Author Topic: Biokibernetika - uvodna pojasnila in vprašanja  (Read 7196 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Biokibernetika - uvodna pojasnila in vprašanja
« on: January 11, 2015, 12:41:10 AM »
V tej temi se bo odgovarjalo na osnovna vprašanja o biokibernetiki, da lahko vsakdo takoj najde osnovne informacije in odgovore na začetna vprašanja.

KAJ JE BIOKIBERNETIKA

Na Zemlji imamo dvoje vrst žarkov. Eni so alfa žarki, drugi pa beta žarki. Okoli alfa žarka je postavljenih vedno 7 beta žarkov, kar pomeni, da je beta žarkov 7x več kot alfa žarkov. Alfa žarki so dobri žarki, so tisti žarki, zaradi katerih smo zdravi, mladostni. Beta žarki pa so t.i. smrtni žarki. Dolgotrajna izpostavljenost beta žarkom vodi v bolezni, prezgodnjo smrt, nesreče itd.

Da bi lahko karseda optimalo izkoristili alfa žarke je najbolje, da imamo doma urejen t.i. alfa poligon. To pomeni, da imamo v domu izklopljene beta žarke in da so alfa žarki na primerno visokem nivoju. Ureditev poligona si lahko rezerviramo pri Andresu, ko je na voljo v Sloveniji seveda. Alfa žarke pa je vseeno potrebno vsakodnevno čistiti, saj se s tem, ko recimo mi spimo na njih ali ležimo, pacajo, izrabljajo. Ko se enkrat alfa iztroši, ali pa je beta tako močna, se alfa žarek lahko tudi izklopi.
« Last Edit: January 11, 2015, 12:45:33 AM by sasa »
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Biokibernetika - uvodna pojasnila in vprašanja
« Reply #1 on: January 12, 2015, 11:11:30 AM »
MERITVE

Andres opravlja pri nas meritve. Za meritve je potrebno poslati sliko in nato dobite na mail razpredelnico.

Prva postavka je alfa. Ta cifra mora biti čim višja. Če je zapisano recimo 2;75, to pomeni, da je alfa zelo visoka.

Druga postavka je beta. Ta cifra mora biti čim nižja, najbolj optimalno je, da je v minus.

Tretja postavka je BK zasvojenost. Ta nivo je fino, da je čim višji, saj višji kot je, večja je možnost, da se nam alfa dvigne.

Četrta postavka je zdravje. Tudi tukaj je fino, da je nivo čim višji, saj to pomeni, da so možnosti za bolezen toliko manjše.

Peta postavka pa je možganski potencial. Po domače povedano nam to pove, v kolikšni meri izkoriščamo naše možgane. Možganski potencial je deden, nivo pa se lahko dvigne ob doslednem uporabljanju biokibernetike in čiščenja.
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #2 on: January 12, 2015, 05:58:32 PM »
... Okoli alfa žarka je postavljenih vedno 7 beta žarkov, kar pomeni, da je beta žarkov 7x več kot alfa žarkov...

... Alfa žarke pa je vseeno potrebno vsakodnevno čistiti, saj se s tem, ko recimo mi spimo na njih ali ležimo, pacajo, izrabljajo. Ko se enkrat alfa iztroši, ali pa je beta tako močna, se alfa žarek lahko tudi izklopi...

En kmečko preprost človek kot sem jaz, recimo, bi začel razmišljat, da je v naravi bolj normalno beta stanje... Več ga je, bolj stabilno je...  :)

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #3 on: January 13, 2015, 01:17:01 PM »
samo eno majhno vprašanjce: zapis 2;75 pomeni "dva cela petisedemdeset"? in da je ze to dobra alfa?!
pies: Jernej šiiiiiiiiiic, ne provociraj ::) :P

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: January 13, 2015, 01:26:20 PM »
Meritve imaš do 100

Potem se dvigne pa na decimalke npr. 1;20 ipd. Ko se ti dvigne na decimalke si že na konju. Redko gre potem dol. Dokler pa si še v tistem do 100 je pa še nihanje prisotno.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: January 13, 2015, 01:29:23 PM »
Ja, sem pozabila to napisat. No, pa mam, ko na hitro pišem v službi.  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #6 on: January 13, 2015, 01:32:05 PM »
... Okoli alfa žarka je postavljenih vedno 7 beta žarkov, kar pomeni, da je beta žarkov 7x več kot alfa žarkov...

... Alfa žarke pa je vseeno potrebno vsakodnevno čistiti, saj se s tem, ko recimo mi spimo na njih ali ležimo, pacajo, izrabljajo. Ko se enkrat alfa iztroši, ali pa je beta tako močna, se alfa žarek lahko tudi izklopi...

En kmečko preprost človek kot sem jaz, recimo, bi začel razmišljat, da je v naravi bolj normalno beta stanje... Več ga je, bolj stabilno je...  :)

Pravzaprav je tako, da včasih ko smo bolj po kmečko živeli, je bilo alfe več
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #7 on: January 13, 2015, 01:38:46 PM »
pies: Jernej šiiiiiiiiiic, ne provociraj ::) :P

Samo za opozorilo: na "šic" ne reagiram dobro. Sploh nisem nameraval provocirat. Vprašam pa zato, ker se vedenju brez argumentiranih pojasnil reče religija. Teh pa ne maram, ker so izkrivljene človeške izmišljotine.

Tea, hvala. Mislim, da začenjam razumevat v pravo smer.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #8 on: January 22, 2015, 09:10:23 PM »

Saj v naravi je normalno beta stanje in ga je tudi več kot alfa stanja.  Iz tega razloga stoletnih in več dreves ni toliko kot dvajsetletnih.  Ne gre pozabiti, da so ravno stare civilizacije za nas tudi z drevesi označile  kje naj bi bila dobra lokacija. Včasih zavedno, včasih nezavedno.    Beta lokacije nam niso mogli označit, ker verjetno so vedeli, da to ni dobro.  Mogoče  so imeli na takih lokacijo slabšo letino.

Andres
« Last Edit: January 22, 2015, 09:15:59 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858