O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmično astrološke karte - 5. del
Nena:
--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 12:02:52 PM ---
--- Quote from: Nena on September 23, 2015, 11:04:27 AM ---Se postavljam v vrsto....smernica do konca leta...hvala :-*
--- End quote ---
ribice
Tvoja pot je duhovna pot, malo boš verjetno v ozadnju /prostovoljno se ne boš želela prav izpostavljat/ po drugi strani pa imaš ogromno znanja - ki ga mirno lahko deliš.
Malček je tole tudi neodločnost, da bi se bolj družbeno-socialno angažirala, malček pa tudi prisotnega prepričanja, da se moraš "žrtvovat" ali kakršenkoli drug ideal vpliva, ki si si ga vcepila v glavo
Naslednja karta 10 hiša
Jah mislim, da tisto zgoraj vse skupaj lahko uporabiš prav komot za prodor in narediš iz tega uspešno kariero
Le odloči se, kaj je res in kaj ne - predvsem zate. Kajti tvoja resnica o smislu življenja je modrost, ki jo lahko deliš :)
--- End quote ---
Hvala za odlične napotke Tea :-* :-* Vzela na znanje in v uporabo :-*
sanjalka:
Tea prosim še zame eno kartico :-*
nensi:
Prosim za dva odgovora:
- v kakšnem času lahko pričakujem prodajo "zadeve", katero sem trenutno ponudila par interesentom
- bo prodajna cena, kot je postavljena
Hvala, objem :-*
Tea:
--- Quote from: Azeleja on September 23, 2015, 12:53:58 PM ---
--- Quote from: Tea on September 23, 2015, 09:41:07 AM ---
--- Quote from: Azeleja on September 23, 2015, 08:13:13 AM ---Lepo prosim in hvala. :-*
Ali bom dobila službo do konca tega leta?
Kako mi bo služilo zdravje?
--- End quote ---
Ja - itak - ampak uporabi svoje mišice
malo manj dobro, vzrok pa je strah - mogoče tud zaradi tega, da ne bi bila zdrava
--- End quote ---
Tea, za službo praviš naj uporabimo svoje "mišice" .... A se mi je zdej prav posvetilo v glavi, da so karte nakazale, da naj odprem svoj posel? A jaz to prav razumen? Ker o tem pa nikdar nisem ni pomislila, da bi.
--- End quote ---
klik - a ne? :)
Tea:
--- Quote from: sanjalka on September 23, 2015, 01:46:44 PM ---Tea prosim še zame eno kartico :-*
--- End quote ---
9 hiša ....... a rabim kaj napisat?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version