Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 126138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #135 on: April 22, 2015, 07:41:31 AM »
Jaz sem zdaj dve noči živo sanjala. To se ne zgodi pogosto ...  ::)

Včeraj sem sanjala vodo, morje. Bilo je med gorami, poraščenimi z gozdom v jesenskih barvah. Voda je bila temna, topla, prijetna, čista, plavala sem v njej. Nato je morje začelo valoviti - ne z velikimi valovi, ampak z mirnimi, lepimi, voda ni pljuskala. Prišla je oseka in razkrila ostro podvodno čer, ob kateri sem pomislila, da je nevarna in da so ljudje prej kar brezskrbno plavali čeznjo - kaj, če bi se kdo porezal.  :blank:

Danes se mi je pa sanjalo, da sem na mail dobila sliko neke osebe (določena oseba, ki mi je blizu), na njej sem pa presenečeno videla, da ima v ozadju ravno tako pohištvo, zavese in ves ostali interier natančno tak, kot ga imam sama doma. :o
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #136 on: April 22, 2015, 08:58:17 AM »
Sanjala, da se priblizuje neka nevihta hujsih razseznosti, lahko tudi apokalipticna ::)
Vsi ljudje smo iskali zavetje v domovih. Tam kamor smo sli mi (moja starsa, moj partner, moja hci in njegov sin), smo se vsedli na stole, ki so bili postavljeni v koloni, v vrsti en za drugim. Partnerja in hcere se ni bilo, vendar nisem vedela kam se bosta vsedla, zelela sem, da oba sedita ob meni (en za mano in en pred mano), vendar je bil ob meni prost samo se en stol. Pomislila sem, da  hci ne bo mogla sedeti ob meni in bila ob tej misli zalostna. Morala bi izbirati med partnerjem in hcero, kateri bo sedel ob meni, ceprav sem vedela, da ne bo nic narobe, ce hci sedi npr. 3 stole za mano ali pred mano....ali pa sem se samo tolazila s tem, ne vem vec...
Ko sem tako ze sedela na stolu, sem skozi okno videla kako je na nebu razneslo oblak, iz belega se je spremenil v crnega, kot bi bomba trescila vanj... Vanj je udarila strela( nisem je videla, samo vedela sem, da je oblak razneslo zaradi tako mocnega udara strele)...
Takrat sem se zavedla, da je ta apokalipticna nevihta ze zelo blizu nas....

Je kakšna situacija, ki po tihem dviga napetost? Naelektrena? Zanimivo, da si napisala, da ste iskali zavetje v domovih. Dom je zatočišče, varnost. Vendar praviš: tam, kamor smo mi šli… Kraj ni bil  dom, vsaj vaš ne, bil pa je zatočišče pred nevihto. Rada bi zaščitila svoje, jih imela ob sebi, a vse niti niso v tvojih rokah. Lahko poiščeš varen prostor, a ne moreš določat, kako bodo razporejeni stoli, na katere bodo sedli tvoji dragi. Vsesti se na stol, zasesti stolček bi lahko simbolično vzeli tudi kot zasidrati se, najti svoje mesto, poiskati svojo službo… Lahko so ob tebi, vendar na izbiro njihovih »stolov« ne moreš ravno vplivat, samo želiš si lahko. Število 3: bodi kreativna, išči nove poti, možnosti za situacije, ki sedaj v tebi dvigajo napetost in te »elektrijo«. Pojdi nazaj v svojo bit, pa magari bo potrebna strela, da razbije oblak, skozi katerega ne vidiš jasno. Odloči se za svojo izbiro. Ali bodi zadovoljna s stolom na katerem sediš,  ali pa poišči način, da se odločiš, čemu boš dala prednost. 

