O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmično astrološke karte - 5. del

<< < (84/102) > >>

Nena:
Se postavljam v vrsto....smernica do konca leta...hvala  :-*

sasa:

--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 09:42:52 AM ---
--- Quote from: sasa on September 23, 2015, 08:50:48 AM ---Jaz tudi. Me zanima za konkretno zadevo, kakšen bo rezultat, ali bo uspešno, ali ne?

--- End quote ---

Seveda bo uspešno, ne bodi no tako skromna  :)

--- End quote ---

8) Hvala.  :-*

Tejka:
Še jaz, še jaz,...
Naj grem v skupni projekt s kolegico? Bo ok ali je le izguba časa, energije in sredstev? Lahko kaj naredim, da bi bil projekt uspešen?
Aja pa še... Me bodo vabili nazaj na film?

Hvaaaaaaaaalaaaaa  :-* :-*

Tea:

--- Quote from: Nena on September 23, 2015, 11:04:27 AM ---Se postavljam v vrsto....smernica do konca leta...hvala  :-*

--- End quote ---

ribice

Tvoja pot je duhovna pot, malo boš verjetno v ozadnju /prostovoljno se ne boš želela prav izpostavljat/ po drugi strani pa imaš ogromno znanja - ki ga mirno lahko deliš.
Malček je tole tudi neodločnost, da bi se bolj družbeno-socialno angažirala, malček pa tudi prisotnega prepričanja, da se moraš "žrtvovat" ali kakršenkoli drug ideal vpliva, ki si si ga vcepila v glavo

Naslednja karta 10 hiša
Jah mislim, da tisto zgoraj vse skupaj lahko uporabiš prav komot za prodor in narediš iz tega uspešno kariero
Le odloči se, kaj je res in kaj ne - predvsem zate. Kajti tvoja resnica o smislu življenja je modrost, ki jo lahko deliš  :)

Tea:

--- Quote from: Tejka on September 23, 2015, 11:53:14 AM ---Še jaz, še jaz,...
Naj grem v skupni projekt s kolegico? Bo ok ali je le izguba časa, energije in sredstev? Lahko kaj naredim, da bi bil projekt uspešen?
Aja pa še... Me bodo vabili nazaj na film?

Hvaaaaaaaaalaaaaa  :-* :-*

--- End quote ---

Severni vozel - DA
Potrebuješ več vere v sebe in svoje cilje in svojo lastno vrednost. Zaupaj, da je uspeh tvoj in se že zdaj počuti, kot da si v njem
Film - Mars - sama se bolj angažiraj glede tega, uspeh je seveda odvisen čisto od tebe in tvoje dejavnosti. Zahteva se aktivnost v to smer, potem bo rezultat tukaj

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version