Author Topic: Biokibernetika 3. del  (Read 94377 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
Re: Biokibernetika 3. del
« Reply #15 on: December 29, 2014, 12:11:51 PM »
Točn tko ja deluje beta. A to je tista knjiga, ki jo je že Andres predlagal, da si jo preberemo?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: December 29, 2014, 12:15:12 PM »
Ja, premagati hudiča je naslov.
9ZK 674

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #17 on: December 29, 2014, 01:03:23 PM »
Hvala Saša za naslov oz. link, ki si ga pustila - bom malo pogledala okrog če jo kje dobim.

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #18 on: December 29, 2014, 01:47:33 PM »
O marija, kak naslov, kak članek. Hudo!
 :o ;)
Hvala.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #19 on: December 29, 2014, 07:09:32 PM »
Zelo zanimivo. O tej knjigi sem pisal tule že vsaj petkrat. Očitno ste morale nekatere bolj gor zlesti, da vas je vsaj guglanje pritegnilo.   Predlagam, da si jo vsaka sama kupi, ker to ni knjiga, ki jo prebereš in potem stoji. Pač vedno znova jo je treba brati.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #20 on: December 29, 2014, 07:14:01 PM »
Jaz bom tole kar sem napisala. Danes sem bila zunaj, sem skladala drva, ko sem končala, pa sem nenadoma zaslišala res glasno piskanje v glavi, tako, kot ga ponavadi slišim na alfi, samo da je bilo veliko veliko močneje. Nič ga sploh ni moglo preglasit. Sem šla noter, sem se usedla na alfo, ker sem nekako slutila, da mi ima nekdo nekaj za sporočit.

Ko sem se usedla na alfo in zaprla oči, me je avtomatsko takoj povleklo iz telesa. Kot da bi se razpršila v zlato svetlobo in me je sila gravitacije vlekla navzgor. Šla sem po isti poti kot smo šli za Stargate, vendar sem tokrat šla še dlje. Ne samo v sobo, temveč sem pristala na nekem hodniku, zlat hodnik je to bil. Šla sem vse do planeta, ki je nekako dom teh nezemljanov, katere smo srečali takrat v hodniku pred sobami. Ko sem prišla na ta planet, sem ugotovila, da je to naš domači planet, tisti ta pravi. Tam sem videla polno nekih oseb, vesoljčkov, ki so živeli v miru in radosti. Dobila sem informacijo, da tukaj živimo, bivamo, odločamo se pa za življenje na Zemlji. Je pa na tem planetu veliko manj oseb, kot jih je bilo prej, ker z odhodom na Zemljo se je veliko teh vesoljčkov spremenilo v betke.    Mene so potem popeljali nazaj na Zemljo, da sem točno videla, kako se neko življenje vesoljca odvija na Zemlji. Bilo pa je takole.

Ko se vesoljček odloči, da bo šel na Zemljo, se rodi kot alfica. Okoli 6 leta te najprej začne požirati beta. Videla sem najprej črno črto, ki se je vila vzdolž hrbtenice. Nato je na področju grla se naredila kot neke vrste zanka oz okov, ki je izviral iz te črne črte iz hrbtenice. Nato je bil naslednji okov okoli srca, nato okoli področja trebuha in rodil, nato pa še okoli nog. To mi je jasno dalo vedeti, kako se beta sistematsko loti spreminjanja alfe. Čisto zadnje, kar postane črno, pa je srce. Tista prava bit vesoljčka, ki še ve, da je z nekega drugega planeta, da je alfa.

Nato sem opazovala, kako izgleda življenje alfe od začetka do konca. Opazovala sem, kako se lafa rodi, v zlati svetlobi, kako živi naprej, kako se je beta ne loti. Oz se jo loti, ampak ta alfa tokrat to odbije, čisti, se ne pusti nadvladati. Prav tako sem dobila sporočilo, da ker smo pač alfe in vesoljci na nek način, se ne more čisto točno napovedovati "prihodnosti", ker se z močjo alfe lahko odločamo o svojem življenju in ga posledično spreminjamo. Prav videla sem neko zarisano pot in opazovala, kako na to življenjsko pot s spremembo mišljenja alfe vstopajo novi ljudje, nove dogodivščine, ki nekako spreminjajo potek življenja, kljub temu pa cilj življenja alfe na Zemlji ostaja enak. Vzgajati nove alfe.