Namatrala si me  ;) :-*

Iiiiiii, hvala Renčica :-*
Pa ti si res carica za tele vpoglede ;) :P :-*
Ja, drži, rada imam svoje drage ob sebi, a ne morem na to vplivati. Vem, delam na tem, da spuščam. Sedaj hči odrašča, tako, da ona si bo sama izbrala stol, kjer bo sedela, jaz bi jo sicer najraje imela ob sebi, ampak potem bi partner sedel drugje, pač oba ne moreta sedeti ob meni...
To je bila moja večna dilema, kako združiti partnerja in otroke, vedno sem imela občutek, da moram izbirati, da se moram odločiti za enega ali drugega, to je bil občutek, kot, da me režejo na dva dela...Sedaj to ni več tako močno, saj nekako ne čutim več teh pritiskov, da bi morala izbirati med enim ali drugim.
Sprememba se je zgodila že lani, točno ob tem času, ob sončnem mrku na hčerin rojstni dan, ko sem globoko v sebi, z vso močjo začutila, da si ne bom več dovolila, da me postavljajo (se postavljam) pred to dilemo izbire, da otroka sta v mojem življenju še kako pomembna in si bom vzela čas tudi za njiju brez slabe vesti. Srečna sem, ko imam dobre, harmonične odnose s partnerjem in z otrokoma, mojima in njegovima. Imam pač luno v tehtnici in stelij v raku.
Sem pa morala vključiti tudi svojega saturna v ovnu, v 8. hiši in se naučiti pravilno postaviti zase....
Naelektrenost, kar veliko energije se sprošča pri nas doma, sem pa vesela in na nek način ponosna nase, da zmorem sedaj tudi sama povedati odločno, tako da ne dovolim več, da strele padajo po meni, ampak jih uspešno posredujem nazaj pošiljatelju ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #137 on: April 22, 2015, 09:33:01 AM »

Ja, drži, rada imam svoje drage ob sebi, a ne morem na to vplivati. Vem, delam na tem, da spuščam. Sedaj hči odrašča, tako, da ona si bo sama izbrala stol, kjer bo sedela, jaz bi jo sicer najraje imela ob sebi, ampak potem bi partner sedel drugje, pač oba ne moreta sedeti ob meni...
To je bila moja večna dilema, kako združiti partnerja in otroke, vedno sem imela občutek, da moram izbirati, da se moram odločiti za enega ali drugega, to je bil občutek, kot, da me režejo na dva dela...Sedaj to ni več tako močno, saj nekako ne čutim več teh pritiskov, da bi morala izbirati med enim ali drugim.
Sprememba se je zgodila že lani, točno ob tem času, ob sončnem mrku na hčerin rojstni dan, ko sem globoko v sebi, z vso močjo začutila, da si ne bom več dovolila, da me postavljajo (se postavljam) pred to dilemo izbire, da otroka sta v mojem življenju še kako pomembna in si bom vzela čas tudi za njiju brez slabe vesti. Srečna sem, ko imam dobre, harmonične odnose s partnerjem in z otrokoma, mojima in njegovima. Imam pač luno v tehtnici in stelij v raku.
Sem pa morala vključiti tudi svojega saturna v ovnu, v 8. hiši in se naučiti pravilno postaviti zase....
Naelektrenost, kar veliko energije se sprošča pri nas doma, sem pa vesela in na nek način ponosna nase, da zmorem sedaj tudi sama povedati odločno, tako da ne dovolim več, da strele padajo po meni, ampak jih uspešno posredujem nazaj pošiljatelju ;)

Gotovo je umetnost združit dve družini... Še v eni, izvirni družini, prihaja do merjenja pozicij, usklajevanj. Lahko si mislim, da ti ni bilo lahko, ko so morda eno čisto običajno odklonitev vzeli kot, da se postavljaš na stran partnerja, pa njegovih otrok, pa tvojih otrok. Vprašaj pa se: so se drugi toliko obremenjevali, kdaj prizadenejo tebe? Pa čeprav nehote. A ti si morala razumet njihovo funkcioniranje, so oni tvojega? Poanta je: ne razdajaj se preveč. Učenje, učenje... Saj vem, kako se sama tudi učim, učim, učim...uh, včasih si mislim, pa dovolj je že tega, na srečo pa se energija obnavlja in obnavlja.

