O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte VII del.
Opal:
--- Quote from: modraVila on December 23, 2014, 10:15:41 AM ---A vdova lahko pomeni da se je vdova odlocila zapustiti preteklost obzalovanje in bo sla naprej ter skrila v sebi to rano ?
Hvala :-)
--- End quote ---
To kar sprašuješ sama karta težko kaže na to. Odvisno kaj je njena naslednja karta v vpogledu.
Če je naslednja karta v pozitivnem smislu pa lahko opisuje na zrelost osebe in dozorelost situacije, v kateri se je znašla. Torej bi v tem primeru lahko šla naprej. A lahko zopet zapade v težke energije. Kot začaran krog.
Glede te karte in njenega pomena še dodajam:
Karta namreč tudi opozarja pred osebami, ki bi utegnile prekrižati načrte, ki se jih je oseba, ki ji gledate v prihodnost, namenila uresničiti.
modraVila:
Waaaw waaw kje to vidite ? Jaz nebom nikolli tok obladala kot ga ve rasturavate
modraVila:
--- Quote from: Tea on December 23, 2014, 10:19:05 AM ---Težko da bo šla naprej - v redkih primerih - pa še v teh je še ponavljanje stvari. Gre za kronično energijo ;)
[/quote
Živjo Tea a to za karto vdove praviš? Se pravi da se ne zna sama pomagati se vrti v zacaranem krogu zaradi strahu ?
--- End quote ---
Gloria82:
ooooo smo ogulili vdovo - super, me veseli ;D
hvala tudi Tei in Opal :-*
Bom ob priložnosti napisala "kako je bilo v praksi" z vdovo, ker kot sem napisala - pričakovala to karto, in bilo točno tako!
:laugh:
--- Quote from: modraVila on December 23, 2014, 10:10:21 AM ---ivjo Gloria res si prava mojstrica obvlada :-)
Tkole karta poroka je za tvoje finance jaz to karto razumem da si se v preteklosti pravilno odlocila zato te caka stabilnost v financah , bos zelo zadovolna :-)
Hehe sem ujela bistvo karte?
--- End quote ---
Hvala Vila za vpogled in za Karto poroke :-*
Lepa karta, ni kaj...krasno, kljub temu, da tudi tu ni vse tako rožnato kot se nam na prvi pogled karta poroka, ampak - juhej...sem je zelo vesela.
Bomo malo kasneje "ogulili" tudo to karto, velja.
Gloria82:
Tea, hvala za pohvalo, ki sem jo vidla komaj zdaj. Sem je zelo zelo vesela :-*
Trudim se... ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version