O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmično astrološke karte - 5. del
Škratinja Nagaya:
Tea, smem prositi še za eno?
Bom razumela, če preveč tečnarim in ne dobim :embarrassed: ... naj imajo prednost tisti, ki še niso prišli na vrsto.
Če imaš voljo...
Zanima me razplet v novi službi (ki naj bi jo opravljala vzporedno)... zdajle sejejo. Kaj bom žela, če sploh kaj?
Pa zanima me razplet dogodkov v povezavi s slabimi odnosi v trenutni službi in nadaljevanje dela tukaj.
Hvala! :-*
Tea:
--- Quote from: Pika on September 23, 2015, 12:20:17 PM ---Tea, smem prositi še za eno?
Bom razumela, če preveč tečnarim in ne dobim :embarrassed: ... naj imajo prednost tisti, ki še niso prišli na vrsto.
Če imaš voljo...
Zanima me razplet v novi službi (ki naj bi jo opravljala vzporedno)... zdajle sejejo. Kaj bom žela, če sploh kaj?
Pa zanima me razplet dogodkov v povezavi s slabimi odnosi v trenutni službi in nadaljevanje dela tukaj.
--- End quote ---
7 hiša - tolo bodo dobri odnosi, s predpostavko da boš diplomatska
Mars - pravzaprav je tole v tvojih rokah, če se boš borila bo vojna, če boš pa izstopila iz sporov, pa bo zmaga tvoja. Želeno lahko dobiš na tvoj način in tako kot si želiš
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 12:37:01 PM ---
--- Quote from: Pika on September 23, 2015, 12:20:17 PM ---Tea, smem prositi še za eno?
Če imaš voljo...
--- End quote ---
7 hiša - tolo bodo dobri odnosi, s predpostavko da boš diplomatska
Mars - pravzaprav je tole v tvojih rokah, če se boš borila bo vojna, če boš pa izstopila iz sporov, pa bo zmaga tvoja. Želeno lahko dobiš na tvoj način in tako kot si želiš
--- End quote ---
O, hvala, Tea! Srce si! :-*
Torej 7. hiša je za novo službo. Prav razumem? Karta torej obeta dober razplet.
Mars je pa za trenutno fakulteto, kjer me trgajo na kose (ravnokar sem pa še ugotovila, da so koncept sestavili na osnovi mojega teksta, ki sem ga poslala v juliju, podpisana je pa med tremi ta, ki me blati... mislim haloooooo..., mojega imena pa ni nikjer. Tole sem videla danes).
Sporov si ne želim. Sem pokazala pripravljenost, da se konflikt razreši, vendar druga stran očitno ni za.
Želim si v miru delati, to je vse.
Azeleja:
--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 09:41:07 AM ---
--- Quote from: Azeleja on September 23, 2015, 08:13:13 AM ---Lepo prosim in hvala. :-*
Ali bom dobila službo do konca tega leta?
Kako mi bo služilo zdravje?
--- End quote ---
Ja - itak - ampak uporabi svoje mišice
malo manj dobro, vzrok pa je strah - mogoče tud zaradi tega, da ne bi bila zdrava
--- End quote ---
Tea, za službo praviš naj uporabimo svoje "mišice" .... A se mi je zdej prav posvetilo v glavi, da so karte nakazale, da naj odprem svoj posel? A jaz to prav razumen? Ker o tem pa nikdar nisem ni pomislila, da bi.
Tejka:
--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 12:05:23 PM ---
--- Quote from: Tejka on September 23, 2015, 11:53:14 AM ---Še jaz, še jaz,...
Naj grem v skupni projekt s kolegico? Bo ok ali je le izguba časa, energije in sredstev? Lahko kaj naredim, da bi bil projekt uspešen?
Aja pa še... Me bodo vabili nazaj na film?
Hvaaaaaaaaalaaaaa :-* :-*
--- End quote ---
Severni vozel - DA
Potrebuješ več vere v sebe in svoje cilje in svojo lastno vrednost. Zaupaj, da je uspeh tvoj in se že zdaj počuti, kot da si v njem
Film - Mars - sama se bolj angažiraj glede tega, uspeh je seveda odvisen čisto od tebe in tvoje dejavnosti. Zahteva se aktivnost v to smer, potem bo rezultat tukaj
--- End quote ---
Hvala :) Pravzaprav super odgovora :) :-* :-* :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version