Veš, dokler čutijo, da si "raztrgana", ti očitajo. Ko pa se boš postavila na stališče, kot praviš, da si se že lani od mrka dalje, ti nihče ne bo več očital, koliko se komu posvečaš. Strela! Razbitje oblakov! Kot močna samozavestna ženska boš rekla: h hčerki grem, k sinu grem, danes popoldne se družim z... In boš šla. Ko bodo začutili to moč v tebi, jo bodo spoštovali, sprejeli brez ugovora in niti razmišljal več ne bo kdo, če si bila danes na druženju z "a", da ne bi imela rada "b". In po drugi strani, ko se boš sama odtrgala še "matere kokoške kril", boš še bolj svobodna, tamladi pa se bodo še bolj sproščeno posvečali svojim stolom, ti pa svojim.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #138 on: April 22, 2015, 09:34:09 AM »
Aja, še to. Je naravno, da z nami ostaja partner... Otroci imajo svoje življenje. Pa saj to vse veš.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #139 on: April 22, 2015, 10:29:50 AM »

Gotovo je umetnost združit dve družini... Še v eni, izvirni družini, prihaja do merjenja pozicij, usklajevanj. Lahko si mislim, da ti ni bilo lahko, ko so morda eno čisto običajno odklonitev vzeli kot, da se postavljaš na stran partnerja, pa njegovih otrok, pa tvojih otrok. Vprašaj pa se: so se drugi toliko obremenjevali, kdaj prizadenejo tebe? Pa čeprav nehote. A ti si morala razumet njihovo funkcioniranje, so oni tvojega? Poanta je: ne razdajaj se preveč. Učenje, učenje... Saj vem, kako se sama tudi učim, učim, učim...uh, včasih si mislim, pa dovolj je že tega, na srečo pa se energija obnavlja in obnavlja.

Veš, dokler čutijo, da si "raztrgana", ti očitajo. Ko pa se boš postavila na stališče, kot praviš, da si se že lani od mrka dalje, ti nihče ne bo več očital, koliko se komu posvečaš. Strela! Razbitje oblakov! Kot močna samozavestna ženska boš rekla: h hčerki grem, k sinu grem, danes popoldne se družim z... In boš šla. Ko bodo začutili to moč v tebi, jo bodo spoštovali, sprejeli brez ugovora in niti razmišljal več ne bo kdo, če si bila danes na druženju z "a", da ne bi imela rada "b". In po drugi strani, ko se boš sama odtrgala še "matere kokoške kril", boš še bolj svobodna, tamladi pa se bodo še bolj sproščeno posvečali svojim stolom, ti pa svojim.  :-*

Jaaaa, vse kar si napisala, podpišem, res je tako 8) :-*
Sedaj, ko sama odločno povem s kom bom in ko v meni ni več toliko te razcepljenosti (priznam, včasih se še vriva ;)), tudi drugi nimajo več na kaj pritiskati, ker tega pač ni več v meni. Ja, tudi t plutona na moje sonce, je prinesel v moje življenje več moči.
Trganje od "matere kokoške", na tem pa še delam, tudi tukaj sem že precej spustila, res precej. Sina sem popolnoma prepustila, hči pa sedaj počasi spuščam, saj mi gre, saj mi gre ;D Ampak, kadar se vsi zberemo za isto mizo ob kosilu, oja, takrat sem pa presrečna ;D :-*

Hvala Renčica, všeč mi je kadar mi takole nastaviš zrcalo ;) :P :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #140 on: April 22, 2015, 10:31:01 AM »
Aja, še to. Je naravno, da z nami ostaja partner... Otroci imajo svoje življenje. Pa saj to vse veš.  :D

Ja, to sem začutila tudi v sanjah, da mora partner sedeti ob meni in ne hči...Malo je bilo še tistega občutka, da sem jo odrinila, da je nisem dala na 1. mesto, ampak kot sem že zgoraj napisala, saj gre, saj gre ;D ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #141 on: April 22, 2015, 11:16:35 AM »
Bravo punca, kr tako naprej  :D :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #142 on: May 03, 2015, 06:40:26 PM »

Migrena je specifičen glavobol.

