govoriti...
potem, ko je bil v kozorogu, v 5. hiši,ob prvem prehodu, takrat sem iskala dom za našo mlado družino, pomagali so mi starši, je bilo sicer stresno, ampak ne tako zelo kot pri opoziciji...preselili smo se začasno nazaj domov k mojim staršem, v času od prvega prehoda do drugega sem morala zelo aktivno delati na tem, da sem prišla do kredita, prepričevati direktorja, se z njim sestati mislim, da vsaj 5x, vedno me je zavrnil, no na koncu sem dosegla svoje, dosegla to kar sem hotela...tukaj sem prvič delovala tako kot moj saturn v ovnu zahteva - odločno, pogumno, vztrajno(saturn), nisem odnehala...nato sem se morala boriti še z očetom, ki mi je sicer delal uslugo, vendar sem zopet delovala tako kot zahteva moj saturn v ovnu, ter bila odločna pri izbiri stanovanja, kar 3 stanovanja sem zavrnila, ker se mi niso zdela primerna za našo družino, predvsem za otroka in potem ob drugem prehodu, sem se končno preselila v svoje prvo stanovanje, sicer ni bilo lastniško, je bilo občinsko, ampak bila sem zelooo vesela, srečna, presrečna, to bi rekla, da je bila saturnova nagrada ;D moj oče mi je pri tem zeloooo pomagal, skupaj sva uredila vse potrebno, da sem prišla do tega stanovanja....
kot sem že poudarila, sem takrat prvič delovala ovnovsko, sem se borila kot oven, razlog pa je bil sin, če ne bi imela sina, ne vem če bi se tako odločno borila ;D
hm, zanimiva pa je konjunkcija, ko je t saturn prišel na n saturna, takrat je bilo moje najboljše obodobje do zdaj v življenju, imela sem že svoje prvo lastniško stanovanje, imela dva čudovita otroka, krasnega moža, imela ljubimca (ja tudi to :)), skratka občutek,da je cel svet moj, bila sem res ovnovska, v smislu, da živiš sebe, tako kot tebi paše, da si vzameš vse kar ti pride na pot...občutek, da je cel svet lahko tvoj...to je bilo res aktivno, noro dobro obdobje...skratka ovnovski egoizem, ki vidi le sebe in ne drugih..uf, je fajn biti kdaj tako ovnovski, biti prvi, na prvem mestu sam sebi...
v tem obdobju sem se pričela tudi bolj osebno družiti in spoznavati svojega sedanjega partnerja...
no in ko je saturn prišel v raka, v prvi prehod  (kvadrat) na moj n saturn, je mojemu sedanjemu partnerju umrla žena, jaz sem zbolela, bilo je spet težko obdobje, no in ko je prišel na 29. stopinj raka, sem se prvič zapletla z mojim sedanjim partnerjem...
ko je prišel v tehtnico v kvadrat na mojo n venero sem se s hčerko preselila v dom mojega sedanjega partnerja...
zgodbo naprej pa poznate ;D

skratka kar precej je bil saturn povezan z mojimi selitvami....
v obdobju otroštva mi je saturn prinesel težke lekcije, res težke, v saturnovem povratku užitke na področju 8. hiše in potem bolezen, nova zveza, nova selitev...in sedaj spet učenje tega saturna v ovnu, da se postavim zase, da sem odločna...nisem si naključno izbrala parnterja s 6 planeti v ovnu in venero v konj s saturnom in marsom v 7 hiši....ta me res uči se boriti in postavljati zase, sicer je težko, ampak kako že, kar te ne ubije, te ojača ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #158 on: November 17, 2016, 10:57:28 AM »
Pac moja karma ;)

Ja res kriza no

Bom vesela, če boš uspela malo pogledati :-*
Lahko se pa seveda tudi dol usedeva ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #159 on: November 17, 2016, 11:12:58 AM »
Saj bosta kramljali v petek.   :P
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #160 on: November 17, 2016, 11:17:20 AM »
Saj bosta kramljali v petek.   :P

opajade - v petek žuramo, Saturn naj doma ostane :P
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #161 on: November 17, 2016, 11:18:32 AM »
Sanjalka, a ti prideš na srečanje?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #162 on: November 17, 2016, 12:09:09 PM »

Nisem se pofočkala, ampak sem si v glavi rezervirala ta čas za naše srečanje ;)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #163 on: November 17, 2016, 01:47:42 PM »

Jaaaaa, midve se še ne poznava!
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #164 on: November 17, 2016, 01:49:37 PM »

Jaaaaa, midve se še ne poznava!

Krasna ženska je sanjalka. Pa lepa tut.  8)
9ZK 674