O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte VII del.
Jane:
Kopiram iz prejšnje teme, kar je še "neodgovorjenega"
--- Quote from: Gloria82 on December 22, 2014, 08:53:40 PM ---
--- Quote from: modraVila on December 21, 2014, 03:17:28 PM ---Hvala Gloria fino si mi razlozila in fajn me ucis da zdaj malo vec razumem :-) :-* :-*
--- End quote ---
Naj se ti napisem, da vdova nakazuje tut na ovire...ki so (najverjetneje) posledica dejanj iz preteklosti.
Res mi je ta karta huda za tolmacenje...pri sami karti nikoli nisem prepricana ce bo konc dober ali slab...
Al bo zenska zapustila pokopalisce ali ne...
Tam na enem spomeniku je gor nek kip, to bi jaz tolmacila, da je oseba v preteklosti tezave (ali karkoli) resevala s pomocjo druge (drugih) oseb, v prihodnosti, pa se jih loti sama..
Desna roka se vidi (dajanje), leva roka ne Vidi (sprejemanje) . Hmmmm cisto tak, daje- ne da bi zato karkoli pricakovala... "Ali" ne dobi vrnjeno v enaki meri kot daje.
In se bi se dalo pisati...se dobro da me cas priganja, ker bi drugace bile najbrz ze dve strani popisani :laugh:
A gremo se eno pogledat?
...tralala...
Ajde, pa poglej Vila, kako mi kaze kaj financno stanje v obdobju treh mesecev ;D
--- End quote ---
Opal:
Karta VDOVA
Njen pomen je težko določljiv. Odvisno od tega, v kakšni kombinaciji kart se znajde. Izkušnje pa kot kaže govorijo, da je njen pomen večkrat negativen, kakor pozitiven.
Dodajam še:
Karta simbolizira število osem. Tudi to število je težko razumljivo. Kaže na zunanjo hladnost, kar pa je v nasprotju z dejanskimi občutki osebe.
modraVila:
Živjo Gloria res si prava mojstrica obvladaš :-)
Tkole karta poroka je za tvoje finance jaz to karto razumem da si se v preteklosti pravilno odlocila zato te caka stabilnost v financah , bos zelo zadovolna :-)
Hehe sem ujela bistvo karte?
modraVila:
--- Quote from: Opal on December 23, 2014, 10:04:08 AM ---Karta VDOVA
Njen pomen je težko določljiv. Odvisno od tega, v kakšni kombinaciji kart se znajde. Izkušnje pa kot kaže govorijo, da je njen pomen večkrat negativen, kakor pozitiven.
Dodajam še:
Karta simbolizira število osem. Tudi to število je težko razumljivo. Kaže na zunanjo hladnost, kar pa je v nasprotju z dejanskimi občutki osebe.
--- End quote ---
Živjo Opal mene pa zelo zanima kje si dobila številko 8?
A vdova lahko pomeni da se je vdova odlocila zapustiti preteklost obzalovanje in bo sla naprej ter skrila v sebi to rano ?
Hvala :-)
Tea:
Težko da bo šla naprej - v redkih primerih - pa še v teh je še ponavljanje stvari. Gre za kronično energijo ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version