O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Ciganske karte VII del.

<< < (38/85) > >>

Žarek:

--- Quote from: Pika on January 29, 2016, 10:02:09 PM ---
--- Quote from: Žarek on January 29, 2016, 07:22:59 PM ---
--- Quote from: Pika on January 29, 2016, 11:01:19 AM ---Zasvojena.  :P
Nekaj me skrbi.
Je vse ok?
Hvala! :)

--- End quote ---

Vse je ok, vendar se bo pri tej situaciji potrebno odločiti, kaj in kako, šele takrat bo zares ok. Trenutno se nakaže, da ta situacija stoji oziroma se odvija počasi in ni nekih sprememb. V bližnji prihodnosti pa se lahko pojavijo skrbi, če bi odločitve bile napačne. Počutiš se izolirano in osamljeno. Razplet te situacije bo sicer v redu in se boš sprijaznila s tem, kar boš do takrat v tej situaciji spoznala. :) :)

--- End quote ---

Hvala, Žarek.
Evo feedback, res je vse ok.
Skrbelo me je, ali je neka oseba živa in zdrava. In je, hvala bogu.
Ostalo v odgovoru bom pa že nekako povezala z ostalimi zadevami. ;)

--- End quote ---

Super, Pika. Ja, v takih primerih si je odgovor potrebno malce drugače interpretirati, v zvezi s situacijo. Vedno se najde neka povezava, tako da to ne bi smel biti problem. ;)  8)

Missy:

--- Quote from: Žarek on January 30, 2016, 11:27:55 AM ---
--- Quote from: Missy on January 29, 2016, 08:50:58 PM ---Bi se jes sam na splosno pofirbcala ce je kaj posebnega. :)

--- End quote ---

Ti si čustveno precej obremenjena z neko posebno situacijo o kateri boš še precej premišljevala in se odlločala, vendar pa se bo situacija razvijala harmonično. Glede situacije boš prejela neko sporočilo, obvestilo. Glede te situacije je možen še neki obisk ali pa odločanje o le-tem. ;) :) :)

--- End quote ---

Bom sledila in sporocila, se tok dogaja, da morm se dojet na ker deu se to nanasa. :) hvala in sporocim! 😘

cvetka:

--- Quote from: Žarek on January 30, 2016, 11:29:07 AM ---
--- Quote from: cvetka on January 29, 2016, 09:25:19 PM ---
--- Quote from: Žarek on January 29, 2016, 10:56:03 AM ---Ce ima kdo vprasanja za ciganke, izvolite napisati.  :) 8)

--- End quote ---
Žarek, tudi jaz. Kako je z mojim zdravjem? Pri očeh? LP in hvala.

--- End quote ---

Karta Hrepenenja in Hiša, ki pravita, da se bo situacija popravila. ;) :) :)

--- End quote ---
Žarek hvala. Močno želim (hrepenenje), da bo vse v redu. Imam nujno napotnico za k okulistu.

Žarek:
MISLEC - razmišljanje, odločitve, počitek, modrost, ...

Tea:

--- Quote from: Žarek on February 01, 2016, 07:01:32 AM ---MISLEC - razmišljanje, odločitve, počitek, modrost, ...

--- End quote ---

hm - težka bo glede na to, kaj imam na sporedu

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version