Pika, zadnje čase tudi meni migrena ponovno dogaja. Ugotavljam, da poleg psihičnih vzrokov tudi hrana. En dan sem popila kupljen jagodov sok, v trenutku migrena. Ene dvakrat pa se mi zdi, da je bilo po kupljenem črnem kruhu v kombinaciji s sirom. Testiram naprej.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #143 on: May 03, 2015, 08:18:21 PM »
Jaz sem zdaj dve noči živo sanjala. To se ne zgodi pogosto ...  ::)

Včeraj sem sanjala vodo, morje. Bilo je med gorami, poraščenimi z gozdom v jesenskih barvah. Voda je bila temna, topla, prijetna, čista, plavala sem v njej. Nato je morje začelo valoviti - ne z velikimi valovi, ampak z mirnimi, lepimi, voda ni pljuskala. Prišla je oseka in razkrila ostro podvodno čer, ob kateri sem pomislila, da je nevarna in da so ljudje prej kar brezskrbno plavali čeznjo - kaj, če bi se kdo porezal.  :blank:

Sanje o vodi pomenijo čustva, pomen pa je pozitiven, če je voda mirna, čista. Ob teh sanjah imam enostavno občutek, da se dobro počutiš ob doseženem. Morje je kot naša mati, od tam izviramo, simbolizira našo notranjost, naš notranji vir, medtem ko bi gore lahko simbolizirale stik z našim razumom in stvarnostjo. Gozd, s koreninami čvrsto ukoreninjen in stabilen, v lepih škrlatnih barvah. Še vedno pa si previdna in želiš bit pripravljena na vse, zato se zavedaš,da so pod vodo lahko čeri. Čutim tvojo veliko odgovornost, za ljudi, za delo. V to delo poskusi pritegniti čim bolj tudi druge. Ne tako, da jih  opozarjaš na podvodne čeri, poskusi jih naučit odgovornosti oz. previdnosti, da bodo sami pazili nase. Ne takoj delat vse sama, vključi druge v sodelovanje in so-obveznosti.  In tudi ti sama se bolj osvobodi in prepusti mirnemu plavanju v čudoviti vodi. Ti čer vidiš, jo znaš obplavat, okoli tebe so vse danosti, ki ti jih nudi razum in tvoje sposobnosti (skala - višine, škrlatne barve - energija, ustvarjalnost, stabilnost - korenine iz dolgoletne izkušenosti - gozd) ter se osvobodi skrbi za druge.

Danes se mi je pa sanjalo, da sem na mail dobila sliko neke osebe (določena oseba, ki mi je blizu), na njej sem pa presenečeno videla, da ima v ozadju ravno tako pohištvo, zavese in ves ostali interier natančno tak, kot ga imam sama doma. :o

To so pa sodobne sanje, v njih nastopa že mail in fotografija. Teh pojmov pa še ni kje razloženih  ;)

Po moje tudi, da se v resnici najbolj zaneseš nase, da je tvoje okolje in naloge zastavljene tako, kot si jih sama razporediš. Mogoče se res malo bolj odpri spontanosti (hehe, to bi tudi sebi predpisala)  ;D

:-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #144 on: May 04, 2015, 07:26:56 AM »
Super razlaga, Rena.
Čisto en nov pogled na te sanje - in zelo resnično vse, kar si napisala.
Res imam natanko tak pristop, take "skrbi" - oz. brige, če se bolj natančno izrazim ...
Vsekakor mislim, da sem na dobri poti - le okoliščine, upam, da mi bodo še naprej naklonjene.

9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #145 on: May 04, 2015, 07:55:14 AM »
Super razlaga, Rena.
Čisto en nov pogled na te sanje - in zelo resnično vse, kar si napisala.
Res imam natanko tak pristop, take "skrbi" - oz. brige, če se bolj natančno izrazim ...
Vsekakor mislim, da sem na dobri poti - le okoliščine, upam, da mi bodo še naprej naklonjene.

