O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte VII del.
Gloria82:
Všečna karta ;D
hannah:
--- Quote from: Žarek on January 24, 2016, 09:38:56 PM ---
--- Quote from: hannah on January 24, 2016, 08:50:21 PM ---Mene pa spet nekaj matra.
Kaj porečejo ciganke glede mojega druženja jutri zvečer?
--- End quote ---
Ti si malo preveč zadržana pri tem odnosu, tako da prvi nasvet je, da bodi bolj dostopna in bolj sproščena. Ne bodi občutljiva. Morda misliš, da ti stvari niso dosegljive, da so zgolj fantazija, ampak lahko so dosegljive. Delaj na tem, da bodo dosegljive. Vse je mogoče. Ne zamujaj nečesa, kar si želiš pa tega ne upaš jasno izraziti. Povej tisto kar čutiš, ne tisto, kar misliš, da bi bilo prav. Prepusti se in se vključi v pogovor, situacijo. Naj te ne skrbi. Situacija se bo razvijala v redu. ;) ;) :) :)
--- End quote ---
Hvala hvala! :) Drži tole. Hjoo, če se počutim ko osel, ko že drugič na led leze :laugh: :-\
Žarek:
--- Quote from: hannah on January 25, 2016, 09:56:22 AM ---
--- Quote from: Žarek on January 24, 2016, 09:38:56 PM ---
--- Quote from: hannah on January 24, 2016, 08:50:21 PM ---Mene pa spet nekaj matra.
Kaj porečejo ciganke glede mojega druženja jutri zvečer?
--- End quote ---
Ti si malo preveč zadržana pri tem odnosu, tako da prvi nasvet je, da bodi bolj dostopna in bolj sproščena. Ne bodi občutljiva. Morda misliš, da ti stvari niso dosegljive, da so zgolj fantazija, ampak lahko so dosegljive. Delaj na tem, da bodo dosegljive. Vse je mogoče. Ne zamujaj nečesa, kar si želiš pa tega ne upaš jasno izraziti. Povej tisto kar čutiš, ne tisto, kar misliš, da bi bilo prav. Prepusti se in se vključi v pogovor, situacijo. Naj te ne skrbi. Situacija se bo razvijala v redu. ;) ;) :) :)
--- End quote ---
Hvala hvala! :) Drži tole. Hjoo, če se počutim ko osel, ko že drugič na led leze :laugh: :-\
--- End quote ---
Samo pogumno, hannah. Najbolj butasta poteza bi bila, ce ne bi izrazila svojih zelja. Tako, da pogumno naprej. 8)
Žarek:
--- Quote from: Gloria82 on January 25, 2016, 07:52:59 AM ---Všečna karta ;D
--- End quote ---
Meni tudi! Boljsa od Pisma. :P 8)
Žarek:
SODNIK - odločitev, odgovornost, zmaga, učenost, spremembe, ... :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version