O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte VII del.
Žarek:
--- Quote from: Azeleja on February 08, 2016, 02:40:33 PM ---
--- Quote from: Žarek on February 08, 2016, 11:12:53 AM ---
--- Quote from: Azeleja on February 07, 2016, 07:57:58 PM ---
--- Quote from: Žarek on February 06, 2016, 06:19:09 PM ---Na voljo za vprašanja z detajlnimi odgovori. :) Izvolite. :)
--- End quote ---
Žarek, če smem bi jaz bolj detaljno glede zaposlitve.
--- End quote ---
Ti imaš neke obveznosti, zato pa ne prideš do zaposlitve. In zaradi teh obveznosti ti druga oseba ne dovoli, da bi se zaposlila. In ti vso to situacijo sprejemaš z ljubeznijo, kar je lepo. Povej mi, če se motim? :-*
--- End quote ---
Žarek, iskreno povedano drži 100%!!! ☺
Ja, obveznosti ....
Druga oseba je moj partner, ki želi, da sem doma gospodinja. Da bi mi povsem prepovedal to ravno ne. Sicer je pri njih običaj, da so žene doma, a so tudi izjeme. Dolga leta je bilo super, a zdaj me je začelo vlečt ven med ljudi, delati kot pred leti preden sem ostala doma. Kar nekaj prošenj sem poslala, a vedno negativni odgovor. Ampak vseeno upam, da mi letos uspe to kar si želim. V sebi sem nekako še vedno optimistična.
Hvala za vpogled!
--- End quote ---
Ok, nadaljujem. Glede službe boš najkasneje v roku meseca dni prejela neke novice. Če ne boš prejela nobenih novic pa se boš o službi oziroma o tej tematiki intenzivno pogovarjala s partnerjem. Karta Poroke govori o tem, da bi do službe lahko prišla, po drugi strani pa mi ta karta govori, da se bosta s partnerjem pogovarjala v te smeri, vendar ni videti, da bi v naslednjih treh mesecih prišlo do večjih sprememb.
Če si želiš službe, nadaljuj z iskanjem. Predlog glede tvoje situacije pa je, da situacijo poskušaš razumeti oziroma tudi druge vpletene. V kolikor meniš, da si na neki način zapostavljena, poskušajte skupaj najti skupne točke. Menim, da s svojimi dejanji delaš dobro, ampak potrebno bo na neki način poslušati tudi sebe in upoštevati tudi tvoje želje. :) Vse dobro. :)
bilka:
Jaz sem pa imela v sredo en sestanek in me zanima, kako uspesni bodo dogovori naprej:) drzim pestiii...
Škratinja Nagaya:
Žarek, eno vprašanje.
Ti je že zrasla bradavica na nosu? :P
Hecam se.
Zdaj pa resno vprašanje.
Bom dobila en obisk letos?
Hvala! :D
Žarek:
--- Quote from: bilka on February 08, 2016, 06:44:19 PM ---Jaz sem pa imela v sredo en sestanek in me zanima, kako uspesni bodo dogovori naprej:) drzim pestiii...
--- End quote ---
Zdi se, da bo potrebno še nekaj narediti, da bi prišlo do uspeha, drugače bo ostalo zgolj pri željah. Če imaš možnost se poskusi povezati z ljudmi iz sestanka oziroma še kaj dodelati v to smer. Možnosti za uspeh pa drugače obstajajo. :)
bilka:
--- Quote from: Žarek on February 08, 2016, 07:12:05 PM ---
--- Quote from: bilka on February 08, 2016, 06:44:19 PM ---Jaz sem pa imela v sredo en sestanek in me zanima, kako uspesni bodo dogovori naprej:) drzim pestiii...
--- End quote ---
Zdi se, da bo potrebno še nekaj narediti, da bi prišlo do uspeha, drugače bo ostalo zgolj pri željah. Če imaš možnost se poskusi povezati z ljudmi iz sestanka oziroma še kaj dodelati v to smer. Možnosti za uspeh pa drugače obstajajo. :)
--- End quote ---
Ok, ni tako slabo:) hvala zarek:*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version