PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Imam vprašanje, kaj karte porečejo glede mojega partnerskega odnosa.Hvala
Quote from: Tea on October 07, 2015, 08:30:31 AMČe ima kakšna kakšno vprašanje .......Srečanje? Bo ali nebo?
Če ima kakšna kakšno vprašanje .......
Ooooooooo, sem zavohala, da karte mečete. Danes sem prijetno zaključila prvi dan v novem, tretjem šihtu. Popoldne me čakajo obveznosti za drugi šiht. Zanima me pa moj prvi šiht, ki ga bom pedenala ponoči, kakopak. In sicer sejem (in žanjem?) konec meseca v tujini. Bom žela? Kako se bom imela? Moram kaj posebnega vedeti? Bom časovno sfolgala tale multišiht?Hvala!
Quote from: sanjalka on October 07, 2015, 10:52:19 AMImam vprašanje, kaj karte porečejo glede mojega partnerskega odnosa.Hvala 3 hišatole je kratkoročno in se bo hitro spremenilo - pomaga, da si pri tem iznajdljiva
Quote from: Pika on October 07, 2015, 12:40:33 PMOoooooooo, sem zavohala, da karte mečete. Danes sem prijetno zaključila prvi dan v novem, tretjem šihtu. Popoldne me čakajo obveznosti za drugi šiht. Zanima me pa moj prvi šiht, ki ga bom pedenala ponoči, kakopak. In sicer sejem (in žanjem?) konec meseca v tujini. Bom žela? Kako se bom imela? Moram kaj posebnega vedeti? Bom časovno sfolgala tale multišiht?Hvala! Sejem - Lev - itak si najboljša
Quote from: Tea on October 07, 2015, 12:43:20 PMQuote from: sanjalka on October 07, 2015, 10:52:19 AMImam vprašanje, kaj karte porečejo glede mojega partnerskega odnosa.Hvala 3 hišatole je kratkoročno in se bo hitro spremenilo - pomaga, da si pri tem iznajdljivaCe prav razumem, je tale trenutno napeta situacija kratkorocna. Iznajdljiva, hm ? Hvala
Jaz bi tudi oktober, prosim.
Quote from: Tea on October 07, 2015, 12:44:30 PMQuote from: Pika on October 07, 2015, 12:40:33 PMOoooooooo, sem zavohala, da karte mečete. Danes sem prijetno zaključila prvi dan v novem, tretjem šihtu. Popoldne me čakajo obveznosti za drugi šiht. Zanima me pa moj prvi šiht, ki ga bom pedenala ponoči, kakopak. In sicer sejem (in žanjem?) konec meseca v tujini. Bom žela? Kako se bom imela? Moram kaj posebnega vedeti? Bom časovno sfolgala tale multišiht?Hvala! Sejem - Lev - itak si najboljšaOooooooooooooooooooooooooooooo! A tako kraljevsko se bom imela? A klanjali se mi bodo. Hvala, Tea. Kraljevsko si me pobožala.Se grem kar grivi posvetit, da se bom zlato bohotila na vse strani, fantaziram o privat spletični in žepnem postrežčku...
Quote from: Jane on October 07, 2015, 08:32:25 AMImam ja, sodelovanje z enim človekom - konkretnim glede tistega posla. Ja ali ne. Nimam še njegovih podatkov za sinastrijo SaturnPotegniti se boš morala za svoj prav in v bistvu ti biti ta Šef
Imam ja, sodelovanje z enim človekom - konkretnim glede tistega posla. Ja ali ne. Nimam še njegovih podatkov za sinastrijo
Quote from: Tea on October 07, 2015, 12:41:05 PMQuote from: Jane on October 07, 2015, 08:32:25 AMImam ja, sodelovanje z enim človekom - konkretnim glede tistega posla. Ja ali ne. Nimam še njegovih podatkov za sinastrijo SaturnPotegniti se boš morala za svoj prav in v bistvu ti biti ta ŠefHvala, ne vem ce bo slo pri njemu to tko vsaj po zacetnih kontaktih. Hvala Tea.
Quote from: sasa on October 07, 2015, 12:54:19 PMJaz bi tudi oktober, prosim. Ti se boš imela pa nadvse fajn ... uživaj
Kako kaže za oktober, na kaj naj bom pozorna?