Sanjala, da se priblizuje neka nevihta hujsih razseznosti, lahko tudi apokalipticna 
Vsi ljudje smo iskali zavetje v domovih. Tam kamor smo sli mi (moja starsa, moj partner, moja hci in njegov sin), smo se vsedli na stole, ki so bili postavljeni v koloni, v vrsti en za drugim. Partnerja in hcere se ni bilo, vendar nisem vedela kam se bosta vsedla, zelela sem, da oba sedita ob meni (en za mano in en pred mano), vendar je bil ob meni prost samo se en stol. Pomislila sem, da hci ne bo mogla sedeti ob meni in bila ob tej misli zalostna. Morala bi izbirati med partnerjem in hcero, kateri bo sedel ob meni, ceprav sem vedela, da ne bo nic narobe, ce hci sedi npr. 3 stole za mano ali pred mano....ali pa sem se samo tolazila s tem, ne vem vec...
Ko sem tako ze sedela na stolu, sem skozi okno videla kako je na nebu razneslo oblak, iz belega se je spremenil v crnega, kot bi bomba trescila vanj... Vanj je udarila strela( nisem je videla, samo vedela sem, da je oblak razneslo zaradi tako mocnega udara strele)...
Takrat sem se zavedla, da je ta apokalipticna nevihta ze zelo blizu nas....
Je kakšna situacija, ki po tihem dviga napetost? Naelektrena? Zanimivo, da si napisala, da ste iskali zavetje v domovih. Dom je zatočišče, varnost. Vendar praviš: tam, kamor smo mi šli… Kraj ni bil dom, vsaj vaš ne, bil pa je zatočišče pred nevihto. Rada bi zaščitila svoje, jih imela ob sebi, a vse niti niso v tvojih rokah. Lahko poiščeš varen prostor, a ne moreš določat, kako bodo razporejeni stoli, na katere bodo sedli tvoji dragi. Vsesti se na stol, zasesti stolček bi lahko simbolično vzeli tudi kot zasidrati se, najti svoje mesto, poiskati svojo službo… Lahko so ob tebi, vendar na izbiro njihovih »stolov« ne moreš ravno vplivat, samo želiš si lahko. Število 3: bodi kreativna, išči nove poti, možnosti za situacije, ki sedaj v tebi dvigajo napetost in te »elektrijo«. Pojdi nazaj v svojo bit, pa magari bo potrebna strela, da razbije oblak, skozi katerega ne vidiš jasno. Odloči se za svojo izbiro. Ali bodi zadovoljna s stolom na katerem sediš, ali pa poišči način, da se odločiš, čemu boš dala prednost.
Namatrala si me

Iiiiiii, hvala Renčica

Pa ti si res carica za tele vpoglede

Ja, drži, rada imam svoje drage ob sebi, a ne morem na to vplivati. Vem, delam na tem, da spuščam. Sedaj hči odrašča, tako, da ona si bo sama izbrala stol, kjer bo sedela, jaz bi jo sicer najraje imela ob sebi, ampak potem bi partner sedel drugje, pač oba ne moreta sedeti ob meni...
To je bila moja večna dilema, kako združiti partnerja in otroke, vedno sem imela občutek, da moram izbirati, da se moram odločiti za enega ali drugega, to je bil občutek, kot, da me režejo na dva dela...Sedaj to ni več tako močno, saj nekako ne čutim več teh pritiskov, da bi morala izbirati med enim ali drugim.
Sprememba se je zgodila že lani, točno ob tem času, ob sončnem mrku na hčerin rojstni dan, ko sem globoko v sebi, z vso močjo začutila, da si ne bom več dovolila, da me postavljajo (se postavljam) pred to dilemo izbire, da otroka sta v mojem življenju še kako pomembna in si bom vzela čas tudi za njiju brez slabe vesti. Srečna sem, ko imam dobre, harmonične odnose s partnerjem in z otrokoma, mojima in njegovima. Imam pač luno v tehtnici in stelij v raku.
Sem pa morala vključiti tudi svojega saturna v ovnu, v 8. hiši in se naučiti pravilno postaviti zase....
Naelektrenost, kar veliko energije se sprošča pri nas doma, sem pa vesela in na nek način ponosna nase, da zmorem sedaj tudi sama povedati odločno, tako da ne dovolim več, da strele padajo po meni, ampak jih uspešno posredujem nazaj pošiljatelju