9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Delo očitno...Sem čisto adijo pamet. Najprej sem imela že ob osmih zjutraj en dvojni pasji sprehod, potem peglanje, pa še en pasji sprehod,, popoldne delam na Ninamediji, sledi še še spa ob desetih zvečer, računam da bom okoli polnoči končala.
Quote from: Tejka on March 05, 2015, 01:55:20 PMDelo očitno...Sem čisto adijo pamet. Najprej sem imela že ob osmih zjutraj en dvojni pasji sprehod, potem peglanje, pa še en pasji sprehod,, popoldne delam na Ninamediji, sledi še še spa ob desetih zvečer, računam da bom okoli polnoči končala.Objem Tejka Te telo dobro razumem,sem na zelo podobnem
Quote from: sanjalka on March 05, 2015, 02:09:09 PMQuote from: Tejka on March 05, 2015, 01:55:20 PMDelo očitno...Sem čisto adijo pamet. Najprej sem imela že ob osmih zjutraj en dvojni pasji sprehod, potem peglanje, pa še en pasji sprehod,, popoldne delam na Ninamediji, sledi še še spa ob desetih zvečer, računam da bom okoli polnoči končala.Objem Tejka Te telo dobro razumem,sem na zelo podobnem Potegnem črto pod 16 ur letanja... 49€ Veliko izgubim s šibanjem iz enega konca na drugega
Nate sem pomislila, ko sem jo izvlekla.