Prav tako sem videla, kako alfa v svoje življenje privablja tudi tiste alfe, ki se jih je beta že lotila, vendar jih s svojo zlato svetlobo zdravi. Tako nekako alfa vesoljček ščiti in čisti tudi vse ostale ljudi okoli sebe.

Nato sem videla, kje sem jaz črna, kje se je mene lotila beta. Itak na področju rodil, ker mi hoče beta preprečit, da bi na svet spravljala nove alfe. Potem sem to sanirala, da je na koncu na področju mojih rodil ostala samo še zlata svetloba.

Nato sem videla tudi, kako naša hiša žari v zlati svetlobi, da je zaščitena pred beto, seveda pod predpostavko, da bom stanje še naprej vzdrževala. Potem sem videla še ostale ljudi v svojem življenju, katere so zlate in katere črne. Nekatere so me res presenetile na nek način, ker res nisem pričakovala, da so bete oz alfe. No, saj veste, kaj mislim povedat.

Vmes je celo še moj dragi uletel v sobo (predvidevam, da je to bila beta, ki mi je hotela preprečit dotok informacij, ampak sem se mojega rešila in nadaljevala s popotovanjem). V glavnem, res taka močna izkušnja. Tistega piskanja res nisem morala prezreti. Aja, še to, beta tudi preprečuje, da bi v celoti uporabljali svoje možgane. Je pa naš domači planet res prijeten, topel, domač.

Po končanem popotovanju mi je v glavi nehalo piskati tako močno.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: December 29, 2014, 07:18:35 PM »
Zelo zanimivo. O tej knjigi sem pisal tule že vsaj petkrat. Očitno ste morale nekatere bolj gor zlesti, da vas je vsaj guglanje pritegnilo.   Predlagam, da si jo vsaka sama kupi, ker to ni knjiga, ki jo prebereš in potem stoji. Pač vedno znova jo je treba brati.

Andres

Tukaj se pa strinja moja mahnjenost na knjige. Vse pomembne so doma :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #22 on: December 29, 2014, 07:20:06 PM »
Uf Sasa. To zelo sovpada z "mojim videnjem" v uni regresiji izpred dveh let. Nisem videla sicer tega rojevanja itd. Ampak vpogled oz vedenje da nas dom ni pravi dom kot ga zelijo pokazati. Ves cas me je vleklo nekam drugam v vesolje in glas v glavi da je tam dom, vsi tisti vodniki in kaj ti jaz vem kaj so me pa prepricevali da ni res. Takrat sem iz tega potovanja prisla cisto zalostna, ker nisem se razumela kaj naj s to informacijo. Evo vse se sestavlja. Sem bila pa tudi jaz zadnjic spet na obisku pri teh stricih ;) grem kar avtomaticno gor :) nas je Andres nalezel :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: December 29, 2014, 07:21:00 PM »

Andres

Tukaj se pa strinja moja mahnjenost na knjige. Vse pomembne so doma :)

S tistim prvim mojim linokm mislim, da se dobi celo popust na nakup knjige.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: December 29, 2014, 07:22:53 PM »
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #25 on: December 29, 2014, 07:23:18 PM »
Si bom za bozicka podarila, sam mi ni nic prinesel :D

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: December 29, 2014, 08:01:37 PM »
O, Saša, hudo dobro  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: December 29, 2014, 08:06:31 PM »
Zdaj sem se spomnila na unga fantka ki je trdil da je iz vesolja. Bi morala se enkrat najti njegove intervjuje.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #28 on: December 29, 2014, 08:11:19 PM »
Jaz sem od tega fantka pred kratkim videl.  Mislim, da ravno pri nas na forumu. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #29 on: December 29, 2014, 08:14:37 PM »
Pomoje smo res enkrat o njemu pisali.

Moja astro karta