Oooo hvala
...mene zanima kako se bo razrešila situacija z eno osebo...bo šlo skozi in bo na koncu zadovoljna oz. bova obe zadovoljni?
5 hiša - mislim da JA - je pa videt, da se okrog tega mogoče praveč dramatizira 
Res je ..preveč je drame z druge strani...zato sprašujem, če sploh še nadaljevat, ker ta trenutek ne vem, če oseba sploh zaupa in če nima prevelikih pričakovanj, ki vs skupaj samo blokirajo... Hvala Tea 
Vzemi vse skupaj kot avanturo in igranje ..... oder, gledališče - tudi to je 5 hiša
Mogoče boš presenečena, ko boš v vsem ugledala tvojo ustvarjalnost in kreativnost ...igraj se v glavnem 
Jah...jaz bi se že igrala...samo ne vem, če imam voljo in eneregijo, da me nekdo potem vzame za samo po sebi umevno in biti skoz na voljo...če nekdo noče premakniti v glavi...jaz pa žal nimam čarobne palčke...mogoče je igra tudi v tem, da rečem, da je zam pač brezupen primer in vse skupaj zaključim...hvala Tea..bom si pustila čas do jutri in bom vidla kako bo, ko bo osba pri meni..
A pa zagotovo rabiš biti prav pripeta na rezultat ..........
Saj ko delamo grad na peščeni plaži uživamo samo v stvaritvi .... če potem to odnese val ... koga briga. Mi smo svojo ustvarjalnost dali skozi igrivost ven
Ja se strinjam draga,,,samo, če druga stran hoče vidne in stalne rezultate in je precej v egu....potem je pa malo težje vse skupaj..mogoče je pa haklejc v meni...
Nena, če si smem drzniti, ko sem brala tvoje odgovore, sem dobila preblisk,d a si še vedno zelo pripeta na druge, kaj drugi hoče, vidi, misli...
Kaj pa ti hočeš, vidiš, misliš...?

5. hiša je v prvi vrsti tvoja kreacija in takrat, ko kreator ustvarja, ne razmišlja kako se bodo odzvali drug, takrat dela iz srca, kaj bo iz tega točno nastalo ne ve nihče...
Skratka ustvarjaj iz srca in ne razmišljaj toliko o drugih