Me veseli  :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #146 on: May 04, 2015, 11:35:40 AM »
Jaz pa sem danes v sanjah iskala wc  :laugh:
V bistvu wc-ji so bili - in to polno, ampak na takih mestih, da te kap.
stali so sredi restavracije okrog ene mize - kot stoli (aleluja)
Nikjer nobene stene, ne vrat, ničesar - samo wc-ji  :laugh: men pa grozno lulat  ;D
sem šla iskat če je še kje kak wc slučajno, in najdem vrata z napisom. juhej sem si oddahnila.
Ko sem jih odprla, so noter bile stopnice in dvoje vrat....ena od teh je spet imela napis wc.
Ko sem jih odprla, so noter spet bile stopnice in dvoje vrat....in ene spet z napisom wc.
...in to se je ponavljalo v nedogled...na koncu sem obupala in se odločila, da bom raje zadrževala  :)
Joj, to je muka...in zelo pogosto se mi sanja o wc-ju, ki ali nima vrat, ali stoji na neprimernem mestu, ali imajo nizke stene...
 :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #147 on: May 04, 2015, 01:11:47 PM »
Nikjer nobene stene, ne vrat, ničesar - samo wc-ji  :laugh: men pa grozno lulat  ;D
sem šla iskat če je še kje kak wc slučajno, in najdem vrata z napisom. juhej sem si oddahnila.
Ko sem jih odprla, so noter bile stopnice in dvoje vrat....ena od teh je spet imela napis wc.
Ko sem jih odprla, so noter spet bile stopnice in dvoje vrat....in ene spet z napisom wc.
...in to se je ponavljalo v nedogled...na koncu sem obupala in se odločila, da bom raje zadrževala  :)
Joj, to je muka...in zelo pogosto se mi sanja o wc-ju, ki ali nima vrat, ali stoji na neprimernem mestu, ali imajo nizke stene...

Gloria kaj tiščiš v sebi in se ne moreš olajšati...Kaj tlačiš stalno vase in ne more iti ven iz tebe..
Rada bi, da odtečejo vsi strupi iz tvojega telesa (lulanje)-kar pomeni, da bi rada dala strupe, ki so se nabrali znotraj tebe ven...
In povsod okrog tebe wc,samo ti si ne upaš pred vsemi dati te strupe ven, hočeš biti skrita, nekje kjer te nihče ne vidi...
Česa se bojiš?Kaj bi se zgodilo, če bi te drugi videli in slišali kaj vse imaš v sebi, kakšne strupe ;)
Tudi tukaj forum je na nek način javen, po drugi strani pa skrit ::)
Komu se res lahko zaupaš?
Tole mi je prišlo spontano ven, ko sem prebrala tvoje sanje ;)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #148 on: May 05, 2015, 09:21:23 AM »

Gloria kaj tiščiš v sebi in se ne moreš olajšati...Kaj tlačiš stalno vase in ne more iti ven iz tebe..
Rada bi, da odtečejo vsi strupi iz tvojega telesa (lulanje)-kar pomeni, da bi rada dala strupe, ki so se nabrali znotraj tebe ven...
In povsod okrog tebe wc,samo ti si ne upaš pred vsemi dati te strupe ven, hočeš biti skrita, nekje kjer te nihče ne vidi...
Česa se bojiš?Kaj bi se zgodilo, če bi te drugi videli in slišali kaj vse imaš v sebi, kakšne strupe ;)

u Sanjalka, zanimiva razlaga.
tiščim v sebi, o jaaaa-tiščim, tiščim  :laugh: in to čisto take stravi, ki jih res ne morem dat iz sebe, ker gre (že spet) za službeno področje. Saj veš kaj mislim s tem, ane? Ko bi vse nekam tralala  ;D
In če bi dala to ven iz sebe (povedala kaj res mislim) so posledice itak znane - adijooooo
ni neke izbire tu. Vsaj za enkrat ne...
Aha, pol pa je res tu razlog, zakaj se mi to tako pogosto sanja.
Hvala sanjalka

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #149 on: May 05, 2015, 10:03:51 AM »

u Sanjalka, zanimiva razlaga.
tiščim v sebi, o jaaaa-tiščim, tiščim  :laugh: in to čisto take stravi, ki jih res ne morem dat iz sebe, ker gre (že spet) za službeno področje. Saj veš kaj mislim s tem, ane? Ko bi vse nekam tralala  ;D
In če bi dala to ven iz sebe (povedala kaj res mislim) so posledice itak znane - adijooooo
ni neke izbire tu. Vsaj za enkrat ne...
Aha, pol pa je res tu razlog, zakaj se mi to tako pogosto sanja.
Hvala sanjalka

Pa vseeno poišči nek WC, kjer se boš lahko izpraznila ;)
Saj veš, ni dobro preveč tiščati ;)