Hm, zanimiva mi je tale ugotovitev, da se je obakrat pomemben dogodek zgodil, ko je t saturna prisel na 29 stopinjo raka in potem zatisje do vstopa v 12. hiso... In z vstopom v 12. hiso se je zacela dogajati osama in tista notranja bolecina, ki je povezana s to osamo....
Posledicno je verjetno ostal notranji obcutek izgube varnosti, obcutek, da sem sama sebi prepuscena in ta obcutek je se danes prisoten... Od tod tudi ta strah pred zapuscenostjo, ki je itak ze zapisan v samem natalu...
Pac moja karma 
Ja res kriza no
Če bom imela čas bom malo bolj natančno pogledala. Si izredno zanimiv primer 
Me pa še nekaj zanima - kako pa je potem v njegovih kvadratih /7let/
Tole bova najbrž enkrat mogle kar dol se vsest 
jah, ko je bil v tehtnici, je bil itak na luni in v opoziciji na saturna in takrat je bil tudi pluton zraven saturna...soočenje z bratovo boleznijo, soočenje s smrtjo, strah pred smrtjo...z nikomer pač nisem mogla o tem govoriti...skratka strahovi, močni strahovi povezani z zavedanjem minljivosti...mami je zaradi te bratove bolezni zelo trpela, to je bila pri nas tabu tema...o tem se ni smelo govoriti...
potem, ko je bil v kozorogu, v 5. hiši,ob prvem prehodu, takrat sem iskala dom za našo mlado družino, pomagali so mi starši, je bilo sicer stresno, ampak ne tako zelo kot pri opoziciji...preselili smo se začasno nazaj domov k mojim staršem, v času od prvega prehoda do drugega sem morala zelo aktivno delati na tem, da sem prišla do kredita, prepričevati direktorja, se z njim sestati mislim, da vsaj 5x, vedno me je zavrnil, no na koncu sem dosegla svoje, dosegla to kar sem hotela...tukaj sem prvič delovala tako kot moj saturn v ovnu zahteva - odločno, pogumno, vztrajno(saturn), nisem odnehala...nato sem se morala boriti še z očetom, ki mi je sicer delal uslugo, vendar sem zopet delovala tako kot zahteva moj saturn v ovnu, ter bila odločna pri izbiri stanovanja, kar 3 stanovanja sem zavrnila, ker se mi niso zdela primerna za našo družino, predvsem za otroka in potem ob drugem prehodu, sem se končno preselila v svoje prvo stanovanje, sicer ni bilo lastniško, je bilo občinsko, ampak bila sem zelooo vesela, srečna, presrečna, to bi rekla, da je bila saturnova nagrada

moj oče mi je pri tem zeloooo pomagal, skupaj sva uredila vse potrebno, da sem prišla do tega stanovanja....
kot sem že poudarila, sem takrat prvič delovala ovnovsko, sem se borila kot oven, razlog pa je bil sin, če ne bi imela sina, ne vem če bi se tako odločno borila

hm, zanimiva pa je konjunkcija, ko je t saturn prišel na n saturna, takrat je bilo moje najboljše obodobje do zdaj v življenju, imela sem že svoje prvo lastniško stanovanje, imela dva čudovita otroka, krasnega moža, imela ljubimca (ja tudi to

), skratka občutek,da je cel svet moj, bila sem res ovnovska, v smislu, da živiš sebe, tako kot tebi paše, da si vzameš vse kar ti pride na pot...občutek, da je cel svet lahko tvoj...to je bilo res aktivno, noro dobro obdobje...skratka ovnovski egoizem, ki vidi le sebe in ne drugih..uf, je fajn biti kdaj tako ovnovski, biti prvi, na prvem mestu sam sebi...
v tem obdobju sem se pričela tudi bolj osebno družiti in spoznavati svojega sedanjega partnerja...
no in ko je saturn prišel v raka, v prvi prehod (kvadrat) na moj n saturn, je mojemu sedanjemu partnerju umrla žena, jaz sem zbolela, bilo je spet težko obdobje, no in ko je prišel na 29. stopinj raka, sem se prvič zapletla z mojim sedanjim partnerjem...
ko je prišel v tehtnico v kvadrat na mojo n venero sem se s hčerko preselila v dom mojega sedanjega partnerja...
zgodbo naprej pa poznate

skratka kar precej je bil saturn povezan z mojimi selitvami....
v obdobju otroštva mi je saturn prinesel težke lekcije, res težke, v saturnovem povratku užitke na področju 8. hiše in potem bolezen, nova zveza, nova selitev...in sedaj spet učenje tega saturna v ovnu, da se postavim zase, da sem odločna...nisem si naključno izbrala parnterja s 6 planeti v ovnu in venero v konj s saturnom in marsom v 7 hiši....ta me res uči se boriti in postavljati zase, sicer je težko, ampak kako že, kar te ne ubije, te ojača