9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on February 17, 2015, 02:19:06 PMJane, kako naj se odzovem na neko situacijo, naj vse skupaj pustim, da gre mimo ali se z dotično osebo pogovorim zakaj je to naredila kar je naredila Hvala s to osebo imata čisto drugačen pogled na zadeve, ne bi se direktno pogovorila, ker se bo umaknila in to dojela kot napad, ker mislim da niti ne razume zakaj je taka reakcija. Mogoče bolj intuitivno pristopit in ji na drugačen način razložit, mogoče ji kdo drug razloži, ne da se vpleta tebe posredno.
Jane, kako naj se odzovem na neko situacijo, naj vse skupaj pustim, da gre mimo ali se z dotično osebo pogovorim zakaj je to naredila kar je naredila Hvala
Quote from: hannah on February 17, 2015, 09:25:09 AMBi lahko se meni? zanima me moje zdravje.In pa ocetovo (nekaj je bolan...).Hannah, s tvojim zdravjem bo vse OK. Poskrbi za pravilen vnos hrane, drugega ni pa "nič". Ja tvoj oče ima malo težav trenutno, predvsem ga obremenjujejo neke težave povezane z družino, domom. Mogoče tudi dom ni ravno primeren za njegovo zdravljenje.
Bi lahko se meni? zanima me moje zdravje.In pa ocetovo (nekaj je bolan...).
Lepo, lepo prosim, če je kdo pri karmičnih kartah, če lahko vprašam, kako bomo v službi poslovali naprej?
A ohka še jaz eno, prosim?
Quote from: Pika on April 01, 2015, 09:21:05 PMA ohka še jaz eno, prosim? Pika zate pa čist lepe karte, pride neka finančna inekcija
Quote from: Jane on April 02, 2015, 09:50:44 AMQuote from: Pika on April 01, 2015, 09:21:05 PMA ohka še jaz eno, prosim? Pika zate pa čist lepe karte, pride neka finančna inekcija A bo bolela? In če je bilo vprašanje na osebnem nivoju - kaj me bo torej pičilo? Sem pa dobila pred kratkim od osebe zelo lepo darilo v materialni obliki. Nisem hotela sprejeti, ampak je oseba vztrajala, naj vzamem, ker tega zase ne potrebuje več. Ni hotela slišat nič o odkupu.Mogoče je to to?Sicer sem pa spraševala o tem, kako se bo odvijalo naprej.Torej ugodno.Hvala, Jane!
Quote from: Maja on April 01, 2015, 08:02:26 PMLepo, lepo prosim, če je kdo pri karmičnih kartah, če lahko vprašam, kako bomo v službi poslovali naprej?Nič drastičnega ni videt, v bistvu samo ne smete zgubiti vere da se cilj ki ga hočete približuje. Je pravi čas, da storiš nekaj kar si imela namen
A lahko jst tut na splošno, kako kaže kaj april.
Quote from: sasa on April 02, 2015, 10:34:57 AMA lahko jst tut na splošno, kako kaže kaj april. Kaj naj ti rečem severni vozel v peti hiši, definitivno se boš v tem mesecu dokončno znebila nekega strahu pred "imeti" otroke, nekaj se bo zgodilo kar te bo zaznamovalo v pozitivo